Şimdi Ara

270 km. hızla bariyere çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

270 km. hızla bariyere çarptı

Körfez Pisti’ndeki yarışlardan İstanbul’a dönen Oktay Özcan ile kız arkadaşı, motosikletle bariyerlere çarptı. Genç kız öldü, Özcan ağır yaralı. Motosiklet forumunda kazayı anlatan bir görgü tanığı, "270 km hızla, otomobille bariyer arasından geçmeye çalıştılar" diye yazdı.

İZMİT’teki Körfez Pisti’ndeki Türkiye Şampiyonası Pist Yarışı’ndan dönen Oktay Özcan ve artçısı kız arkadaşı Çiğdem Çakıcı, Honda CBR-1100 motosikletle, 10 Mayıs Pazar günü Kurtköy Mevkii’nde kaza geçirdi. Motosikletten fırlayarak bariyerlere çarpan Çiğdem Çakıcı (29) hayatını kaybetti. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Oktay Özcan ise Kartal Eğitim Hastanesi’nde tedavi altına alındı. CBF Türkiye Motosiklet Grubu forumuna, Icehockey takma adlı bir üye, "Arkasından gelen grup arkadaşlarının anlattığına göre, 270 ile giderken sol şeritte giden otomobil ile bariyer arasından geçmek istemiş. Motorun sağı arabanın sol tamponuna takılmış. Gerisi malum" diye yazdı.

Siz çıkın, arkadan yetişiriz

Motordelisi forumuna Bvlgari takma adıyla yazan bir üye de Oktay Özcan ve Çiğdem Çakıcı’yla Bayramoğlu OPET istasyonunda saat 15.20’de karşılaştıklarını belirterek şunları yazdı: "4 motosiklet birlikteydi. 3 motosiklet önden çıktı, Honda CBR-1100 geride kaldı. Kız arkadaşıyla hazırlanmaları uzun sürdü. Siz çıkın ben size yetişirim dedi. 5 dakika sonra yola çıktı. Onlardan 4 dakika sonra da ben çıktım. Kurtköy Viaport’u geçtikten sonra bir anda trafik tıkandı. 4 dakika önce gördüğüm arkadaşlar kaza yapmıştı. Onları kanlar içinde görünce elim ayağım boşaldı."

Kaynak:Hürriyet

ATTRACTION die bir arkadasımız herhalde korfez yarıslarına katılıyordu..Bu olayı biliyor mu acaba kendisi..

Arkadası felan mı??

Bu arada Allah Rahmet eylesin gercekten cok uzucu bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 14 Mayıs 2009; 13:43:57 >

• hızlı gitmeyin ardaşlar...hele motor..ben soğuğum bu olaya
  • Ben motoru sadece hobi olarak kullanıyorum

Motor ile yarışlara katılmadım.

Hayabusa I motorumu da geçen sezon sattım.

Ölen bayanın ailesine Allah sabırlar versin.

Sorumsuzlugun sonu ne yazık ki böyle olaylar ile sonuçlanıyor.

Umarım bir gün akıllanırız.
  • Üzücü bir olay,aynı zamanda ders çıkarılması da gerekir...
  • Kendimi kızın ailesi yerine koydum.

Çok acı.

270 km de demek yahu, anlamak mümkün değil.

Allah merhumenin ailesine sabır versin, merhumenin de toprağı bol olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

Üzücü bir olay,aynı zamanda ders çıkarılması da gerekir...

+1 çok fena olmuş ya
  • 270 ile bariyere carpıp ölmeden kurtulmak?

Kesinlikle vadesi dolmamış olayına en iyi örnek olacak bir olay heralde...

Ölen arkadasada Allah rahmen eylesın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin merhumeye
    bu arada Allah ailesine sabır versin çok büyük bir acı
  • Motosiklet Şeytan işi yahu..

Araba gibisi yok.. ALLAH Rahmet Eylesin , ne diyelim..
  • allah rahmet eylesın vefat eden arkadasa ınsallah yaralı arkadasda saglıgına kavusur.....
    cok uzucu bı olay....ama nedense bu olaylar bıle benım motosıklet tutkumu azaltmıyo ama korkutmuyoda degıl hayırlısı dıyelım....
  • motor zaten sakat bi olay, birde yanındakinin sorumluluğunu taşırken(eğer gerçekse) bu şekilde tehlikeli kullanmak...
  • mesajım silinmiş silen zeki arkadaş aynı zeki aklıyla bi açıklama yapabilirmi acaba o kadar zekimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 13 Mayıs 2009; 18:51:11 >
  • 270km...
  • Pazar günü köprü yolunda giderken gözümün önünde oldu kaza anlatılamayacak kadar kötüydü çok afedersiniz yolun ortasında kopmuş bir bacak gördüm...

Ben dahil kazayı diğer tüm görenler etkisinden kurtulamadı.
  • Kim ölçmüş 270 km/h'i? Görgü tanığına bak radar ...

Sallamasalar olmaz, 270 ile motorla bir yere çarpsan parçalarınla yap poz yaparlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Kim ölçmüş 270 km/h'i? Görgü tanığına bak radar ...

Sallamasalar olmaz, 270 ile motorla bir yere çarpsan parçalarınla yap poz yaparlar...

zaten üstteki mesajı okursan o durumun gerçekleştiğini görebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Kim ölçmüş 270 km/h'i? Görgü tanığına bak radar ...

ne yazıkki
    Motordelisi forumundan takip ettiğim kadarıyla Artçı bayanın parçalardan biraz zor yap boz yaparlar
    motoru kullanan arkadaşta yoğun bakımdaymış zaten.
  • ölene Allah rahmet eylesin.özellikle motor kazalarında yaralıların tüm yaşamı değişebiliyor.umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
    hız+motosiklet=yapılmaması gereken bir şey bence.
  • 2 tekerin üstüne hayat mı bağlanır arkadaş, hadi bunu geçtim 270 km/h nedir yahu!

Allah merhumenin ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun.
  • Ne Zorun vardı da 270 yaptın..

Şeytan gıdıkladı. Hız çok güzel ama , dengeli ve yerinde olmalı..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.