şöylede bir durum mevcut bi bizim aldığımız zamanki uefak upasına bakıyorum birde şimdiki.belki duygusal yaklaşıyorum ama biz çok zorlu takılarla oynayıp o kupayı aldık.şimdiki kuplaar bana daha kolay geliyor.geriye gidelim zamanın en büyük liglerinin en iyi takımlarıyla oynamıştık.yani tırt takım çıkmamıştı karşımıza.düşünsenize o zamnın ledds unitedını fırtınalar estiriyordu.
neresinden bakarsak bakalım yeni başarılar oılsada olamasada bu kupanın anlamı çok büyük tüm türkiye için.yapılamyanı yaptık.tekrar bizlere bu gururu yaşatııkları için hepsine teşekkür ediyorum.
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Off. Şimdi bakıyorum da Hagi ve Taffarel efsane oyuncular harbiden.Bir 100 senede geçse onlar gibisi gelmiycek gibi geliyor bana.Ayrıca ne bileyim bu kupanın anlamı çok değişik.Şu sene bile oynadığımız ve geçen tüm sene Avrupa maçlarımızda o heyecan gibi,o soluksuz izlediğim gibi hiç bir maçı izleyemedim.