Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henuz Jasperlar Türkiyede satışa çıkmadan(en azından dükkanlarda) ilk gpu hatalı jesperi gördük malesef
    Ülkede bu kadar az ürün jesper ürün varken ve henuz çok kısa süre olmuşken tamire jesper ürün gelmesi açıkcası beni bile şaşırttı
    Jasper incelememde pek gelişme olmadığını yazmıştım ama bu kadar erken beklemiyordum
    ürün kısa süre önce donma yapmaya başlamış bize geldiğinde ise görüntü vermedi klasik e74-3k ve görüntü yok hataları yani gpu....
    tamire gelen ürünün üretim tarihi 2009.01
    anakart tabiki jesper

alet bu gün siparişini verdiğimiz gpu yenileme istasyonu gelene kadar bekleyecek umuyorum gpu yapısı eski modellerle aynıdır o zaman alacağımız makina ile gpu yenilemesini yapıp düzeltebiliriz....

resim ekliyorum gerçi görüntü yok için pek bir şey ifade etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 8 Mayıs 2009; 13:38:39 >

• Jasper board'da balon çıktı. :)

Hayırlı olsun.
  • haydi hepimize hayırlı olsun cümleten...

• Only on DH.
    En kısa zamanda yabancı forumlarda da ifşa etmeliyiz bu rezilliği
  • En büyük Falcon başka büyük yok
  • Sırf Jasper board diye X360'a yüksek para bayılanlara büyük geçmiş olsun.

3K engellenemez.
  • Her yeni boardla beraber kalite dahada düşüyor,bunlar Falconlardanda hızlı çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alınabiliyorsa tabiki her zaman son model tercih edilmeli,
    emin olun falconlara göre daha az bozulacaktır ama su ana kadar çıkmış hiçbir xbox 360 anakartı stantdart sogutmasıyla güvende değildir.

ilk jasper incelememde fahiş fiyatlarla almayın sonradan üzülürsünüz diyerek uyarmıştım.Falcondan sadece 7 derece daha az ısınan bir board güvenli değildir,
    zaten bilen biliyor ms sorunu çözmek isteseydi çok daha basit ve etkili önlemler alabilirdi
    Bizim kendi sogutma sistemimiz bile 30-40 derece sıcaklık düşürüyor ve oldukça stabilite sağlıyor.
    ms istese neler yapardı tahmin etmek zor değil
  • Bozuk pc kasası
  • millet falconları sattı yeni anakart daha iyidir diye o da gümmmmmmmmmmm....

hep söylerim eskisini satıp yenisi almak akıl karı değil patlayana kadar kullan işte
  • ama bende alacaktım
  • 2 hafta önce Özkan elektronikte arızalı bir jasper ile tanışmıştım, bu haber beni şaşırtmadı doğrusu
  • hocam bu jasper görünümlü falcon diyin, şaka yaptık diyin, fake resim deyin lütfen.
  • dedik zamanında bukadar güvenmeyin diye

en iyisi bence 2008 8.ayından sonraki falconlar
  • aylarca bekleyenler oldu o zaman da demiştim ben bu kadar beklemeye değmicek diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaymaster

hocam bu jasper görünümlü falcon diyin, şaka yaptık diyin, fake resim deyin lütfen.

Böyle tatsız bir şaka yapmam emin olabilirsiniz,
    Korkum forumda adımız jasper düşmanına çıkacak hem incelememiz hem bu konsolun haberi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadheerjahn

En büyük Falcon başka büyük yok

Yıldönümünde tek kırmızı verdi benimmakina e74 kral hakkatten
  • Vatana millete hayırlı olsun. Microsoft yine ders almamış.
  • Böyle gelmiş böyle , böyle geçer Xbox..

Ömrümüz geçecek Xbox ala ala
  • lehimler değişmediği sürece isterse 10nm çıksın gpu farketmez birşey,demiştik zaten bunu önceden.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.