Şimdi Ara

AMD-ATi, Windows 7 için WHQL sertifikalı ilk sürücüsünü yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmond merkezli yazılım devi Microsoft'un kullanıcılar tarafından uzunca bir süredir merakla beklenen Windows 7 işletim sisteminin Yayımlanmaya Aday versiyonunu kullanıma sunmasıyla birlikte donanım üreticileri arasında yeni bir sürücü yarışının da fitili alevlenmiş oldu. Bir süre önce Windows 7 uyumlu sürücülerini kullanıcılarla buluşturmaya başlayan AMD-ATi, ekran kartları için Windows Hardware Quality Lab (WHQL) sertifikasına sahip Windows 7 sürücülerini yayımladı.


    Windows 7 sertifika programının ilk gününde yayımlanan sürücünün hem 32-bit hem de 64-bit Windows 7 versiyonlarına sahip olduğu belirtiliyor. Versiyon numarası 8.612 olan yeni Windows 7 sürücüsünün Radeon HD 2000, 3000 ve 4000 serisi ekran kartlarıyla kullanılabildiği ifade edilirken, WDDM (Windows Display Driver Model) 1.1için tam destek sunduğu öte yandan destek veren uygulamalarda GPU tabanlı hızlandırma için ATi Stream teknolojisiyle de uyumlu olduğu bildiriliyor.


    AMD-ATi'nin WHQL sertifikalı Windows 7 sürücülerini indirmek için ilgili adresler; 32bit - 64bit








  • Güzel oldu da bizim 1250 için halen sürücü yok :( Gerçi şikayetim de yok ama sürücüler yayınlansa biraz daha performansı artar gibime geliyor pcnin.
  • Şu Windows 7 sistem gereksinimlerini en küçük haline getirmeye çalışsalar, çok daha fazla satacaktır.
  • Catalyst 9.4 den daha yeni bir versiyon numarası var. Ben kurdum, şuan sorunsuz çalışıyor.

    Performans olarak pek deneme yapmasamda, Catalyst 9.4 ile DMC 4 ilk sahnede ortalama 450 kare/ saniye alıyordum, bu sürücü ile de aynı kare/ saniye oranını alıyorum.

    DMC 'de değişiklik olmadı yani. (:
  • Daha Windows Vista bile tam anlamıyla tad vermiyor, Win7 verir mi tartışılır. İyi güzel driver çıkmış da, ne zaman kullanırız bu işletim sistemini adam akıllı
  • xp kullanmaktan sıkıldım artık değişiklik zamanı geliyor yavaş yavaş windows 7 iyi gelicek gibi
  • 1000 serisine destek vermemesi benim için hayal kırıklığı oldu galiba çıkarmayacaklar win 7'de 1000 serisine vista driver'ı kurup deneyen varmı çalışıyomu aceba ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DiabloXT

    Daha Windows Vista bile tam anlamıyla tad vermiyor, Win7 verir mi tartışılır. İyi güzel driver çıkmış da, ne zaman kullanırız bu işletim sistemini adam akıllı


    windows 7 vistaya hic benzemiyor. sanki xp sp3 gibi calisiyor ama oyunlarda daha basarili ve daha net goruntu kalitesi tabi siste iyi olunca sorun olmuyor.
  • win 7 çıktığı andan beri kullanıyorum.şu driver sorunları en yakın zamanda ortadan kalkar artık ve rahatlarız.vistayı sevmedm ama win 7 xp den kurtuluş sebebim oldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.