Şimdi Ara

Battlefield: 1943 Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir dönemim efsane oyunu artık çok daha güzel gözüküyor.

• saolasın vidyo için :) grafikler baya bir akıcı şahsen ben bıktım bu tür oyunlardan hep emperyalist güçler ola ola nere kadar yaa :D ben biraz Japon olmak istiyorum pislik abdyi vurmak az olsada rahatlatır beni

Orjinalden alıntı: gorkem0707

saolasın vidyo için :) grafikler baya bir akıcı şahsen ben bıktım bu tür oyunlardan hep emperyalist güçler ola ola nere kadar yaa :D ben biraz Japon olmak istiyorum pislik abdyi vurmak az olsada rahatlatır beni

Aynen bıktım artık japon alman vietnamlı oldurmekten.Birazda biz Amerikalı avlayalım (ALMANLARDAN BÖYLE BİR OYUN BEKLİYORUM)

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0707

saolasın vidyo için :) grafikler baya bir akıcı şahsen ben bıktım bu tür oyunlardan hep emperyalist güçler ola ola nere kadar yaa :D ben biraz Japon olmak istiyorum pislik abdyi vurmak az olsada rahatlatır beni

Aynen bıktım artık japon alman vietnamlı oldurmekten.Birazda biz Amerikalı avlayalım (ALMANLARDAN BÖYLE BİR OYUN BEKLİYORUM)

• iwo jiwa nın filmini izlemiştim, umarım da bu da güzel olur. Ancak Pc için çıktığına emin misiniz? Videonun sonunda Ps3 ve Xbox diyor ama
    MOVE FAST AND BREAK THINGS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Mw2019
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beklediğim oyun
    yıllardır bf1942 ve desert combat silinmemiştir pc'mden
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • Ya zaten Battlefield 1942 de istediğimiz tarafı seçebiliyorduk?Ahh ahh ne güzel oyundu inş. buda güzel olur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.