Şimdi Ara

(SATILDI)LEICA OBJEKTİFLİ D-SLR PANASONİC DMC-L1+LEICA 14-50mm F/2,8-3,5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATILMIŞTIR!!! (FORUMDAN BİRİSİNE SATILDI ANCAK UZUN ZAMANDIR FORUMA GİRMEDİĞİNDEN ÜYELİĞİ SİLİNMİŞ SANIRIM.. İKİMİZ İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN, O MAKİNANIN BEN PARANIN HAYRINI GÖREYİM İNŞALLAH )
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 6 Ağustos 2009; 1:47:06 >

• çok emek sarfedilmiş bir ilan,aydınlatıcı bilgi çok,leica kalitesi zaten tartışılmaz,alan pişman olmayacaktır,iyi satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitrox

çok emek sarfedilmiş bir ilan,aydınlatıcı bilgi çok,leica kalitesi zaten tartışılmaz,alan pişman olmayacaktır,iyi satışlar

çok teşekkür ederim mitrox.. kaliteyi bilen biliyor zaten.. bende sana hayırlı satışlar diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 6 Haziran 2009; 16:42:23 >
  • tşk ederim dostum
  • hocam gerçekten güzel makine okurken bile heyecanla okudum ,hayırlı satışlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-baki

hocam gerçekten güzel makine okurken bile heyecanla okudum ,hayırlı satışlar ...

teşekkür ederim gerçekten mükemmel bir cihaz ama gelgör ki hem inceleme amaçlı alınmış bir makina hemde bu sıra maddi sıkıntılarım var bu iki sebeple satıyorum. zaten inceleyip satmaktı niyetğim buna birde parasal sıkıntı eklenince kötü oldu doğrusu.. ama ne denir vardır bir hayır bu iştede.. umarım alacak olan hayrını görür
  • pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-baki

pm attım...

cevaplandı.. satış devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 15 Haziran 2009; 17:36:12 >
  • pm atılamıyor size..
  • atılması gerek.. bende gönderiyorum bana da pmler geliyor..

sanırım sorun forumda kimse kimseye "pm" atamıyor.. bir süre sonra düzelecektir..

edit: forumdaki sorun giderildi pm gönderilebiliyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 18 Haziran 2009; 0:49:05 >
  • PM attım.
  • pm cevaplandı.. yanıt bekleniyor..
  • satış devam ediyor
  • Arkadaşlar çok iyi bir fotoğraf makinesi. Özelliklerini ve lensini inceleme fırsatı buldum. Ben alamasam bile ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Canon EOS 40D ile bu makine arasında kaldım aslında. Veysel arkadaşa ilgisi için teşekkürler.
  • rica ederim oricin.. yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim.. dilerim makinan hayırlı uğurlu olur
  • ne ilandı be..... du saate bakim... offff 15 dk geçmiş :) anca bitirdim :) hocam teşekkürler ilanı hazırlarken harcadığın emek için. makina super. ama ben nikon d500 'ümden vazgeçmem :)
  • bizler burda ürün satıyoruz.. kaliteli ürünler.. gönül isterki herkes böyle ayrıntılara girebilsin böyle çok fotoğraf çeksin ama malesef.. adam sadece satılık 40-d yazıyor veya 450d bırakıyor.. sadece komik yani[] adam malı görecek neler yapabildiğini bilecek.. bu bence böyle.. beğenmene sevindim kullandığım en kaliteli cihaz diyebilirim insan vazgeçiyor biliyorsun o yüzden hiçbirşeyde hiçkimse de vazgeçilmez değil
  • abi ben takas düşünmüyorum ama senin makine çok iyi gerçekten
  • eyvallah kardeşim.. kötü mal almam da satmam da.. makina da objektifte gerçekten mükemmel.. ama keşke takas düşünsen düşünürsen beklerim.. cihaz hala burda
  • Body güzel ama objektif çok daha güzel

Zaten objektif sıralamasında Carl Zeiss olmazsa yada bulamazsam 2. tercihim olarak gelir her zaman için (Diğer marka ile beraber).

1-Mamiya

2-Carl Zeiss yada Leica

Sonuçta alanın kesinlikle pişman olmayacağı bir ikilinin ilanını görüyoruz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.