Şimdi Ara

Adsl'de Dev İndirim Fiyaskosu (1 Megabit fiyatına 8 Megabit ADSL.) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
994
Cevap
0
Favori
53.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman 1 mgbit sınırsız'a dokunmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar diyorum artık.O duruma kadar düştük.En azından bununla tıngır mıngır ilerliyoruz..Yarın öbür gün buna el atmazlarsa iidir ama ..

Adamlar bu paketi açıkladıktan sonra kıkır kıkır kapı arkasından gülüyolardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: snatch1903

Arkadaşlar sınırsıza kota getirilmesi halinde toplu iptal işlemi imza işlemi ne yapabiliyorsak yapalım

Arkadaşlar eski paketlere bir şey olduğu yok.
    Şu an nasıl kullanıyorsak öle kullanmaya devam edeceğiz.
    Bu tarifeler yeni kullanıcılar için, isteyen geçer o ayrı mesele.
  • fiyatlar iyi gibi şuan için 1mb limitsiz kullanıyorum 2 aydır. 2mb limitsiz in fiyatı şuan ödediğim ile aynı acaba 2mb e geçsem ne kadar fark eder. şuan 107kbps ile indiriorum 2mb ile max kaç kbps ile indiririm kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim.

edit: bide şu verilen tablo da al-sat modeli ve ip seviyesi veri akış olayları ne? biz hangisini kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 13 Mayıs 2009; 17:30:01 >
  • ttnet gene kızdırdı . bu ay 200ü geçicem yine. sırf ttnete santrale...

ttnet tuttuğun santral sana geçsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ttnet gene kızdırdı . bu ay 200ü geçicem yine. sırf ttnete santrale...

ttnet tuttuğun santral sana geçsin.

bende öyle düşünüyorum.Telekoma kızıyorum en alakasız şeyleri bile download ediyorum yeterki telekoma girsin..
  • 210-215 kbps arası...anlıyacağın çok far var..
    quote:

Orjinalden alıntı: designr

fiyatlar iyi gibi şuan için 1mb limitsiz kullanıyorum 2 aydır. 2mb limitsiz in fiyatı şuan ödediğim ile aynı acaba 2mb e geçsem ne kadar fark eder. şuan 107kbps ile indiriorum 2mb ile max kaç kbps ile indiririm kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim.
  • Ayrıca bu şunu gösteriyor: ttnet, yükselen video çözünürlük hızına yetişemiyor. Bunu çözmek için de antin kuntin işlere başvuruyor.
  • Komik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

210-215 kbps arası...anlıyacağın çok far var..
    quote:

fiyatlar iyi gibi şuan için 1mb limitsiz kullanıyorum 2 aydır. 2mb limitsiz in fiyatı şuan ödediğim ile aynı acaba 2mb e geçsem ne kadar fark eder. şuan 107kbps ile indiriorum 2mb ile max kaç kbps ile indiririm kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim.

hmm iyiymiş ya. sınırsız olunca sürekli down yapıyorum ama bu seferde download uzun sürünce nette gezme olanağı kısıtlanıyor. 2mb geçersem iyi olabilr. sizce kalayımmı bu yeni tarife ile 1mb de yoksa geçeyimmi 2mb ye.
  • 2 megabitte fiyat ne kadar olacak?
  • Arkadaşlar şuanki tariflerde bir değişiklik yapmadı arab telekom.
    8 mbit kandırmacası geldi.
  • 15gb lık limit olmasa çok süper olurdu diyenler telekoma öneri mailleri atalım ilk günden yüklenirsek belki yeni düzenleme yapabilirler.

