Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda bir film vardı, bu film neydi, adı neydi gibi konular açılmaya başladı.Bu konuda adını hatırlamadığınız filmleri yazabilirsiniz.



    Ekleme:
    Konunun temeli spoiler olduğu için bu konuda spoiler butonu kullanılmamaktadır. İzlemediği filmler hakkında bilgi öğrenen arkadaşlar buna dikkat etsinler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 6 Şubat 2019; 7:45:34 >
    dreseda , ebuzersaid , nurgaga , Guler Bayramli bu mesajı paylaştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkayatk

    Merhaba,

    Eşi öldükten sonra bir arkadaşı vasıtasıyla öğrendiği internet sitesi üzerinden eşinin bilgilerini paylaşarak bir kopyasının yapılmasını sağlayan kadın vardı. Ardından ölen eşiyle yazışabilecek duruma gelen kadın daha sonra bir eşinin bir fisiksel kopyasını almıştı solüsyonla dolu bir küvete koyup canlanmasını beklemiş ve onunla yaşamaya başlamıştı.

    Filmin adını hatırlayan var mıdır acaba hiç bir google aramasında bulamadım =(
    black mirror dizisi 2. sezon 1. bölüm "Be Right Back"
  • sayin kardeslerim oyle filmler soruyosunuz oyle bi tarif ediyonuzki bu filmi ruyasindami izledi acaba diyorum .. ariyorum gogol da . ararken beynim yaniyor .bulamayinca bende metak ediyorum hangi film bu yahu diye ... herkese hayirli cumalar .. sorun sorun arariz buluruz belki ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siigle

    Ben de biri engelli yürüyemiyor ve biri de kör iki kişinin yaşadığı komik durumları anlatan bir film vardı. Hatta güçlerini birleştiriyorlardı. Kör olan omuzuna engelliyi alıp engellinin direktiflerine uyarak gidiyorlardı. Adını hatırlayamadım, hatırlayan varsa çok makbule geçecek.

    See No Evil, Hear No Evil (1989)

    Kör ve sağır olabilir mi acaba ?
  • Filmi bulundu hocam sizede çok teşekkür ederim.

    Film : Frighteners
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    L'étudiante et Monsieur Henri (2015)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Bazı sorulan filmleri okuyorum. Hiç bir özelliği, amacı olmayan ipe sapa gelmez filmler soruluyor. Sorulan filmlerde can alıcı, merak uyandıran, gizemli noktalar olan ve herkesin ilgisini çekecek filmleri sorun. Mesaj kirliliği yapmayın.

    Bir kızla bir oğlan barda karşılaşmışmış. Bunlar dans etmeye başlamışmış. Bunlar bardan çıkınca adamın biri bunların yolunu kesmişmiş. Bunun ikisini dövüp kaçmışmış. Bu film neydi acaba?

    Ya şimdi bu filmin ne özelliği var. Buna benzer abuk subuk filmler sormayın.

    İlk önce senden onay almak gerekecek sanırım. Herkesin film zevki farklıdır. Senin için banal olan başkası için harikulade olabilir. Benim için mesela dacia marka arabalar son derece sıradan arabalardır. Ama senin için mükemmel. Az empati.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoadRunner34

    28.10.2011 de küçük bir yerel sinemada bir film izlemiştik sevgilimle. Filmle ilgili bir sürpriz yapmak istiyorum fakat filmi bulamadım. Korku filmi gibiydi, sonu çok saçma bir şekilde bitiyordu. Bir de hatırladığım kadarıyla kasabada geçiyordu. Yardımcı olabilecek var mı acaba yeterli mi bunlar
    Neredeyse tüm senaryoyu yazmışsın. Bu kadar açıklamayla bulunmazsa yazık bu foruma
  • Korku filmi. Adını da hep gölge savaşçısı diye hatırlıyorum. Ama internete yazınca bulamadım bir türlü. Bir tane kasaba vardı. Altında da kanalizasyon boru hatları falan vardı. Aynı IT filmindeki gibi. Burada bir grup insan ayin yapıyordu. Yanan muma bir tutam insan saçı, bir tane resim bir tane de hatırlayamadığım bir şey koyup yakıyorlardı. Sonra gölge diye bir varlığı uyandırıyorlardı. Sonra bu gölge teker teker insanları öldürüyordu. Karanlıkta çıkıyor ve ışığa dayanamıyordu. Öldürdüğü insanlar da küle dönüyordu. Bir anda rüzgarla dağılıp uçuyordu. Filmin ilerleyen sahnelerinde kasaba halkı bunu fark edince bir anda tüm ışıkları açık bırakmaya başlıyorlardı. Sokak, ev, dükkan ne varsa lambasını yakıyorlardı sırf bu gölge tarafından öldürülmemek için. Kanalizasyon borularının çıkışları açıktı ve kasabayla bağlantılıydı. Hatta bir sahnede çocuklar bu borunun önüne oturunca gölge arkadan çocuğu yakalayacak gibi olmuştu. Çocuk bir anda kalkınca ışıktan dolayı çocuğu alamamıştı. Gölge yaratığın tipi Uruk Hai'lere benziyordu. Uzun saçlı simsiyah çıplak bir yaratıktı. Filmin sonunda kadını öldürmek üzereyken perdenin bir anda açılmasıyla güneş ışığı tarafından yanarak küle dönmüştü.
  • Con air
    bu aklima geldi bi bak istersen
  • Valentine(2001)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delimi

