Şimdi Ara

50000 driver çalıştırma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • program elimde mevcut fakat çalıstıramıyorum..yardımcı bi program mı gerek yoksa bi metodumu var yardım bekliyorum

• 50000

:) oooo, super bir anakartin olmali ,
    10000 pci --> her ses kartina ayri anfi ve hoparlor seti, belki bol bol ethernet (zuper bilgisayar olayi vs icin),
    10000 pciexpress (seri bagli ve tum ekran kartlari farkli ),
    10000 monitor (büyük küre seklinde, maksat quake tipi oyun oynarken sanal ortam yaratalim) (not: matematik olarak rakam yanlis olabilir, affola)
    10000 ---> harddisk (yani biraz zor ama raid0, raid1, 5 , scsi (pci da var bol bol) sekline bir bulamaçla şans zorlanabilir)
    10000 ------------> Dimek bu da usb ye kaldi, bir insanin kac usb kamera, kac usb printer scanner i olabilir .... kimbiilr, belki bir tür narsizim var, ama tabi tum usb kameralar farkli model olacak.

Aslinda listeyi cok abarttim, 10000 leri 5000 yapsam 25000 açığım var, birisi yardimci olur herhalde .

ogrenci_s, musadilegin bir konusu olacakti, orada "bircok (ama 50000 mi bilemiyorum)" surucu kurmak icin hazir paket vermisti (limitsiz kullanicisindir umarim), biraz ararsan bulursun.

• aslında hocam ne dediğinizide anlayabilmiş değilim elimdeki program nrg dosyası dalgaya alır gibi halin var ama ihtiyacım war nrg dosyası deamonda calısır dediler ama sorunumu çözmedi...yardımlarınızı bekliyorum
  • bak simdi dogru teshisi koydun (daha dogrusu umarim, yazacagin ayrintlarin bollugu sonuca daha cabuk ulasmanda katkida bulunacaktir, tabi akil okuyan müneccim arkadaslarimiz dh da varsa bir el atabilirler, kiz kesme de tersi gecerlidir), kullanmaya calistigin program senin basini agritmiyor, ayagina diken batmis.

.nrg --> nero nun dosyasidir, ve evet büyük cogunlukla (tamamiyle olmayabilir) DaemonTools ile icerigine ulasilir. Tek yapacagin dosyalari bir klasore kopyalayip (diken i cikarmis olduk) sonra programi calistirmak. ----> eger simdi program (her ne ise, sihirli kürem bozulmus) calismaz ise artik basin agriyor.

Eger durum bu ise
    1) ya buldugun yere bakacaksin millet ne yapmis vs
    2) yada daha once yazdigim gibi musadilek'in ilgili konusunu forum.donanim da aramani tavsiye ederim, musadilek guvenilir bir arkadasimizdir, bir konu acip program tavsiye etti ise mutlaka denemistir

50000 surucu ancak internet kafede bilgisayar tamir edenlere ve bagzi teknik serviscilerin isine yarar. Yazdiklarindan kisisel kullanici oldugun kanisina kapilarak bir onceki mesajda yazdigim amaclara "hizli" hizmet etmek gayesinde oldugun gecti icimden.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 18 Mayıs 2009; 18:49:28 >

• Ek not:

daemon tools hicbirsey yapamiyorsa, dosyanin uzantisini .nrg den .avi ye degistirip cift tikla bakalim ne goreceksin
  • Ustam formundasın.....
  • tsk ederim calıstırdım...yardımlarınız için tsk ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geldim foruma bilgisayarda sorun war tuşa bastıktan sonra kendi kendine 10 saniye sonra kapatıyor nedir derdi anlayamadım...onunla ugrasıyordum fakat cozum bulamaıdım henüz...

lancelot 2.denemedeki yardımın işe yaradı saol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.