Şimdi Ara

Nokia 5800 Star Trek Edition'ın İngiltere'de satışına başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Star Trek filminin beyaz perdede gösterime girmesine artık sayılı günler kala, Nokia filmin hayranlarına özel 5800: Star Trek Edition'ın İngiltere'de satışına başladı.


    Nokia'nın başarılı bir satış grafiğine sahip telefonu, quadband GSM ve HSDPA şebekesi desteği, 360x640 piksel 16 milyon renk dokunmatik ekran, hareket sensörü, 3.5 mm jak girişi, Symbian OS v9.4 işletim sistemi, WI-FI, Bluetooth v2.0, A2DP profili, A-GPS ve 3.2 MP kamera gibi özellikleriyle ön plana çıkmakta. Star Trek Edition'da ise, telefonun yalnızca içeriğinde bazı değişikliklere gidilmiş. Bunlara Star Trek temalı duvar kağıtları, ekran koruyucular, zil tonları örnek olarak verilebilir.


    Nokia 5800: Star Trek Edition, üç farklı renk seçeneğiyle





    Vodafone, O2, T-Mobile ve Orange

    operatörleri tarafından sözleşmeli olarak satılıyor.








  • şimdi normaliyle bunun arasında ne gibi fark var?
  • anladığım kadarıyla zil sesleri temaları duvarkağıtları filan farklı bence gereksiz
  • @cihangir151
    Yazıdan anladığım kadarıyla tema,zil sesi,duvar kağıtları,ekran koruyucuların dışında bir değişiklik olmayacak fiziksel anlamda.
  • TeknoSA'da kullanmıştım (Ankara, Cepa (Kesin emin değilim alışveriş merkezilye ilgili)). Çok kalas bir cihaz.
  • symbian os 9.5 kullanmıyor mu bu telefon
  • o zaman çok gerksiz sonuçta bunlar sonradanda yüklenebilir gereksiz gündem yaratmak nokia ya yakışmıyor doğrusu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DEATH71

    symbian os 9.5 kullanmıyor mu bu telefon


    http://www.forum.nokia.com/devices/5800_XpressMusic

    Symbian OS v9.4
  • gereksiz ama fiyat farkı olmazsa yeni alcaklar alabilir bundan çünkü kasa açıklığı tamamen geçmiş olur herhalde belki kamerada düzeltme yapılmıştır
  • evet ya adamlar yeni telefon üretiyor ama hala daha iphone hızına ve dokunmatik rahatlığına ulaşamadılar,harbiden çok kalas bir telefon bende electroworldde denemiştim dokunuyorsun ama 5 sn sonra cevap alıyorsun ve birbirine yakın menülü bir ekranda dokunmak istediğin yeri zor odaklıyorsun,bende yıllardır nokia kullanıyorum ama adamların kullanıcıyı keriz yerine koymalarına kızıyorum yani ben ne üretirsem satılır havasındalar.
  • kaptanx,
    hem ipod touch hem 5800 kullaniyorum ki herkesin bildigi gibi ipod touch ve iphone'un ekrani ayni. bence de ipod'un ekrani daha buyuk ve daha canli renklere sahip ve multi-touch sayesinde daha kullanisli. ama 5800 5sn sonra algiliyor demek pek mantikli bir sav degil. evet biraz daha yavas algiliyor ama o kadar da abartmayalim. simdi kimse kalkip iphone'u yok da ondan boyle yapiyor demez herhalde, ipod ve 5800 yerine ayni paraya iphone alabilirdim bunu aldim. gelelim diger dedigine, yine ikisini de kullanan biri olarak dokundugun yerin pozisyonu konusunda ipod touch daha hassas diyorsun, ben de sana kapasitif ve rezistif ekran ne demek bunlari arastirmani oneriyorum, ozellikle ikisinin calisma sekli ile + ve - yonlerine baktiginda ne demek istedigimi anlayacaksin. ve eminim gelip buradaki mesajini edit'leyeceksin.

    edit: ayrica telefonla ilgili seyler neden star trek versiyonuyla ilgili bir haberin basligina yazilmis onu da anlamadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deimos -- 7 Mayıs 2009; 16:59:35 >
  • Ben bunu bir taktik olarak değerlendiriyorum.Bu aletin ilk serisinin ahizelerinin sorunlu oldugunu biliyoruz.Millet telefonu almaktan soguyor,alacak da yeni seri mi eski seri mi bilemiyor.Bu ikilemden çıkarmak için güzel bir yontem.Star Trek Edition'sa eger cihaz zaten Mart yada Nisanda üretilmiş oluyor.Otomatikmen yeni seri yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaptanx

    evet ya adamlar yeni telefon üretiyor ama hala daha iphone hızına ve dokunmatik rahatlığına ulaşamadılar,harbiden çok kalas bir telefon bende electroworldde denemiştim dokunuyorsun ama 5 sn sonra cevap alıyorsun ve birbirine yakın menülü bir ekranda dokunmak istediğin yeri zor odaklıyorsun,bende yıllardır nokia kullanıyorum ama adamların kullanıcıyı keriz yerine koymalarına kızıyorum yani ben ne üretirsem satılır havasındalar.

    yav tamam iyi iPhone güzel ama 5800ı da niye bu kadar çok eleştiriyorlar.anlamıyorum.telefona shit atıp duruyosunuz ya.
    yav her mesajımda 5800a açıklık getirmekten bıktım yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Mayıs 2009; 17:29:29 >
  • nokia 5800 kullanan biri olarak fanlarına hitap eder fazla satıcagını sanmam derim.
    Ayreten 5800 ve i phone karsılastıranlar tanıtım modellerine bakıp kesinlikle telefonla ilgili yorum yapmayın lütfen.Cevrenizde kullananlardan alıp bakınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.