Şimdi Ara

En iyi USB Flash disk: Pen Drive Plus 2.0, 2 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Usb flash diskler her geçen gün disket sürücülerin yerlerini biraz daha alır oldular. Ancak USB 1.1 standartını kullananlar kapasiteleri arttıkça can sıkıcı olmaya başladı. Örnek vermek gerekirse 512 Mb'lık datayı 512 Mb'lık USB 1.1 bir flash disk'e yazmak 11 dakikanın üzerinde sürüyor. Ama USB 2.0 destekli olanlarda bu değer 3 dk'lara kadar düşebiliyor.

    Böyle bir hız avantajı varken doğal olarak kimsede bir kere bu teknolojiyi kullandı mı bir daha geri gitmiyor. Testlerde 2.0 Gb'lık versiyon 7 Mb/sn hızlarına kadar çıkabilmiş. Buda içinde hiç oynar parça olmayan tamamen darbelere dayanıklı bir bilgi deposu için harika bir değer. Güzel özelliklerinden birisi de masa üstüne kolabilecek takılma mekanizması ile geliyor. Aslında bu uzantı ve sürücüyü koyduğunu yer çok işe yararken, USB 2.0'ın uzantısından başka birşey değil.

    Hiç bir CD-RW'ın sunamadığı kapasitelere çıkmak onda bulamadığınız esneklik, taşıma kolaylılığı ve stabilite için flash disklerin şimdiden pazarı çok büyük. USB 2.0 modellere ve yüksek kapasitelere ise git gide yaklaşıyoruz. Belirtmeden geçmeyeyim firma aynı zamanda 32 Mb'dan itibaren USB 2.0 olan Pen Drive 2.0 Plus'larada sahip.

     


    Sayfanın Linki : http://www.envynews.com/review.php?ID=45








  • fiyatları abartı olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.