Şimdi Ara

LG 42PQ200R PLAZMA TV (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
123.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hd ready oldugunu biliyorum fakat oktusuna bastıgımda 1080p 50 hz yazdıgını gorunce sasırdım...bu arada ERDİL83 kardesim bence seoul hiremco turbo hd yi tercih et ben aylardır kullanıyorum hıcbır sorunla karsılasmadım 2010 subat cıkıslı benım cıhazım eger dvd player da dusunursen lg492h fullhd dvd player i onerırım kendım kullanıyorum,filmleri upscale ediyor ve hd ye yakın bir goruntu cıkıyor ortaya...
  • dvd playerim var bywaks kardeş....neden acaba turbo almayayım...sebebini tam söyleyebilirmisin...teşekkürler..acaba ses sistemi olmadan cıkan ses yeterli olurmu salonum için....
  • arkadaşım tvnin özlliklerini sormadım sana..hama kumandayla usb etkinleştirmedim?bilen varsa yardım
  • Arkadaşlar bugün bu tv'yi teknosadan 1199 Tl'ye aldım. Bu tv konusunda hiç bir bilgim yoktu. Aynı fiyata samsung ps42c450, ps42c450 ve panasonic'in de modelini hatırlamadığım bir tv'si vardı.Bir de Lg PJ350'ler var onlar 1399 TL idi. Sizce iyi etmiş miyim? eğer diğerleri daha iyi diyorsanız hala değiştirme şansım varmış. Hangisini önerirsiniz?Bu yüzden acele cevap bekliyorum sizden. İzleyeceğim yayınlar SD yayın ve divx,DVD filmler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melangee -- 18 Haziran 2010; 23:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceçakır

arkadaşlar konudan uzaklaşmış değilim heptakip ettim ama mesaj göndermede bir problemim olduğu için forma birşeyler yazamadım.altu kardeş başardım diyor kutlarım... Ama şu işi sırasıyla bir yazza iyi olucak Benim TV 42 PQ 2000-za Yazılım sürümü:V3.41.0 Ben servis menüsüne girebiliyorum Leptopumun kulaklık çıkışına taktığım Ledlerle ama bahsettiğiniz AZ adjust diye bir yer göremedim.. Servis kodu 4 sıfırla girdikten sonra Tv nin sol köşesinde açılan pencerede ortadan yatay bir çizgi ile 2 ye bolünmüş biryer çıkıyor üst kısmın da tv modeli,hdım 1,2,3.Ok Rgb Toop Optıon 2349. Gibi şeyler yazılı ve Tv kumandası ile kesinlikle müdahale edilmiyor çünkü çizgiyle bölünmüş üst kısım ŞİMDİ çizginin altında ise 6. Başlık var sırasıile 1-SYSTEM CONTROL.2-POWER OF HISTORY.3-MODEL NAME.4-SERİAL NUMBER.5-CHANNEL RECOVER.6-PANEL OPSİOYON..Bunların hepsinin üstlerine kumanda ile gelip Ok ile içine girebiliyorsunuz Defalarca Girdim ne diğer formlarda okuduğum şeyler yani Divix ,HD ,On Of mp3 jpeg, Usb, vs. nede sizin üzerinizde durduğunuz gibi AZ ADJUST Gibi biryerler YOK.. Bulamadım...Onun için Detaylı bir açıklama yarsanız sevinirim....

incecakır
    benimde aynı söylediğin şekilde AZ ADJUST gibi birşey çıkmadı ama sen sonradan hama kumanda ile hallettiğini yazmışsın acaba nasıl yaptın anlatırmısın
    teşekkürler

• dvd playerim var bywaks kardeş....neden acaba turbo almayayım...sebebini tam söyleyebilirmisin...teşekkürler..acaba ses sistemi olmadan cıkan ses yeterli olurmu salonum için....