Öneri için adres =>>http://www.ttnet.com.tr/hizli4

Öneri metni (isteyen değiştirsin uğraşamam diyen kopyala yapıştır yapıp direk göndersin)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İyi günler. Bugün açıklanan kampanyanız gerçekten çok güzel. Fakat limitsiz tarifeye 15gblık sınır konması çok kötü olmuş. İnternet ortamında her şeyin görselleşmesinden ötürü artık sitelere yazı formatlarından çok video, resim ve müzik türleri hakimdir. Doya doya hızlı internet keyfini yaşamak isteyen biri için 15 gblık sınır gerçekten çok az. "Limitsiz" kelimesi kullanılarak adlandırılan bir tarifeye sınır koymak başlı başına bir yanlış diye düşünüyorum. Bizim ülkemizden daha hızlı internete bağlanabilen ülkelerde böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Hiç değilse bu sınırın 50 gb olması kullanıcılar için daha makbul olacaktır. Lütfen paketin daha resmen satışa sunulmasına başlanmadan önce kampanyanızdaki bu noktayı gözden geçiriniz. Ttnet'e kocaman bir adım attıracak bu kampanyayı mükemmel kılmak bu sorunu çözmekten geçer. Lütfen müşterilerinizin isteklerini ve önerilerini dikkate alın.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: "kapaya çok güzel" vb. yazılar gerekli yıkama yağlama içindir yoksa güzel olduğu yok çünü hız hep 8mbps olmayacak. Ama benim şimdi kullandığımdan iyidir :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

2 megabitte fiyat ne kadar olacak?

sınırsız tarifelerde değişiklik söz konsu değil

• daha da artıcak bu rakam. gerekli şeyler indiriyorum bi de gereksiz olur olmadık şeyleri indirsem 300leri bulurum bi zaman yaptığım gibi

• ya daha sabah 4.sayfadaydi ne cabuk 10 oldu
  • bence bu mailler e *** dan aşşağı kasımpaşa muamelesi yaparlar. ttnet bu
  • http://shiftdelete.net/adsl-fiyatlari-yenilendi-10900.html adresinden resmi açıklama videosunu izleyebilir, ara ara yerebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sittingbull267

15gb lık limit olmasa çok süper olurdu diyenler telekoma öneri mailleri atalım ilk günden yüklenirsek belki yeni düzenleme yapabilirler.

Öneri için adres =>>http://www.ttnet.com.tr/hizli4

Öneri metni (isteyen değiştirsin uğraşamam diyen kopyala yapıştır yapıp direk göndersin)
    İyi günler. Bugün açıklanan kampanyanız gerçekten çok güzel. Fakat limitsiz tarifeye 15gblık sınır konması çok kötü olmuş. İnternet ortamında her şeyin görselleşmesinden ötürü artık sitelere yazı formatlarından çok video, resim ve müzik türleri hakimdir. Doya doya hızlı internet keyfini yaşamak isteyen biri için 15 gblık sınır gerçekten çok az. "Limitsiz" kelimesi kullanılarak adlandırılan bir tarifeye sınır koymak başlı başına bir yanlış diye düşünüyorum. Bizim ülkemizden daha hızlı internete bağlanabilen ülkelerde böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Hiç değilse bu sınırın 50 gb olması kullanıcılar için daha makbul olacaktır. Lütfen paketin daha resmen satışa sunulmasına başlanmadan önce kampanyanızdaki bu noktayı gözden geçiriniz. Ttnet'e kocaman bir adım attıracak bu kampanyayı mükemmel kılmak bu sorunu çözmekten geçer. Lütfen müşterilerinizin isteklerini ve önerilerini dikkate alın.

Not: "kapaya çok güzel" vb. yazılar gerekli yıkama yağlama içindir yoksa güzel olduğu yok çünü hız hep 8mbps olmayacak. Ama benim şimdi kullandığımdan iyidir :D

Mantıklı aslında diğer arkadaslar da destek verirse belki sınırı 15 değilde 20 yaparlar :)

• o bize ulaşın sayfasındaki sanal bilge bile bunlardan daha insancıldır
  • quote:

bence bu mailler e *** dan aşşağı kasımpaşa muamelesi yaparlar. ttnet bu

adamlar bakicak bu mailler hep aynı geliyor. komple klasoru silecekler spam niyetine...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.