Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
18 Misafir (10 Mobil) - 8 Masaüstü10 Mobil
5 sn
20.220
Cevap
791
Favori
1.674.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir film daha sormak istiyorum90 larda izlemiştim kalabalık bir aile arabayla seyahat ederken yolda psikopat biri bunlara musallat olur bunları taciz eder daha sonra bunlar inatlaşırlar ve ailenin olduğu araç kaza geçirir ama kimseye bişey olmaz. adam bunları alır bi yere kapatır işkence yapar kızlarını falan ailein gözü önünde zorla sevişmeye çalışıyodu hatırladıklarım bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: draginal

Çok uzun zaman olmadı izleyeli 4-5 yıl evveldi galiba star tv de yayınlanmıştı. Çocuğun biri şeytandı. Dünyaya geliyodu. Orda birilerinin arasıma giriyodu. Hatta hatırladığım bir sahnede bir adama nerede ve ne zaman öleceğini söylüyordu dediği çıkıyordu. Evde bir halının üstünde ölüyodu adam.

Yok mu bu filmi bilen yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :D harikasınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon_86

arkadaşlar filmi izlemedim ama yine burada bir arkadaş aramıştı ve bulmuştu şimdi ben bulamadım. adamın biri bir kasabada 1 hafta zaman geçiriyodu daha sonra şehre gittiğinde yılllar geçtiğini farkediyodu yardım ederseniz sevinirim

Aradığınız film bu değil ama benzer bir film olarak yazayım dedim.

Bunda adam gittiği kasabada aynı günü tekrar tekrar yaşıyor. Döndüğünde de aslında bir gün geçmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break99 -- 29 Ağustos 2014; 23:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

arkadaşlar filmi izlemedim ama yine burada bir arkadaş aramıştı ve bulmuştu şimdi ben bulamadım. adamın biri bir kasabada 1 hafta zaman geçiriyodu daha sonra şehre gittiğinde yılllar geçtiğini farkediyodu yardım ederseniz sevinirim

Aradığınız film bu değil ama benzer bir film olarak yazayım dedim.

Bunda adam gittiği kasabada aynı günü tekrar tekrar yaşıyor. Döndüğünde de aslında bir gün geçmiş oluyor.

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Çok uzun zaman olmadı izleyeli 4-5 yıl evveldi galiba star tv de yayınlanmıştı. Çocuğun biri şeytandı. Dünyaya geliyodu. Orda birilerinin arasıma giriyodu. Hatta hatırladığım bir sahnede bir adama nerede ve ne zaman öleceğini söylüyordu dediği çıkıyordu. Evde bir halının üstünde ölüyodu adam.

http://www.imdb.com/title/tt0435528/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kano1453

15 sene vardir.iki aylak(serseri) adam var istasyonda gidiolar.sonra karisiklik oluyo bunlarin kafaya chip taki yolar.super zeka oluyorlar.dövüş kitabi okuyup dövüşçü falan oluyolardi.en son sahnede yine tren yoludu.manyak filmdi çok filimci arkadaş im bulama di umarim siz bulursunuz.yoksa hayal ürünüm olduğunu düşünmeye basluycam

Yok mu bi umut

• Yok abi ben öyle film kültürü olan bi insan değilim zaten, brad pitt'in saçları uzun halini görsem Leonardo di Caprio zannederim.
    Adını bildiğim tek bir aktör bile olsa zaten peşini bırakmam, ordan yürürüm.
    Yalnız filmin sloganının mantığını hatırlıyorum. Filmin bir sahnesinde adamlardan biri yaşanan intiharları açıklamak için söyle bişey söyledi,

EĞER YILLAR SONRA BÖYLE HİSSETMEZSEK ÖLÜRÜZ
    YILLAR SONRA BU ANI TEKRAR YAŞAYAMAZSAK ÖLÜRÜZ
    20 SENE SONRA YİNE BÖYLE DEĞİLSEK BERABER ÖLÜRÜZ

bunlara benzer bi cümleydi, filmin sloganıydı ama yukarıdaki ve benzeri gibi yüzlerce cümleyi türkce-ingilizce-ispanyolca olarak farklı google, yandex benzeri arama motorlarında arattığım halde, hiçbir sonuç elde edemedim.
    Bence siz de bu sloganlardan yürümeyin, cünkü tüm alternatifleri denedim ayrıca filmi izlediğim gece adını google'da taradığımda sözlüklerden birinde şuna benzer bi cümle okumuştum, eksisözlük, incisözlük, uludağsözlük vb bi sözlük olabilir

filmin ilk yarısında arkadaslarla sonsuz bir ev partisi verme, alkol ve uyusturucu icmek isteyeceksiniz, ikinci yarısında muhtesem bir bunalım ve intihar etme isteği

ki gerçekten öyle oldu ya.. (:
  • quote:

quote:

quote:

http://www.imdb.com/title/tt0435528/

Vallahi buldun helal olsun. Nasıl buldun kardeş ya? :)

