Şimdi Ara

***Bornova 10. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
75.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6ncı bölükteyim cok rahat bi yer.
  • tertipler buluşalım, az kaldı, ayrıca burayla ilgili bilgisi olanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim....



  • hadi tertipler ykmu kimseee
  • var kardeş var benimde bornova çıktı acemilik msn ekle konusalım hsyn_bsra_30.06.2008@hotmail.com
  • bende bornova kardeşim, jandarma eğitimi.... sercancetinel58@hotmail.com ekleyin arkadaşlar görüşelim...
  • BENİMDE BORNOVA ---10.JANDARMA ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI.... msn crazy_tikko@hotmail.com BEKLİYORUM
  • ekledim tertip genelde rahat bi yer deniyor ama gidip görcez bende karşıyaka/izmirliyim kütük aydın buraya düştüm bi kaç kişi varız hayırlısı bakalım... diğer sorularının cevaplarını bilmiyorum gidicez görücez
  • oyy tertıpler ızmır toplanmıs..ıstanbul cocugu eksık olmaz kı:) acemılık 10.alay orlarda gorusmek uzere..hepımıze sımdıden hayırlı olsn mu.. dıım gecmıs olsun mu dıım:D
  • arkadaşlar ben acemiliğimi 10.alayda yaptım 89/1 dua edin 9uncu bölüğe düşmeyin düşerseniz paso silahla çamurun içinde sürünürsünüz bol bol ördek yürüyüşü yaparsınız he bide bol bol ot yolarsınız biz çok yolduk zeytinler olmaya başlamıştı bide zeytin toplarsınız hergün uygun adım yürürsünüz 5inci haftadan sonra hergün 2400 metre koşarsınız ALLAH kimseyi hüseyin çavuşun aline düşürmesin paso istikamet veriyo yada çök kalk yaptırır allah sabır versin size 10.alay batıya verir doğuya bi kişi bile gitmedi 89/1 lerden
  • slm beyler ben89/2 tertip sait yılmaz 6. bölük yani sosyete bölük.89/3 ler dua edinde 6. bölüğe düşün nebi baba gibi biri var burda.6. bölüğe düşünce görürsünüz o zaman farkını.diğer bölüklerde hep sürünürsünüz.detaylı bilgi içi
    izmirli_sait_35@hotmail.com ekleyin...
  • selam byler bende 89/2 tertıplerdenm tertıbm guzel soylemıs 6.boluk e dusersenız yasadınız 5,boluk e dusersenız ısınız fena=)egıtımde bırıncı 45 sayfa kıtap verıyorlar sonuna kdr ezberlemenız gerekıyor yoksa herturlu ıstıkamet alcak yuksek surunme=) ama alay olarak kral ınt cafesınden bılardosuna kdr var..5.boluge dusersenızde sımdıden solıym volkan uzman ıbrahım uzman on numaradır..ozcan yaramaz=)elıne dusmeyn.. panıkte yapmayn onemlı olan kapıdan gırmek gırdıkten sonra 1 hafta mallasırsınz sonra alısıosunuz.oncekı tertıpler ehlıyet getırmeyın dıe yazmıs..bu seferde meslekcılerın %10 u doguya dustu sofor dahıl gerı kalanlar batıya en cok ankara ıstanbul..ıyıce dusunun tasının derm doguya gıtmekte var yok dıosanız ehlıyetı getırmeyn=)
  • eveeet aradan geçen sürede bi kaç birşey aktarayım..

    89/2 olarak 9.bölükte yaptım acemiliğimi bol bol süründük ettik hüseyin çavuşlada tanıştık sağolsun bol bol .ikti ama yüzbaşı daha beterdi ben meslekçi yazıldım kaçtım şu an diyarbakır'dayım bölge komutanlığına çok rahat bi yere düşmüşüm iyiki kaçmışım diyorum yeni teslim oldum buraya burası orduevi gibi bi yer herşey çok rahat çok güzel koguşlar klimalı insanların davranısları daha farklı acemi birliğinde çok ıstırap veriyolar insana şunuda ekliyeyim bizden sora gideceklere bornovaya..