tv hd ready destekliyor x3 turbo da sadece hdmı cıkısı var enıstem full hd samsung 40c530 tv de kullanıyor goruntu hıc te tatmın edıcı degıl.benım tv pq2000 hd ready olmasına ragmen x3 turbo hd ile full hd lcd den kat kat ustun gosterıyo dıger onemlı etken ise hem sd hemde hd yayını izleyebilmek sd yayını upscale edip cozunurlugunu hd kalıtesıne yukseltmesi de cabası...dedıgım gıbı ben kullanıyorum ve cok cok memnunum.eger netten sıparıs vereceksen hb den ver hepsi 2010 cıkıslı herhangı bı sorun yasamazsın...tv nın sesıde gayet yeterli ama sana tavsıyem maçları trsurround ile degılde net ses ile izle yoksa davul seslerınden spıkerı duyamazssın...
  • Pardon arkadaşlar. Aldığım TV LG 42 Pq2000 'miş. PQ200R ile farklı model galiba.
  • ersoy bey tv nerdeyse birbiriyle aynı modelller...bende sizin gibi teknosadan 1199 a aldıım üzerine biraz daha verip 4 yıla cıkarttım garantiyi insallah karsılıgını alırım(tv ye bişey olmaması daha ii tabi)

tv yi kullanan cok yakın bi arkadasım var...macları izliyor....cam gibi valla....bakalım şimdilik normal scartla izleyeecem7 gün sonra 2 aylıgına tatile cıkıyorum tatilden sonra artık yeni receiver ve altın uclu hdmi kablo ile kullanacam....insallah üzmeyecektir bizi...hayırlı olsun
  • bywaks arkadasım benim salon fazla güneş almıyor ama tv yi koyacagım yerin solunda ve karsısında (7 metre) pencere var...perdelerim ışıgı kesmede de cok iidir....sıkıntı olacagını sanmıyorum ama normal crt gibiyse yansıma olayı pek dert değil.....fikrinizi alabilirmiyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan usta

quote:

arkadaşlar konudan uzaklaşmış değilim heptakip ettim ama mesaj göndermede bir problemim olduğu için forma birşeyler yazamadım.altu kardeş başardım diyor kutlarım... Ama şu işi sırasıyla bir yazza iyi olucak Benim TV 42 PQ 2000-za Yazılım sürümü:V3.41.0 Ben servis menüsüne girebiliyorum Leptopumun kulaklık çıkışına taktığım Ledlerle ama bahsettiğiniz AZ adjust diye bir yer göremedim.. Servis kodu 4 sıfırla girdikten sonra Tv nin sol köşesinde açılan pencerede ortadan yatay bir çizgi ile 2 ye bolünmüş biryer çıkıyor üst kısmın da tv modeli,hdım 1,2,3.Ok Rgb Toop Optıon 2349. Gibi şeyler yazılı ve Tv kumandası ile kesinlikle müdahale edilmiyor çünkü çizgiyle bölünmüş üst kısım ŞİMDİ çizginin altında ise 6. Başlık var sırasıile 1-SYSTEM CONTROL.2-POWER OF HISTORY.3-MODEL NAME.4-SERİAL NUMBER.5-CHANNEL RECOVER.6-PANEL OPSİOYON..Bunların hepsinin üstlerine kumanda ile gelip Ok ile içine girebiliyorsunuz Defalarca Girdim ne diğer formlarda okuduğum şeyler yani Divix ,HD ,On Of mp3 jpeg, Usb, vs. nede sizin üzerinizde durduğunuz gibi AZ ADJUST Gibi biryerler YOK.. Bulamadım...Onun için Detaylı bir açıklama yarsanız sevinirim....

incecakır
    benimde aynı söylediğin şekilde AZ ADJUST gibi birşey çıkmadı ama sen sonradan hama kumanda ile hallettiğini yazmışsın acaba nasıl yaptın anlatırmısın
    teşekkürler