• yakın zamana ait bir yapım olan, izlediğimde çokta beğenmediğim ama şimdi düşündüğümde "lan iyi filmdi, olsa da bir kez daha izlesem" dediğim filmdir. ama işte adını hatırlamıyorum. konusu şöyle idi: genç bir çift tatile giderler. karlı bir alanda kaza yapar baygınlık geçirirler. sonra uyanırlar. telefonlar haşat olmuştur. hava şartları nedeniyle geri de dönemez.ormanın içinde kamp kurarlar. ama geceleri sürekli birşey onları takip eder. sonra adam bu şeyin peşinden gider. kadın çadırda yalnız kalır. o esnada holywood korku filmi klişeleri baş gösterir. yaratık geceleri bu kadının çadırının çevresinde sürekli ses yapar. filmin sonunda anlaşılır ki bu yaratık ölüm meleğiymiş. halbuki kadın ve adam ilk kaza yaptıkları yerde ölmüşler. sonra kadının yaşadıkları gerçek değilmiş. hatta filmin sonunda kadın bu ölüm meleğinden kaçıyordu. bir buldurun be şu filmi :(
  • Ben Show TV kırmızı nokta kuşağında yayınlanan bir filmi soracaktım. yaklaşık 6yıldır bu filmi arıyorum. Cine 5 PLAYBOY TVv kuşağında da yayınlandı. Bir çift var, kadınla adamın cinsel hayatları kötü olduğu için araları bozuluyor. kadın evi terk ediyor. yanlış hatırlamıyorsam adam kadının eşyalarını gönderiyor ve evi satılığa çıkarıyor. bu süreçtee sarışın bir hatun eve talip oluyor bir kez tek bir kez de kocası ile geliyor eve alıcı olarak. Kadının kocası yukarı katları gezerken evin sahibi adam ile kadın aşağıda işi pişiriyorlar. Sarışın iri göğüslü bir kadındı. Erotik ama eğer bulursanız sevinirim. Lütfen kaç yıldır arıyorum.. :( Bunu bulan dilesin benden ne dilerse.. :)
  • ARKADAŞLAR NOLUR BANA YARDIM EDİN 5 -6 YILDIR ARIYORUM KÜÇÜKKEN TELEVİZYONDA İZLEMİŞTİM BULAMIYORUM BİR GRUP ÇOCUK 13 14 YAŞLARINDALAR ŞİŞE ÇEVİRMECE OYNUYORLAR VE Bİ KIZ Bİ ERKEK GELİYOR İÇERİ GİRİP ÖPÜŞMÜYORLAR SONRA YİNE Bİ KIZ VE Bİ ERKEK GELİYO ODAYA GİRİYOLAR ALTINI ÇİZİYİM DOLABA DEĞİL ODAYA GİRİYOLAR BÖYLE ODANIN KÜÇÜK YUVARLAK Bİ CAMI VAR İÇERİSİ GÖRÜNEN O ÇOCUKLA KIZ ÖĞÜŞÜYORLAR SONRA BAYA SAMİMİ OLUYOLAR BİSİKLETE BİNİYOLAR FELAN GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BANA BİR YARDIM EDİN NOLUR
  • quote:

lütfen filmi bulmama yardım edin çok önemli
  • kimsenin umursadığı yok arkadaş yaw :(
  • Arkadaşlar bir film sorum olacak
    sanırım ölümsüz bir samurai vardı başka kötü ölümsüz samurailerle dövüşüyordu.öldüren diğerinin gücünü alıyordu.
    sonra bu iyi samurai kötü olanları dövüşürken bir mağraya kapatıyordu.
    arkeologlar binlerceyıl sonra bu mağrayı açıyorlardı.
    kötü samurailer burdan kaçıp o samurai bulmaya çalışıyorlardı.
  • gigaerman kullanıcısına yanıt
    Bi gelişme var mı? kimse mi bilmiyo bu filmi?
  • arkadaşlar benim soracağım dizi 25 30 yıl kadar öncesine ait
    dizide bi seri katil sadece genç kızları öldürüp toprak ya da kar altına gömüyordu
    hatırladığım kısım ise dizinin finalinde katil yakalanıyordu ama yine eriyen karların altından bi kadın cesedi görünüyordu..
  • Arkadaşlar eski bir film vardı adını hatırlayamıyorum. Karı -Koca var Adam tam bir simetri hastası , banyodaki havluların bile düzenli olmasını istiyor o derece manyak birisi evde bir düzensizlik olsa hemen karısını falan dövmeye kalkıyor kadın sonra adamı terkediyor sarışın bir kadındı bilen varsa lütfen söylesin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOYAGERUSA

Bi gelişme var mı? kimse mi bilmiyo bu filmi?

maalesef bulamadım bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Frost

Arkadaşlar bir film sorum olacak
    sanırım ölümsüz bir samurai vardı başka kötü ölümsüz samurailerle dövüşüyordu.öldüren diğerinin gücünü alıyordu.
    sonra bu iyi samurai kötü olanları dövüşürken bir mağraya kapatıyordu.
    arkeologlar binlerceyıl sonra bu mağrayı açıyorlardı.
    kötü samurailer burdan kaçıp o samurai bulmaya çalışıyorlardı.

Mortal Kombat: Conquest dizisi veya İskoçyalı serisidir muhtemelen.

http://www.imdb.com/title/tt0170982/

http://www.imdb.com/title/tt0091203/
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.