    Arkadaşlar sanırım bu film Türkiyede bir televizyon kanalında yayınlanmıştı 3-5 yıl önce
    sanırım (Bilim Adamları) bir tane bebeği alıyorlar su dolu yüzölçümü büyük bir alanın içine koyuyorlar o bebekte zamanla büyüyüp adam oluyor.
    Bir tane tekne yapıyor ve sınırı buluyor ve film burada bitiyor.
    hatırlayan varsa lütfen cevap versin.
    Truman show
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Merhaba


    Bir kaç yıl önce seyrettiğim bir film vardı. Filmin bir sahnesini hatırlıyorum. İlginç bir sahneydi. Film şöyle: Bir adam ile sevgilisi bir kumsala gidiyorlar. Denize girip çıkıyorlar filan. Kumsalda dinleniyorlar. Fakat kumsalda bir tane de irice bir ölü balık var. Yunus balığından küçük ama normal balıktan büyük. Mesela bu balık bunlardan 20 metre uzakta. Bunlar o gece yatıyorlar orada. Sabah kalkıyorlar. Balık bunlara biraz yaklaşmış. Önce bir anlam veremiyorlar. Kafalarını başka tarafa çevirip konuşuyorlar. Tekrar balığa baktıklarında balık bunlara biraz daha yaklaşmış oluyor. Korkuyorlar. Çevrede de kimse yok şaka yapacak. Ve yanılmıyorsam o kumsaldan bir türlü çıkamıyorlardı. Sonunu hatırlamıyorum. Belki yarım bırakmış olabilirim.


    4-5 sene önce izlediğim bir filmdi. Bulan olursa sevinirim.

    Long Weekend (2008)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrich

    Merhabalar, detaylarını çok hatırlamıyorum. Bir genç arkadaş grubu var, bunlar, içlerinden birinin evinin bodrum katında bir çeşit zaman makinesi yapıyorlar veya buluyorlar net hatırlamıyorum. Bununla çok kez geçmişe gidip geliyorlar olay örgüsü bunun üzerine kurulu. Geçmişten kasıt öyle çağlar öncesi veya abartı bir zaman dilimi olarak değil. Sanırım bir kere içlerinden birinin doğum gününe gidiliyordu. Onun dışında hep yakın zamanın geçmişine gidiliyordu yani o an olmuş bir olayın hemen öncesi gibi. Filmin bir kısmı festival tarzı bir alanda geçiyordu ve son olarak hatırladığım bir detay, filmdeki ana karakterlerden birinin yine sanırım bu zaman makinesinden haberdar olan arkadaş grubu içindeki bir kıza platonik aşk duyması. Daha fazla detay hatırlayamıyorum maalesef, tahmini olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

    Edit: bu bir film, anismayon veya başka birşey değil.

    silinsin...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8DF362DD -- 24 Nisan 2021; 18:8:12 >
  • 1. aradığım bu film 1991-1995 yılları arasında star tv kanalında defalarca kez gösterilmişti (sonrası nedense hiç gösterilmedi, yada en azından ben rastlamadım). hatırladığım kadarıyla tıpkı training day filmindeki gibi, film çoğunlukla aşağıda anlattığım iki ortağın arabadaki yolculuğunda geçiyordu.