    meslekçi ve şöför yazılmassanız doğuya düşmessiniz. ehliyetiniz varsa götürmeyin birşey olmuyor bende şöför adayı yazıodu götürmedim meslekçi seçimlerinede girmeyin ben girdim ve diyarbakıra düştüm ben iyiki düşmüşüm diyorum ama burası diyarbakırın en rahat yeri merkezdeyim bi kere birde burası sosyal tesis oldugundan imkanları ve davranışları çok kebab çok rahat... şırnağa düşeni mi ararsınız, hakkariye düşeni mi ararsınız, tunceliye çıkanmı ararsınız yazılırsanız şöför meslekçi 10. alaydan heryere düşersiniz ama birşey yazılmassanız genelde batı en uzakta karadeniz diyolar ama eğitimi 9. bölük olarak konuşayım sıkıydı koşular olsun bol bol barfiks çektiriyolardı 10. bölük hele her gün sürünüyordu cocukların heryeri yara bere içindeydi biz o kadar olmasakta yinede sıkıydı uygun adım yürümekten bıkmıştım aldıgım son haberlere göre kalanlarda silahlı yürüyüş yapıyorlarmış yine törenmi ne varmış paso yürüyolarmış istikamet veriyolarmış falan aman aman acemilik berbattı benim için 10 kg verdim ben 30 günde şimdi iyiki usta yazılmışım diyorum vallahi ama şanslı yere düştüm ben.. düşecek olanlar birşey bilmiyorlar tedirginler bende aynıydım, yazdıklarımı dikkate alın ona göre önlem alın..




  • agustos tertıplerı bornova 10 er jandarma er egitimi ekleyın konusalım tertıplerım sensiz_olmuyor_iyiyureklim@hotmail.com
  • 6,bölükten sevgiler yemin eden ey ssosyeteli elemanlar bi gözükün bakayım
  • arkadaşlar 10 alaya usta asker olarak düşmedikçe çok rahatsınız özellikle nebi üsteğmen varken 6 bölük sosyetedir diğerleri normal asker ancak düştükten sonra zevk almayı bilin yeterki 10.cu alay a kadro olarak gelmeyin 88/4
  • Bendenımda 10. alay bornova çıktı 4-5 aralıkta teslim olacam.
    Burandan selamlar.
  • Evet arkaşdaşlar şuan met edilen 9. bölükteyim eğitim sahası herye uzak marş söylemekten boğazlar işiti.Ama gel gelelim alayın durumu gele görüşüm süper.Hüseyin çavuşun sadece adı kalmış 89/4ler gayet güzel rahat bütün rütbeliler seviyeli davranıyo tabi sizde onalara kelek atmazsanız.Genel olarak forumda yazılanların aynısı geçerli 5. bölük eğitimde birinci 6. bölük sporda 7. bölük RDM.
    4. haftaya girdik ben gayet memnun.Yemekler güzel.Hergün banyon var saat 4.30-5.30 arası haftada 2 gün akşam banyosu.Meslekci seçilemedim.Şuan gözümde büyüyen Ergün uzmanın eline düşmemek disiplin delisi.Her an istikamet şınav yada nöbet kitleye bilir.Genel görüş güzel biyer.
    Meslekci arkadaşlardan soförler heryere gidebilir.Çaycılar-Erkek kuaförü-insaatçılar hep doğu.ama torna-teknik ressam garson grafiker ingizlice yada spor müzikler uğraşanlar hep batı.




  • ohaa nebi baba duruyomu daha 6. bölükte ? ve hala üsteğmenmi? Birde astsubay vardı cemli birşey adı tam olarak hatırlamıyorum neydi adı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 20 Ocak 2010; 13:28:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

    ohaa nebi baba duruyomu daha 6. bölükte ? ve hala üsteğmenmi? Birde astsubay vardı cemli birşey adı tam olarak hatırlamıyorum neydi adı?

    Evet duruyo diye biliyorum adını 2-3 kez bi yerde duydum.
    Ben 9. bölükteyim.Şuan için işler tıkırında denetimde de birinci olmuduk.Ortam gayet güzel boş zamanlar artmaya başladı.13 şubat cumartesi sabahı kimse kalmayacak burada.
    Buraya gelecek arkaşlar varsa sorularına cevap verebilirim.
    Mail tweenweb@hotmail.com facebooktan da mesajlaşabiliriz.
  • Nebi Üsteğmenimiz halen duruyor. Ağustos da yüzbaşı olacak ve başka birliğe gidecek. Ağustosdan sonra gelecekler 6. Bölük sosyete diye düşünmesinler çok farklı şeylerle karşılaşacaklar... Ancak 10. Alay acemilik yapılacak en iyi birliklerden biridir. Acemiyi severler burada :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.