Şimdi Ara

inFamous Lansmanı Röportajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inFamous hakkında Playstation Türkiye Ürün Müdürü Özgür Kirazcı'yla konuştuk.

• Elinize sağlık.
  • Röportaj için teşekkürler.

Microsoft'tan Merthan Kaleli'nin, Türk oyunculara kaçamak cevaplar vermesinden sonra(MK Röportaj), Sony'den Özgür Kirazcı ilaç gibi geldi. İşte böyle tanıtım yapılır.
  • Playstation Türkiye Ürün Müdürü Özgür Kirazcı , baya sağlam adammış . şaşırdım doğrusu açıklamalar falan ...
    Roportaj da emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler devamını bekliyoruz
  • Röportaj için teşekkürler.İzlediğim videolardan yola çıkarak oyun gerçekten çok sağlam geliyor.Dikkatimi çeken tek nokta yönettiğimiz karakter 3-4 mermide ölüyor.Umarım zorluk seviyesi ayarlanabilir olur.
  • Oyuna çok iyiye benziyor ama sadece PS 3'e gelmesi kötü olmuş.
  • Röportaj İçin Teşekkürler,Erdinç Bey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Haber Editörlerine genel olarak bir soru sormak istiyorum...

Bakıyorum öyle mevkisi olan kişilerle röportajlar yapılıyor(Sony türkiye müdürleri, LG falanca bölüm müdürleri falan filan )

Şimdi benim merak ettiğim konu bu insanlarla röportaj yapılmak istendiğinde, Nasıl giriş yapılıyor,nasıl iletişime geçiliyor,

Yani gittiğinizde biz Türkiyenin en büyük forumu ayzı zamanda teknoloji forumuyuz, röportaj yapmak istiyoruz gibisinden tanıtıcı giriş mi yapıyorsunuz

Yoksa Donanimhaber ismini verdiğinizde onlar ,hemen tanıyıp, Seve seve kabul mü ediyorlar, Dh gibi bir forumda tanıtımı yapılacağımdan,

Yani bu tip firmalarda " Donanimhaber " ismi bir üne sahip mi ?
  • 2 yıl önce burda arkadaşın biri nickini hep inFAMOUS koyardı taaa ozamandan bellimiydi ki oyunun çıkacağı neyse PC yede çıkar bu
  • videoyu izledim de gayet iyi olmuş eline sağlık editörüm
  • güzel oyun
  • Firmalarla ilişkiler zamanla olmakta, bazen kendimizi kendimiz tanıtmamız gerekmekte bazende onlar bizi önceden tanıyabiliyorlar. Önemli olan burda DonanımHaber'in çok geniş bir kullanıcı ailesine hitap etmesi gerek forum gerek ana sayfa veya bsc sayesinde belli bir güce sahip olduğumuzdan bu genelde bir sorun yaratmıyor.

Yani cevabınıza kısmen evet kısmen hayır diyebilirim. Eğer ki hayır cevabı var ise firma ile ilişkilerimiz başlayıp sonrada faydalarını gördükten sonra zaten kendileri daha da sıkılaştırmaya çalışıyorlar bu ayrıca bizimde istediğimiz bir şey tabii.
  • Güzel bir oyuna benziyor.Ancak karakter daha karizma birşey olsa iyi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: behlulnuman

Güzel bir oyuna benziyor.Ancak karakter daha karizma birşey olsa iyi olurdu.

Katılıyorum Karizma konusunda, Japonlar bu işi iyi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Mayıs 2009; 16:18:57 >
  • Bundle haberi de bu şekilde doğrulanmış oldu.
    Teşekkürler DH. Teşekkürler BSC.
  • ps 3 satılsın diye geliştirelen oyunalrdan biri daha konusu gayet iyi pc ye çıkıcağını zannetmiyorum özellikle vurguladı adam ps 3 için olduğunu aynı god of war serisi gibi olucaktır buda god of war kadar pc de satma rekoları kırıcak bir oyun pc ye çıkmadıysa sırf ps 3 sattırmak amaçlı bu oyunda çıkmıcaktır..
  • teşekkürler.
  • Röportaj için teşekkürler Erdinç Abi, Emeğine Sağlık..
  • teşekkürler erdinç
  • Adam gerçekten soruları atatmin edici bir şekilde cevaplıyor.Sağolun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.