Oyunların sonunda sizi acımasızca bekleyen bir canavar vardır ya hep, oyunun tüm işleyişi onu yok etmeniz üzerine kurulmuştur. Bölümün sonunda onu zorda olsa yok edip , ardından yeni maceralara yelken açarız.
İşte bütün o canavarlar artık tek bir sitede toplanıyor. Bolumsonucanavari.com size oyunlar hakkında ne bilmek istiyorsanız sunmaya hazır. Video incelemeler, Türkçe alt yazılı videolar, özel haberler ve gelişmiş künye sistemi sayesinde neyi oynamak istediğinize artık çok daha rahat karar verebileceksiniz. Bolumsonucanavari ile tanışmak ve onun farklı içeriğini keşfetmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Donanımhaber'e yakışan bir site olmuş. Tek eleştireceğim nokta var, oyunlara hep nerdeyse 9 ve üstü puanlar verilmiş. Biraz daha yerinde verilebilir, diye düşünüyorum.
Hayırlı uğurlu olsun
Bu projeyi biz iki tane küçük veled öylesine düşünmüştük hatta sizin plana benziodu sitenin giriş sayfası falan ama uğraşamdık tabi... Bilgili de olmak lazım DH yöneticileri kaç yıldır bu işlerle uğraşıyor helal olsun
HEPİNİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ELLERİNİZE SAĞLIK
Site güzel olmuş. Hayırlı olsun...
Burdaki kulanıcı adı ve şifreylemi denedim olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: By_e
Siteye Donanimhaber forumlarındaki kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
Bu arada hepimize hayırlı olsun.
Ben denedim oldu yanlış yazmş olabilirsin
Güzel olmuş, hayırlı olsun kolay gelsin.
Hepmize hayırlı uqurlu olsun güzel bir siteye benziyor.