Arkadaş öncelikle tam modelini yaz 42 PQ 2000-ZA mı 42 PQ 200 R mi ? Formda her ikisininde çözümü var..PQ200 R yi Hama kumanda ile yapamazsın onun için Leptop olması gerekir ve ledlerle yapılır 1,2,sayfa geride anlatıldı Hama kumanda ile Başka bir menüye giriş yapıyor. PQ 2000-ZA İse hama kumanda ile yapılıyor oda önceki sayfalarda geniş bir açıklama ile anlatıldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdil83

ersoy bey tv nerdeyse birbiriyle aynı modelller...bende sizin gibi teknosadan 1199 a aldıım üzerine biraz daha verip 4 yıla cıkarttım garantiyi insallah karsılıgını alırım(tv ye bişey olmaması daha ii tabi)

tv yi kullanan cok yakın bi arkadasım var...macları izliyor....cam gibi valla....bakalım şimdilik normal scartla izleyeecem7 gün sonra 2 aylıgına tatile cıkıyorum tatilden sonra artık yeni receiver ve altın uclu hdmi kablo ile kullanacam....insallah üzmeyecektir bizi...hayırlı olsun

Erdil Bey TV'niz hayırlı olsun. siz diğer modellere de baktınız mı. Panasonic ve samsung'un başka modelleri de vardı aynı fiyata. PQ2000'i bilerek mi tercih ettiniz? Bir de TV'nin kurulumunu yaptırdınız mı? Yapıldıysa memnun musunuz? Çok soru sordum ama forumlardan birinde birisi bu TV ntvspordaki maçları çok berbat gösteriyor deyince çok moralim bozuldu o yüzden değiştirsem mi diye ikilem de kaldım.

• valla ben o modelleri görmedim...benim arkadas da vardı o yüzden bi ilgim vardı...ve bu tv ile ilglili tüm formu okudum...zaten arastıyordum...kesin kararımı vermiştim ekimde alırım diye...öğretmenim 2 hafta sonra tatil baslıyor alıp evde uyutmıyım diyordum...yalnız fiyatı düşmüş görünce de alayım dedim...yani bilerek tercih ettim...daha kurulum yapılmadı..bugün gelir herhalde..yukarıdaki hali hazır canaktan çift lnb cıkısı verip scartla izleyecem şimdilik...tatil dönüşünde artık bi tane seoul hiremco ile canavar olur bence...

benim kayınpederde bu lg nin 42 inç lcd si var...modelini tam bilmiyorum...normal karasal yayınla izliyor ve normal crt gibi gösteriyor...yani o kadar profesyonel değil ama hiç de üzücü değil...ki bizimkinin 600 hz, 2.000.000 kontrast , hdmi cıkışla ve altın uclu kablo ile takıldıgını düşün ntvspor falan ucar hocam merak etme......

• Orijinalden alıntı: inceçakır

Arkadaş öncelikle tam modelini yaz 42 PQ 2000-ZA mı 42 PQ 200 R mi ? Formda her ikisininde çözümü var..PQ200 R yi Hama kumanda ile yapamazsın onun için Leptop olması gerekir ve ledlerle yapılır 1,2,sayfa geride anlatıldı Hama kumanda ile Başka bir menüye giriş yapıyor. PQ 2000-ZA İse hama kumanda ile yapılıyor oda önceki sayfalarda geniş bir açıklama ile anlatıldı..

İnceçakır cevap yazdığın için tekrar teşekkürler
    Benim televizyon 42 PQ 200 R Buradaki forum un tüm sayfalarını bir kaç kere okudum led olayını denedim olmadı sonra hama kumanda aldım dediğin gibi başka bir bölüme giriyor oda olmadı led olayının olmamasının sebebi bir türlü led çalışmadı yani indirdigimiz dosyayı mp3 çaların kulaklığından denedim fakat
    ses dosyasını çalıştırdığımda led lerden hiç bir sinyal gelmedi (cep telefonunun kamerasından led e baktıgında kızıl ötesi ışığı normal kumanda da görebiliyorken ) yaptığımız led lerde bir türlü göremedim acaba kulaklık çıkışının gücümü yetmiyor onu anlayamadım velhasıl olmadı bir türlü bir püf noktası var ama bulamadım yanlış yaptığım bir yer varmı bilemiyorum.