    filmin ismini ve konusunu bilmiyorum, sadece şundan bahsedebilirim: biri yaşlı diğeri genç var 2 kişi var, bu 2 kişi mafyaya çalışıyor gibi bir şeydi ve araba ile sürekli bir yerlere gidiyorlar, sanırım birinin izini sürüyorlardı (birini öldürmek için filan olmalı sanırım ). şu sahneyi hatırlıyorum: bu ikisi büyük bir sorunla karşılaşıyorlar ve bu yüzden kavga ediyorlar, deneyimli olan yaşlı adam genci "panik yapma" diye uyarıyor gencin buna verdiği karşılık: bir yumruğu ile arabanın tavanını diğer yumruğu ile torpidoya var gücüyle vurarak: panik yapar bir vaziyette; "ben panik yapmıyorum!!!!" diye avazı çıktığı kadar bağırmak oluyor.


    yaşlı adam kırk douglas`a benziyordu (ama kesinlikle kırk douglas değil diyebilirim).


    filmden hatırladığım diğer bir sahne, genç olan serseri gibi bir tipti, barda bir kıza asılıyordu, yaşlı adam genç olanı uyarıyordu; "kızı rahat bırak, o ekmeğine bakan bir gariban" tarzında bir açıklama yapıyordu.


    2. 80`li yıllarda ailece videodan izlediğimiz bir film vardı. filmin afişini gören filmi dünya`nın en korkunç film sanırdı, bizimkilerde zaten korku filmi sandıkları için filmi kiraladılar ama film çok güzel ve çok komik bir film çıkmıştı baştan sona hiç duraksamadan güldüren bir filmdi, hatırladığım kadarı ile seviyeyi hiç düşürmeden güldüren kaliteli bir filmdi. gülmekten çenemin ve karnımın ağrıdığını bu yüzden çok komik bir şeyi izlemenin bir süre sonra işkenceye dönüşebileceğini bu filmden öğrenmiştim.


    hatırladığım kadarıyla film şöyleydi: filmin baş karakteri şişman bir adam ve kendisine çok eski ve büyük bir ev miras kaldığını öğrenmesiyle film başlıyordu (filmin konusu hatırladığım kadarı ile böyle olmalı) ardından adam bu eve taşınıyor ancak, evde ruh var , ama adam bu olayı hiç önemsemiyor ve evdeki ruh ile birlikte yaşıyor, sanki evlilermiş gibi evde birlikte yaşıyorlar ve biz bu ruhu gözümüzle göremiyoruz, mesela ruh yatağa yatıyor yastığın deformasyonundan ruhun oraya yattığını anlıyoruz hatırladığım kadarı ile filmin effectleri çok başarılıydı.

    filmin afişini bile görsem hemen hatırlarım (öyle bir film afişini hayatta unutamam).


    3. bu filmi 1980`li yıllarda vhs videoda seyretmiştim filmin baş karakteri conan gibi bir savaşçıydı (doğru hatırlıyorsam sarışındı), bu savaşçının elinde büyülü bir kılıç vardı, ve bu savaşçının dışında kim kılıcı eline alırsa kılıç o kişinin elini yakıyordu, hatta bu savaşçı bir kralla konuşmaya gittiğinde, kılıcı kralın eline atıyor kralda refleksle kılıcı tutuyor, zavallı kralın eli yanıyordu.


    filmden hatırladığım başka bir sahne ise bunun sevdiği bir kadın var (aslında kadını sevdiğinden pek emin değilim), kadın sarayın odasında demirden yapılmış yatak gibi bir nesnede elleri ve ayakları bağlı şekilde yatıyor, kadının üstünde demirden yapılmış büyük çivilerden oluşan platform duruyor, platformu ip tutuyor ipide mum yavaşça yakıyor, böylece ip kopacak çivili platform kadının üzerine düşecek bu sayede kadın feci şekilde can verecek, yani bu bir idam yatağı, bahsettiğim idam yatağı şu videodakinin aynısı: https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dkt-ordhMWYA&q=EgQuLZpEGJza8YoGIhDsqw_JVPVhYGyCGwiwFDouMgFy


    ve bir şekilde bu çivili platform kadının üstüne düşücek iken son anda bu savaşçı içeriye giriyor kılıcını bu yatak benzeri nesneye fırlatıyor, kılıç kadının yattığı yer ile çivili platform arasında sıkışarak bu çivili platformu durduruyor kadının hayatı kurtuluyordu.


