Şimdi Ara

video dosyaları nın explorer.exe hatası vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

forumda da yer almıştı, daha önceden de benzer bir sorun yaşamıştım içerisinde video dosyalarının bulunduğu klasöre girdiğimde (dosyalar liste halinde resimli değil) videolardan birinin üzerine mouse la geldiğimde tıklamasam bile özellikleri gösterdiği için bir şekilde etkilenip "explorer.exe" hatası veriyordu... uzun uğraşlar akabinde bunun hangi video dan kaynaklandığını bulup sildiğimde artık sorun da ortadan kalkmıştı...

ancak şimdi nereden geldiğini anlamadığım bir sebeple aynı sorunla karşı karşıyayım... pc deki tüm video dosyalarını dvd lere attım, etkilendiğini forumlardan okuyarak öğrendiğim tüm codec leri kaldırdım core avc ve k lite dahil...

ama gene de bu problem bitmedi... her indirdiğim yeni dosyanın üzerine geldiğimde aynı hatayı vermeye başladı...

bu problemle karşılaşanlar bilir, hatayı verince pc kitleniyor, arka planda işlem yapıyor aslında ama görev yöneticisinden video ile ilgili tüm klasör ve dosyaları kapatmak gerekiyor bu da 4-5 dakikasını alıyor insanın...

nod32 / spy bot searh and destroy / doctor adaware programları ile full scan yaptım, tertemiz gözüküyor sistem...

anlamadım walla sorun nerede...

bu durumla karşılaşan oldu mu ?? ne yapılması lazım ??

bir koddan bahsediyordu okuduğum mesajlardan biri yıllar önce, ama bulamadım o mesajı...

sizden yardım bekliyorum

şimdiden teşekkür ederim

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• arkadaşlar sorunum artarak devam ediyor bir zahmet el atın şu olaya...

artık hangi videoya gelirsem geleyim explorer hatası alıyorum...

eskiden herhangi bir sorunu olmadığına emin olduğum dosyalarda bile aynı hata...

codec lerle mi alakalı acaba ??

ama tüm codecleri de kaldırdım yau sadece gom player yüklü kaldı...

hay lanet...

yardıma muhtacım :D

• güncel...

• Codec falan ne varsa kaldır . Virüs Programını kapat, combofix'i indir ve çalıştır , işlem bittikten sonra pc'i yeniden başlat kodeclerini yükle ve bir bak bakalım değişen birşey olacakmı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_31921867/mpage_1/key_//tm.htm#31971089 Ayrıca bunu bir dene .

windows>çalıştır ekranına

regsvr32 /u "c:\windows\system32\shmedia.dll" 
  • renzokuken arkadşın sorunları bende vardı ve morikalina arkadaşı dediğini yapınca sorun çozuldu. ancak video kalitesi çok kötü. videolarım siyah tonda. aynı videoyu face yüklüyorum orada net izleyebiliyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.