• Orijinalden alıntı: asan usta

İnceçakır cevap yazdığın için tekrar teşekkürler
    Benim televizyon 42 PQ 200 R Buradaki forum un tüm sayfalarını bir kaç kere okudum led olayını denedim olmadı sonra hama kumanda aldım dediğin gibi başka bir bölüme giriyor oda olmadı led olayının olmamasının sebebi bir türlü led çalışmadı yani indirdigimiz dosyayı mp3 çaların kulaklığından denedim fakat
    ses dosyasını çalıştırdığımda led lerden hiç bir sinyal gelmedi (cep telefonunun kamerasından led e baktıgında kızıl ötesi ışığı normal kumanda da görebiliyorken ) yaptığımız led lerde bir türlü göremedim acaba kulaklık çıkışının gücümü yetmiyor onu anlayamadım velhasıl olmadı bir türlü bir püf noktası var ama bulamadım yanlış yaptığım bir yer varmı bilemiyorum.

Bak kardeşim bu ledleri ben kullandım ve menüye giriş yaptım İndirdiğin dosyada 2 adet ses dosyası var ikisinide dene biri mutlaka Kumandadan gireceğin 4 sıfırlı Kutucuğu ekrana getirecek,Şimdi yaptığın ledlerin lehimleri birbirine değmesin, Uzun bacak Kısa bacak tarif edildiği gibi bağlanacak Stero kulaklık jak kullanılacak bunlara dikkat ettiysen leptopun kulaklık çıkışına takarak Tv,ne iyice leptopunu yaklaştır Tv nin panelindeki mavi ışığına 10 -15 cm kadar Leptopun Sesini sonuna kadar Aç Hangi programla ses dosyasını çalacaksan Medyaplear,mı winap,mı onunda sesini aç ve çaldır 5-6 kere dene Tv herhangibir modda olabilir Yani Uyduda,Antende, vs farketmez mutlaka 4 kutucuklu Parola Gir Yazısı çıkacak Eğer hala çıkmıyorsa biryerlerde Hata yapmışındır Çünkü bunu deneyen benim Ben yaptım.. önceki sayfalara bak-- emrahh1905 --in mesajında yazıyor yaptım diyor.sende nasıl olmuyor ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan54_11

quote:

quote:

quote:

Herkese Selam

42PQ200R 42 '' Plazma Tv min USB sini Dün Aktifleştirdim Fakat Taşınabilir HDD Taktığımda Ne resimleri Ne müzikleri Nede filmleri izleyebildim. Resimler .Jpeg Filmler DIVX File (.divx) Müziklerde Mp3 Fakat bütün uğraşlarım sonucu bir türlü açmayı başaramadım Sizce sebebi ne olabilir.
    Yardımlarınız İçin Şimdiden Sizlere Çok Teşekkür Ediyorum.

Arkadaş Aktifleştirdim diyorsun? Önce şunu öğrenelim Tv nin ana menüsinde USB (film logosu)çıktımı? Çünkü ilk menü farklıydı yani Fotoğraf Listesi ve Müzik Listesi vardı Aktif olduğunda Film Listesi,DivX Tescil Kodu..Eklenmişse USB Aktif demektir.Bunlar varsa Film oynatabilirsin Şimdi Taşınabilir HDD nin Markası? Kaç Gb ve hangi formatta Ben 250 Gb Samsug kullanıyorum dosya sistemi NTFS den FAT a cevirmiştim şuan sorunsuz kullanıyorum NTFS olan HDD yi tanırmı tanımazmı denemediğim için bilmiyorum Genelde HDD ler NTFS dir. 2 veya 4 Gb lik Flaşbellik kullan Onlarda FAT 32 sistemlidir Mutlaka tv onu tanır Birde oynatacağın Film Avi,DivX olsun Mkv ve başka formatlı filmleri açmıyor.Bunları bi dene Bakalım sonucunuda Yaz (Şimdi HDD lerde NTFS sistemini Tanıyıp tanımadığını bilen varsa yazarsa iyi olur ben denemedim.)