    4. bu filmi 80lerde trtde izlemiştim, film amerikan filmi %80 ihtimal 50`li veya 60'lı yılların filmi ve film renkliydi, filmin bir sahnesinin bir kısmını hatırlıyorum.


    filmde ormanın içinde ahşap bir kulübe benzeri yerde sıkışmış kalmış bir kadın ve birkaç erkek bir grup olduğunu ve bu grup birşeye karşı tüfeklerle savaşıyorlardı (uzaylı veya yaratık olabilir ama başka birşeyde olabilir)

    tek hatırladığım kendilerine birşey saldırıyordu veya birşey tarafından tehdit altında hissediyorlardı, bu yüzden ellerinde silahla tedirgin bekleyiştelerdi.


    filmin kahramanları düşmanı ormandaki ağaçlardan dolayı göremiyorlardı.


    bana çok gizemli bir film izlenimi verdiğini hatırlıyorum.


    5. bu filmi 80'lerde trt'de seyretmiştim. film 60`ların yapımıydı sanırım.


    filmin bir yerinde (filmin sonuna yakın olmalı) filmin iyi ve kötü adamı sahne gibi bir yerdelerdi, sahnenin ortasında ise büyük ayna görünümlü birşey var ama aslında ilerleyen sahnede anlıyoruz ki; bu bir insan kopyalayıcı bir araçmış.


    iyi adam ve kötü adam, ikisi de ayna benzeri aracın etrafında birbirleriyle kovalamaca halindeydiler ve kovalamaca hararetle devam ediyor iken sanırım yanlışlıkla ikisi de art arda aynanın benzeri aracın arkasından geçiyorlar, ayna benzeri aracın arkasından geçenin anında hemen yanında kopyası çıkıyor ve bu kopya aslı ile aynı davranıyor, ve kovalamaca sırasında ayna benzeri aracın arkasından sürekli art arda geçmek zorunda kalıyorlar, bu yüzden her ikisinin de kopyaları çıkıp çıkıp duruyordu, ve bir süre sonra her ikisinin de onlarca kopyası oluyordu.


    6. bu filmi cnbc-e kanalında 2002-2003 yıllarında seyretmiştim, çocukluklarından beridir çok iyi arkadaş olan biri görme özürlü olan 2 arkadaş var. kör olan adamın çok güzel kız arkadaşı var, ama filmin ilerleyen dakikalarında kör adamın arkadaşı onun kız arkadaşı ile yasak aşk yaşıyor, ancak bunlar kör adamın önünde kavga edince kör adam bunların kendisinden gizli aşk yaşadıklarını anlıyor ve eski kuleye giderek intihar ediyordu (hatırladığım kadarı ile bu kule ya da eski yapı onların çocukluklarının geçtiği burada oynadıkları yer olmalı).


    7. bu filme 90larda bir özel tv kanalında rastlamıştım, film 60ların filmi olabilir ve muhtemel amerikan filmi. film; filmin ana karakteri ajan olan james bond gibi bir filmdi diyebilirim ancak ajan olmayabilir ve filmde james bond tarzı film olmayabilir de, bir film 4-5 dakika izleyerek ne anlaşılabilirse bende filmden o kadarını anlayabildim.


    filmi insanların tek televizyonu olduğu ve televizyonun ailece seyredildiği bir dönemde seyrettiğimden ve film, film daha başından kumanda ile başka tv kanalına çevrildiğinden filmin sadece başını biliyorum.


    filmden anlatacaklarım şunlar: filmin ana karakteri olan ajan, şehrideki bir kafede yemek siparişi veriyor ve pencereye bakacak şekilde oturarak yemeğini afiyetle yiyor derken restoranda sıradan bir çalışan veya müşteri görünümlü bir kadın adamın başına ekşiyor, kadın adamla sohbet ediyor ancak adamla muhabetine sorgulamasına sohbet süsümü vermiş yoksa adamın hoşuna gitmeyen sorular mı ne soruyor adam bundan rahatsız oluyor, yemeğini yarım bırakıp yürüyerek kafeyi terk ediyor (veya ufak restoran) hemen ardından kadın adamın yarım kalmış yemeğini yiyerek adamın gidişini izliyor derken orada müşteri görünümlü ama filmi ana karakteri olan ajanı ve kadını uzaktan izleyen adam kadının yanına gelip kadınla az önce kafeyi terk eden ajan hakkında sohbet ediyorlar (buradan anlıyorduk ki; kendine kafede müşteri süsü vermiş bu kadın ve adam birlikte çalışıyorlar)


    ikisinin ajan hakkında ettikleri sohbet hayal mayal olarak hatırladığım kadarıyla şöyleydi:

    adam kadına soruyor; ağzından lafı alabildin mi?

