Şimdi Ara

Artic Cooling'den Core i5 işlemcilerle uyumlu yeni soğutucular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Alpine 11 GT


    Yarıiletken dünyasının lider isimlerinden Intel, Nehalem tabanlı Core i7 işlemci ailesinin ekonomik versiyonları olarak değerlendirilen Lynnfield kod adlı Core i5 serisi işlemcileri yılın ikinci yarısı ile birlikte kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Core i7 ailesine kıyasla üç kanal yerine çift kanal bellek desteği ile gelecek olan yeni işlemciler ayrıca LGA1366 yerine LGA1156 formunda olacak ve yeni bir anakart ile muhtemelen yeni bir soğutucu veya montaj kiti kullanma gereksinimi doğuracak.


    Yüksek performanslı soğutucu çözümleri ile tanınan Artic Cooling'in, Core i5 işlemcilere destek veren yeni soğutucuları gün ışığına çıktı. Firma tam 3 yeni soğutucusu ile Intel'in Core i5 ailesine destek vermeye başlıyor. LGA1156 formundaki işlemcilerin yanı sıra LGA775 işlemcilere yani Core 2 Duo ailesine de destek veren soğutuculara aynı zamanda yine firma tarafından hazırlanan, MX-2 kod adlı termal pasta eşlik ediyor. Artic Cooling'in yeni soğutucularına ait detaylar şu şekilde;


    Alpine 11 GT, Alpine 11 ve Alpine 11 Pro;



    Firma tarafından 6 yıllık garanti ile satışa sunulacak işlemci soğutucularının sırasıyla 8$, 10.25$ ve 14.35$'lık fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.



    Alpine 11 Pro



    Alpine 11








  • İşlemcilerini 150-200 dolarlara bizlere satan markaların şu ucuz fanlardan bile kullanmamaları çok düşündürücü. Alt tarafı 10 dolarlık materyal. Toptan düşünürlerse bu 5-6 dolara iner. INTEL ya da AMD neden bu sessiz soğutuculardan kullanmaz şaşarım. Sanki tüm sektör birbirini kolluyor.
  • İşlemci çıkmadan soğutucusu çıktı.
  • ne kadar satılacak bakalım bu i5 ler ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.