Öncelikle HDD Casper 2.5" 250 gb usb ile bağladıgımda karşıma ilk USB aygıtı yükleniyor oldu Bu andan itibaren Resim listesi Müzik Listesi ve Film Listesi çıktı + birde Divx Kayıt kodu var Hdd NTFS Yada FAT 32 Oldugunu bilmiyorum Birde Senin dediğin Gibi Flash disk ile deniyeceğim Sonuç alırsam paylaşırım haaa şimdi aklıma geldi Hdd Biçimlendire tıkladım Dosya sistemi NTFS Yazıyor :) Neyse ben deneyeyim sonucunu daha sonra açıklarım Teşekkürler İlgilendiğiniz için :)

Ve Sonuç Olumlu Demekki Bütün Sorun NTFS imiş. Çook Çook Teşekkür Ediyorum. Bende Hdd mi FAT32 Ye çevireyim :) Şunu Söyleyeyim NTFS Tanıyor Fakat Desteklenmeyen biçim yazıyor.

Yani Yaptığım Tüm İşlemler Sırası ile Söyle 42PQ200R için Kumandadan ve televizyonun alt tarafındaki Menü tuşlarına aynı anda 5-10 sn kadar basılı tuttum.Şifre 0000 olarak girdim Sonra Tool Options bölümünden USB TYBE 0'ı 2 olarak değiştirdim.Kumandanın ok tuşuyla(yanı orta tuşuyla) kaydettim.Sonra İncecakır kardeşimizin yardımyla FAT32 Biçimli Flash Disk Taktım Ve MP3 Dinlemeye Resimleri ve Filmleri İzlemeye Başladım. FİLM Formatı Benim Divx. Herşey Bundan İbaret :) Herşey İçin Çok çok Teşekkür Ediyorum.

Gökhan---Kardeş senin Tv,nin Yazılım Sürümü Kaç.? Üsteki mesajdaki Arkadaşa yardım edelim Sen Servis Menüsüne HAMA Kumanda veya ledlerle değilde Tv,nin Kumandası ilemi girdin ?..

• slm arkadaşlar uzn uğraşlar sonucu bende nihayet aktifleştitdim. yanlız bu led olayında bi kaç tane değişik şema var baya bi uğraştırdı bizi ,şimdi arkadaşlara bi püf noktası verecem,ledlerin bağlantısının doğru olduğundan emin olmak için?kameralı bi cep telofonu yeterli,kızıl ötesi ışınlarını çıplak gözle göremiyoruz?bu yaptığımız ledlerin çalışıp çalışmadığını anlamak için, cebin kamerasını açın ve leptopa kulaklık çıkışına bağlıyoruz ve ses dosyasınla çalıştır?ve cebin kamersınla ledlere bak mor bi ışık yandığını rahatlıkla görüceksiniz?doğru bağlantıyı bu şekilde bulursunuz.denemeyi yapmadan önce evde bulunan herhangi bi kumandayla cebin kamerasına tutun olayı daha net anlarsınız,umarım arkadaşlara faydalı olur?şimdi burda bütün emeği geçen arkadaşlardan allah razı olsun çok tşkler hepinize?benim bi sorun kaldı.şuan avi izlemekteyim,dvx,mkv ,bluray,giibi formatları da izleyen arkadaşalr var bu konudada yardımcı olursanız seviniirm

• Arkadaşlar bugün cihazımın kurulumu yapılacak. Yalnız benimki PQ2000 diye bir model. Bu model sizin PQ200R'lerin yenisi mi eskisi midir? Zannedersem 200R'ler piyasada yok şu an. O zaman PQ2000 yeni mi oluyor?
  • benimki de bugün geliyor sonra servisi arayacam herhalde.....bakalım artık...
  • arkadaşlar tvleriniz hayırlı olsun gülegüle kullanın çok iiyi seçim yapmışınız led tvlerden ayır edilmeyecek kadar net görüntü,fiyatlar ne kadar olmuş baya düşmüştür?

• Ben Televizyonun Normal Kumandası ile girdim Versiyon sürümüne nereden bakıldıgını bilmiyorum Yardımcı olursanız söyleyebilirim yada ben bi araştırayım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.