    kadın birşeyler dedikten sonra adam sence tehlikeli olabilir mi diye birşeyler soruluyormuş gibisinden birşeydi.


    filmde en dikkatimi çeken ve beni şaşkına çeviren, filmin muazzam güzellikte bir müziği vardı.


    8. bu filmi 80lerde trtde seyretmiştim,


    filmden sadece tek bir sahne hatırlıyorum; filmin konusu sanırım 1800lü yıllar avrupasında geçiyordu.

    bir hapsihane hücresi var ve buradaki mahkumlar idamlarını bekliyorlar, pencereden de diğer mahkumların asılarak idam edilmelerini izliyorlardı, filmde anımsadığım 2 karakter var, içinden bir tanesinin idamdan kurtulacağına inacı tam, çünkü idam sırasında bir hile yapmayı planlıyordu, hilede şu; boğazına metal boru tutmak ve bu metal boru sayesinde idam sırasında bile nefes alabilmek.

    hatta hatırladığım kadarıyla; sık sık bu metal boruyla deneme çalışması yapıyordu ve çalışma olumlu sonuç alsa da idamı sırasında bu yöntem işe yaramıyor, bu mahkum can veriyordu.


    9. bu filmi 80lerde trtde seyretmiştim sanırım.


    bu filmden çok az birşey hatırlıyorum.


    bu filmden bütün hatırladıklarım:


    film siyah beyaz bir filmdi amerikan veya avrupa filmi olabilir. galiba 60`lı yılların filmi olmalı.

    film günümüzde geçen filmlerden, filmde büyük lüks tekne sahibi varlıklı 2 genç sevgili var. birde bu genç çifte eşlik eden bir genç bir yabancı var (bu yabancının teknede ne işi var hatırlamıyorum, sonuçta bu filmi izlediğimde 10 yaşında vardım yoktum) , ancak bu kişi çok tehlikeli biri ve birgün aynada kızın sevgilisinin konuşmasını sanki bir film repliğimiş gibi taklitini yaparken kızın sevgilisi bu genç yabancıyı tam da bu tuhaf hareketini yaparken yakalıyor. ve kızın sevgilisi buna çok şaşırıyor. bu yabancıdan az önce yaptığı takliti tekrar etmesini istiyor yabancıda bu isteği yerine getiriyor diye hatırlıyorum.


    10. yine cnbc-e kanalında seyrettiğim bir film.

    bu filmden çok az şey hatırlıyorum, çok güzel 40`lı yaşlarında bir kadın var. bu kadın öyle güzelki 18 yaşında yakışıklı erkeği bile peşinden koşturuyor (sanırım kızının erkek arkadaşıydı). bu genç erkek evin çatısında kadının önünde soyunuyor; ne olur benimle birlikte ol ne istersen yaparım gibi birşeyler söyleyerek yalvarıyordu ama kadın hiç umursamıyor, hemen orayı terk ediyordu. eğer filmi doğru hatırlıyorsam, film 40`lı yaşlarında kadın ile kızının arasındaki anne kız ilişkisini konu alıyordu ve, kesinlikle avrupa filmiydi (hollywood filmi olmadığı kesin).




    11. bu filmi 2002-2003 yılları civarında cnbc-e kanalında seyrettim, komşuluk üzerine bir komedi filmiydi ve çok güzel ve çok komik eğlenceli vede çok kaliteli bir filmdi [aradığım bu filmde tom hanks oynamıyor cnbc-e`nin the burbs filmini oynatığında zaten izlemiştim, burada anlattığım aradığım o film the burbs değil)]


    12. 1990-1991 yıllarında sinemalarda bir film oynamıştı (çok yüksek bir ihtimal bu film ülkemize gelmemiştir bende bu filmi gazetelerden biliyorum). kırk yaşlarında bir kadın ile, 14-15 yaşındaki kendi çocuğu ile arasındaki sıra dışı bir ilişkiyi konu eden bir filmdi (en azından benim gazeteden okuduklarımdan bildiğim kadarı ile filmin konusu bu). bu yüzden film sinemalar oynadığında yer yerinden oynamıştı (en azından gazeteler bu filmi yazmıştı), film %99 avrupa filmi olmalı.


