''Demir Görkemli İstanbul Bogazinda Bogaz Turu yapiyor,Cerrah Pasali Halit ve Kardesi Metin Eminonu'de motosiklet suruyor''
Haritayı Tabiki Değiştirmedim Yerler sallama.
ve Dahaları...
BİNALAR Uçakların üstünde ROCKSTARGAMES değil TÜRKİYE YAZACAK.Harita Tommynin konağı P olarak gözükecek.YANİ POLATIN OFİSİ olacak.İçine girincede polatın ofisi yazıyor.Malibunun ordaki tamirhanenin panosunda TAMİR ALETLERİ YAZIYOR.Modun yanında VC ULTİMATE TRAİNER V1 ve V2'yide verdim.Silah yamaları ve araba yamaları.Arabalardan türk olanı KARTAL SLX.Kaufman Haritada T olarak gözükür.Taksilerde Çiçek Taksi Saçmalığı olmaz.Paralar Dolar değil ytl olur.3 yıldız yapın uçak gelsin sniper ile uçağın üstündeki mavi yuvarlak şeye zoom yapın bakalım ne göreceksiniz.Polisler artık TÜRK polisi mavi mavi.Yakıştı ha.EXTRA:Polat,Tilki Andrei ve Seyfo Dayı'nın skinleri var.Yanında oyunun %50 ve %100 olarak oynanmış Kayıtı var.SİLAHLARDAN BİRİSİ;HK bilmemne vardı.Mp5 silence.MA5B'miydi neydi.Sarı Kartal.Fare kırmızı olur.Ayarlardan ses bölümüne girin ve radyo istasyonlarını gezin aralarında ne göreceksiniz.kv-fm resimleri bile gözüküyor.Arabadada kv-fm yazıyor.Bir sürü şey yaptım yaptıklarımı unuttum
ßu Mod u ßen Beceremedim İçinde Txt Dosyasında AnLatıLmasına Ragmen
1.İlk önce içine yüklememiz gereken txd ve dff uzantılı dosyaların ismini uzantısıyla beraber IMGTools'tan arattırıyoruz.(Edit'e girin orada find yazıyor.Ona tıklayın) 2.Sonra ikisinide silin. 3.Commands'tan Add a tıklayıp aldığınız txd ve dffleri ekleyin.(İkisini beraber yükleyebiliyorsunuz.tek tek uğraşmayın)
+Mod'un yanında verilmiştir.
BUNU ANLAMADIM
1.KVTRYAMA'yı text klasörünün içine kopyalayın (YAPTIM) 2.Yerler bölümündeki txdleri IMGTools ile yükleyin.(Nasıl yükleneceği IMGTools dosyasında yazıyor) ((Burda KaLdıM))
Abi IMGTools exe yi Açıyorum Sonra Napıcam ?
Nasıl yükleneceği IMGTools dosyasında yazıyor.. diyoR Yazdıgı ;
1.İlk önce içine yüklememiz gereken txd ve dff uzantılı dosyaların ismini uzantısıyla beraber IMGTools'tan arattırıyoruz.(Edit'e girin orada find yazıyor.Ona tıklayın)
DAHA AÇIK Bİ ŞEKİLDE BANA ANLATIRMISINIZ.. EMİNİMKİ ÇOK KİŞİ BU İŞİ ÇÖZEMEDİ..
bide cdciler bunu sardı başımıza adam utanmadan erinmeden cover yapmış 20-30 mb lik yamayı satıyor helal olsun valla bizim milletin ticari zekası iyi çalışıyor.
SLM ARKADAŞIM.BEN BU MODU İNDİRİRSEM OYUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİK OLUR İLK ÖNCE ONU SORMAK İSTİYORUM BEN.Bİ DE BEN TÜRK VICE CITY DİE Bİ OYUN GÖRDÜM SHIFT TUŞUNA BASINCA HELİOPTERDEN GEMİYE KADAR HERŞEY İNİYO.ONU BULAN VARSA BANA HBR VERSİN...
ben gat vc kurtlar vadisi mudubu bir türlü indiremiyorum .su adres geliyo:http://www.tripod.lycos.co.uk/error/404.phtml oradanda :Search geliyo ne yapıcam yardım eder seniz memnun olurum.iyi günler...