Şimdi Ara

QNAP, Intel Atom işlemcili yeni ağ depolama sistemini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hazırladığı ağ depolama sistemleriyle (NAS) tanınan ve çözümleri ülkemiz pazarında da satılan QNAP, ürün gamının en yeni üyesi olan ve Intel Atom işlemcili TS-239 Pro Turbo NAS modelini duyurdu. 150 x 102 x 216 mm boyutlarındaki çift sürücülü yeni NAS, özellikle küçük ölçekli işletmeleri ve SOHO kullanıcıları hedef alıyor. 1.6GHz'de çalışan Intel Atom işlemciye, 1GB sistem belleğine ve 128MB'lık flash bellek kapasitesine sahip olan ağ depolama sistemi, çift sürücülü tasarımı üzerinden 2TB'a kadar depolama alanı sunabiliyor.


    Çift gigabit ethernet, üç adet USB 2.0 ve iki de eSATA konnektörüne sahip olan sistem, Windows, Mac , Linux ve UNIX OS gibi farklı işletim sistemleriyle uyumlu olan bilgisayarlar arasındaki içerik paylaşımının geleneksel metodlara kıyasla çok daha hızlı ve efektif bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanıyan QNAP TS-239 Pro Turbo NAS'ın entegre iSCSI hedef servisi ile yedekleme sunucusu olarak kullanılacağı belirtiliyor. Yeni ağ depolama sisteminin önümüzdeki günlerde sabit disksiz olarak 499$'a satışa sunulması bekleniyor.









  • nekadar anlamasamda bu marka iyi işler çıkartıyo
  • Maximum 2 TB kapasite çok ufak çaplı şirketler yada divx, Hd, mp3 tarzı multimedia ile uğraşan ev kullanıcılarına yönelik olabilir.
    Ancak disksiz 499 dolar fiyatı, butip çözümle evde güzelbir yedekleme sistemi kurmak isteyen pekçok kişiye fazla gelir, kanımca bu ürün grubu çihazların biraz daha ekonomik olması gerekir. Dediğim gibi 500 dolar nerdeyse bir Netbook fiyatına eşit.
  • sistemi kendimiz toplayı ucuz bir kasaya koysak yarı fiyatına denk gelir...
  • siyah renkte ürüne bir hava vermiş ama, arkadaşımın dediği gibi daha ucuzada maledilebilir düşüncesindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.