Şimdi Ara

inFamous Lansmanı Röportajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inFamous hakkında Playstation Türkiye Ürün Müdürü Özgür Kirazcı'yla konuştuk.

• Elinize sağlık.

Microsoft'tan Merthan Kaleli'nin, Türk oyunculara kaçamak cevaplar vermesinden sonra(MK Röportaj), Sony'den Özgür Kirazcı ilaç gibi geldi. İşte böyle tanıtım yapılır.
  • Röportaj için teşekkürler.İzlediğim videolardan yola çıkarak oyun gerçekten çok sağlam geliyor.Dikkatimi çeken tek nokta yönettiğimiz karakter 3-4 mermide ölüyor.Umarım zorluk seviyesi ayarlanabilir olur.
  • Röportaj İçin Teşekkürler,Erdinç Bey...

Bakıyorum öyle mevkisi olan kişilerle röportajlar yapılıyor(Sony türkiye müdürleri, LG falanca bölüm müdürleri falan filan )

Şimdi benim merak ettiğim konu bu insanlarla röportaj yapılmak istendiğinde, Nasıl giriş yapılıyor,nasıl iletişime geçiliyor,

Yani gittiğinizde biz Türkiyenin en büyük forumu ayzı zamanda teknoloji forumuyuz, röportaj yapmak istiyoruz gibisinden tanıtıcı giriş mi yapıyorsunuz

Yoksa Donanimhaber ismini verdiğinizde onlar ,hemen tanıyıp, Seve seve kabul mü ediyorlar, Dh gibi bir forumda tanıtımı yapılacağımdan,

Yani bu tip firmalarda " Donanimhaber " ismi bir üne sahip mi ?

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • güzel oyun
  • Firmalarla ilişkiler zamanla olmakta, bazen kendimizi kendimiz tanıtmamız gerekmekte bazende onlar bizi önceden tanıyabiliyorlar. Önemli olan burda DonanımHaber'in çok geniş bir kullanıcı ailesine hitap etmesi gerek forum gerek ana sayfa veya bsc sayesinde belli bir güce sahip olduğumuzdan bu genelde bir sorun yaratmıyor.

Yani cevabınıza kısmen evet kısmen hayır diyebilirim. Eğer ki hayır cevabı var ise firma ile ilişkilerimiz başlayıp sonrada faydalarını gördükten sonra zaten kendileri daha da sıkılaştırmaya çalışıyorlar bu ayrıca bizimde istediğimiz bir şey tabii.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Güzel bir oyuna benziyor.Ancak karakter daha karizma birşey olsa iyi olurdu.

Orjinalden alıntı: behlulnuman

Güzel bir oyuna benziyor.Ancak karakter daha karizma birşey olsa iyi olurdu.

Katılıyorum Karizma konusunda, Japonlar bu işi iyi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Mayıs 2009; 16:18:57 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bundle haberi de bu şekilde doğrulanmış oldu.
    Teşekkürler DH. Teşekkürler BSC.

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!
  • ps 3 satılsın diye geliştirelen oyunalrdan biri daha konusu gayet iyi pc ye çıkıcağını zannetmiyorum özellikle vurguladı adam ps 3 için olduğunu aynı god of war serisi gibi olucaktır buda god of war kadar pc de satma rekoları kırıcak bir oyun pc ye çıkmadıysa sırf ps 3 sattırmak amaçlı bu oyunda çıkmıcaktır..
  • teşekkürler.
  • teşekkürler erdinç
    #Playstation
  • Adam gerçekten soruları atatmin edici bir şekilde cevaplıyor.Sağolun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.