Şimdi Ara

:::::OYUN İCİN ÜST SEVİYE SİSTEM::: SİSTEM PARCALANARAK SATİLACAKTİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler herhangi bir kusuru veya sorunu olmayan sistemimi satmak istiyorum fiyatlari forum fiyatlarini baz alarak yazmaya caliştim ......ayrica lütfen çirkin yorumlar yazmayalim surda şu fiyat vs. gibi çünkü forumdaki fiyatlara bakarak hazirladim ilanimi hatta dahada ucuz sayilir digerlerine gore ...saygilarimla...

İşlemci = 145lira ////// e7200 2.53ghz işlemci takoz revizyonlardan kesinlikle degildir.. team ramler ile 4.4ghz gibi cikabilmiştir.., tertemiz, ve sorunsuzdur.. /full kutulu

Ekran karti= 365lira //// 2adet full oyunu ile birlikte.../ Zotac GTX260 AMP2! 216coredir..gtx275le amp oldugu için hiz farki yok denilcek kadar azdir /full kutulu

inceleme linki http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=409

fiyat linki.. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52603

Ram = 80lira /// Cruial Balistik 2x1gb ddr2 1066mhz Ledli biliyorsunuz zaten :) /full kutulu

Anakart = 125 lira///// GA-P35-DS3L Tamamen %100 kati kapasitor http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/overview/ga-p35-ds3l_10.html Kutusu var ama baska bir anakartin../full kutulu

Kasa = 65lira//// Dente Kasa LCD Ekranli resimdeki lcd ekran kapali :) kasayida mod edicektim artik dewamini getirisiniz =) /full kutulu

Okuyucu = 35lira//// Dvd Reviter

HDD = 95lira//// 500GB Maxtor HDD / sata II /orta kutulu :)

Monitor = 210lira//// 19inç Samsung 932nw /5ms /full kutulu

PSU= 75lira//// ///2adet 12v rail bulunmakta ve toplamda 36 Amper vermektedir.. yuk altinda ise max 490wata çikabilmektedir..yani alan satmaz kolay bu psuyu aslinda =)Ve Hepinizinde bildigi gibi ekran kartina vs... gerekli gücü asil saglayan amperlerdir..yani psu nuz 1000 watta olsa amperi düşükse bir işe yaramaz yine çakilirsiniz ;)

fiyat linki http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=100365&kid=1081

inceleme linki http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=22&id=3728

Kablosuz Wirelees Gamepad= 40lira//// http://reviews.cnet.com/game-accessories/saitek-p2900-wireless-pad/4505-10110_7-31753189.html

Aidata = 40lira//// 2+1 Speaker Çok sağlam sesi var..gorunce anlicaksiniz..diger kolonlari cekemedim resmi malesef..akliniza bişi gelmesin ama tertemiz sorunsuz onlarda..;)

Klavye +Mouse siyah optical. + Web cam / Hepsi full kutu ////35 lira// fiyatini hak ediyor cunku tuşlar vs basimi iyi..basinca gacir gucur edenlerden degil yani..=)

Okuyucu= 24/1Card reader ( Hediyem )

Oyunlar = 2adet Orjinal oyun ekran kartina dahil olmak üzre He.d.i.y.e.m.d.i.r

Bunlara ilaveten sistemimi alan arkadasima crysis wars orjinal key ile oyunu birlikte vericem ve grid oyunuda var oda orjinal..ikisinide dilediniz gibi multiplayer oynayabilirsiniz netten!!

Not_urunlerin kasa dahil cogu hepsi full kutuludur ekran karti vs garantili faturalidir..anakartinda garantisi vardi forumdan almiştim ama garantiyi alamamiştim ogun... garanti kagidi kachus tadir.. anakarti garantiside dewam ediyor ama ogun almamiştim garantide onda kaldi oylece ...ama en ufak bir pürüz yoktur sistemde gonlunuz rahat olabilir..bir sorun olursa ben burdayim :) arkadslar ayrica ürünlerin hepsi yakin zamnda 5ay gibi olmamiştir toplasan hepsini...yani parcalar yeni ve guncel parcalardir..ve kesinlikle kesinlikle ürünlerin hepsine gozum gibi bakan biriyimdir bu yuzden hepsi sifirdan bile daha temiz gorunumludür...zaten bilen biliyor malida benide anlatmicam artik..:)

ÜRÜN İSTANBUL İÇİ ÖNCELİKLİ SATİLİKTİR TAKAS VEYA PAZARLİK YOKTUR SOZ KONUSU OLAMAZ...

iletişim sadece ceptendir ___ 0544-249-87-19 mesaj atmayiniz veya pm atmayiniz cewap yazamiyorum =) ve sadece ciddi alicilar lütfen.

EDİT===HEPSİ İÇİN FİYAT 1.250 liradir...fiyata cok diyenler olur diye hepsinin ikinci el fiyatlari ile yazdim ....ayrica isterseniz forumdan toplayin aynilarini...saygilarimla..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 9 Eylül 2009; 17:17:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

NOT--ALİŞVERİŞLERİMDE REZERVE KESİNLİKLE YOKTUR. CİDDİ ALİCİLAR İLETİŞİM KURARSA SEVİNİRİM.PM KULLANİRKENDE OZELLİKLE BUNU BELİRTMEK İSTİYORUM BİR MALİ KESİN ALİCAK İSENİZ PM GONDERİN LÜTFEN....SAYGILARIMLA

SORUNLU ALİŞVERİŞLERİM = Yengec1907

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.