    13. cnbc-e kanalında seyrettiğim bir film .

    film brazilya'da 120-150 yıl öncesi gibi çok eski bir zamanda geçiyordu. filmde çok güzel esmer bir kadın başka kasabadan yaşlı ve çocukların da olduğu 9-10 kişilik grupla birlikte daha büyük kasabaya yayan halde perişan bir şekilde göç ediyorlar. kasaba meydanında dinlenirken yaşlı ama varlıklı bir adam bunu görüyor çok ucuz haftalığına yanında hizmetçi olarak çalışması için anlaşmaya varıyorlar.


    kadın evin temizliğini yapıyor yemekler yapıyor.


    yaşlı adam cafe (yada ona benzer) bir yer işletiyordu, adama herkes lakap olarak türk diyordu, hatta kendisine türk diyen bir tanıdık müşteriye "annem türk ama babam brazilya'lı bu yüzden ben türk değil brazilya'lıyım" gibi birşey söylüyordu.


    yaşlı adamla hizmetçi kadın bir süre sonra birbirlerini seviyor ve evleniyordu ama, bir süre sonra; karısını kendisini aldattığından dolayı yaşlı adama saygısı kalmadığı için kasadan para çalarken yakaladığı yanında çalışan çalışanından karısının kendisini başka bir adamla aldattığını ve bunu kasabada bilmeyenin olmadığını öğreniyordu, gerçekten adam hemen eve gittiğinde karısını başka bir adamla yakalıyordu (doğru hatırlıyorsam yatakta yakaladığı adam yaşlı adamın tanıdığı kişiydi), ve adamı çok fena döverek cezalandırıyordu kadını ise bütün mahalleye rezil olmak pahasına öldüremiyordu (filmdeki kasabada adet böylemiş karısını öldürünce alnında kara leke temizleniyormuş, yoksa kasabanın maskarası haline gelinirmiş) adam bunu bile göze alıp kadını öldürmüyor ama, kadını evden kovuyor ve kadın bir süre evden uzak duruyor ama fazla uzak duramıyor, sonunda yaşlı adamın evine kaçamak gide gele adamın kendini yanında almasını sağlıyordu.


    14. cnbc-e kanalında izlediğim bir film , filmde çok güzel şavaşçı bir kadın konu ediliyor , galiba bilim kurgu filmiydi ve de sanırım avrupa filmiydi kadının 2 renk gözü vardı (çokta güzel görünüyordu), ama bir gözü takma yani cam göz takıyordu bu yüzden bir gözü yeşil diğer gözü maviydi (hatta genç kız doktorum kendisine uygun rengi bulamadığı için böyle farklı renk cam göz taktıklarından bahsediyordu) filmin ismi freud gibi bir şeydi (ismi bu değil ama buna benzer olmalı) sanırım kadının ismide buydu....

  • Darendeli Veli kullanıcısına yanıt

    Dağdaki kule hariç, anlatmış olduklarınıza benzeyen bir film geliyor aklıma.



    Filmin ismi: Kung Fu Sokağı


    1.:42 ayaklara basma sahnesi


    7:02 kuşun üstüne basma sahnesi




    @Darendeli Veli





  • vasillizaitsev kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Ben yarısına kadar bile izlememiştim. Pek beğenmedim. Ama siz beğenmişsiniz. İyi seyirler.


    İnsan bulunca rahatlıyor. Değil mi. 

  • Korsan CD K kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, film bu idi.

  • topaz42 kullanıcısına yanıt

    @BlackGhost12 @topaz42


    ne biçim film kurdusunuz bea :) nasıl bulamazsınız !!! 5 saniye sürdü valla.


    https://www.imdb.com/title/tt14174940/


    Interceptor (2022)


    Bi de beni etiketlerseniz mesajlarınızdan haberim olur. Yoksa rastgele denk gelirse görüyorum mesajınızı.

  • obili O kullanıcısına yanıt

    Biz seninle aşık atamayız Obili. Bu konularda üstad mertebesindesin. 


    Ben de çok film seyrettim. Ben de arada buluyorum ama bunu nasıl bulamadım. Hayret. Halbuki birkaç hafta önce seyrettim. 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.