Şimdi Ara

singles-2 yardım çözüldü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
22.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.oyunyama.com

singles-2 nin türkçe yamasına başladıktan sonra kıvırtıp yarım bırakmış.
    illaki önce istek yazan olsun diyorlar.
    şu linke girip yazın.. yalnızca bir - iki kelime bile yeter.
    ""ben istiyorum"""
    bu kadar.

http://www.oyunyama.com/forum/viewtopic.php?t=526&sid=c7c5b930a2096598d4250ea9f3e7301b

orada boy göstermeniz bile yetecek. şu oyunun türkçesini yaptırtalım.
    biraz destek olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 16 Haziran 2005, 17:38:42 >

• Singles 2: Triple Trouble
    Change Starting Money
    Go to the properties of the following file: C:\Program Files\Singles2\config\game.cfg and take out the read-only attribute. Then edit the file in Notepad.
    Search for the following field: "moneystart". Change the amount for the backyard, apartment or the penthouse to read 999999999. Save the file then edit the properties and make the file read-only again.

Unlock All Modes
    Search for moneystart, then scroll down and look for BackyardEnabled = false, ApartmentEnabled = true, PenthouseEnabled = false change the false for true and you are set.

Uncensored Version
    Search for pixelation, then make sure that pixelate = true and that fullPixelation = false.

singles-2 nin hileleri bunlarmış.
    iyi ingilizce biri kısaca özetleyebilirmi....?
  • ogencer isimli arkadaş başka bir yerde iyi ingilizce bilirim yazmıştı ona PM attım
    hayret bişi anında yazıp yollamış. ciddiye alacağını bile ummuyordum. neyse ellerine sağlık.
    ilgilenenler alsın buradan...

Triple money(parayı katla)
    BAŞLANGIÇ PARASINI DEĞİŞTİRMEK
    C:\Program Files\Singles2\config\game.cfg dosyasına gidip özelliklerine gir.read-only özelliğini kaldır.daha sonra dosyayı notepadde aç.
    ''moneystart'' yazısını bul.bütün şeyler için rakamı 999999999 a çevir.dosyayı kaydet ve daha sonra özelliklerine tekrar girerek dosyayı read-only haline çevir.

BÜTÜN MODLARI AÇMAK
    C:\Program Files\Singles2\config\game.cfg dosyasına gidip özelliklerine gir.read-only özelliğini kaldır.daha sonra dosyayı notepadde aç.
    ''moneystart'' yazısını bul sonra biraz aşağı doğru in ve şunları bul:
    BackyardEnabled = false, ApartmentEnabled = true, PenthouseEnabled = false
    bunları bulduktan sonra false yazan yerlere true yaz.en sonda gene read-only e çevir.
    SANSÜRSÜZ SÜRÜM
    C:\Program Files\Singles2\config\game.cfg dosyasına gidip özelliklerine gir.read-only özelliğini kaldır.daha sonra dosyayı notepadde aç.''pixelation'' yazısını ara daha sonra pixelate = true ve fullPixelation = false olduğuna emin ol.bu şekilde değilse bu şekle getir.kaydet ve read-only haline getir.

• da moneystart nerlerde ahbap yawwww ortalardamı sonlardamı başlardamı ve bu şifre kesinmi onu soracaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enego

da moneystart nerlerde ahbap yawwww ortalardamı sonlardamı başlardamı ve bu şifre kesinmi onu soracaktım

1 yıl önceki bir mesajı bulan bir fake şimdi mi yardım istiyor. ??????

ben söyleyeyim.
    moneystart ın yerini o dosyanın açılmasını sağlayan not defterinin sol üst köşesindeki düzen yazan yerden
    girerek bulabilisin. önce düzen diyeceksin açılan yerdeki bul yazısına tıkla sonrada açılan yere noneystart yaz
    o zaman yerini bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkirsovalyesi -- 26 Temmuz 2006; 18:38:57 >

• neden fake miş?
    quote:

Orjinalden alıntı: bozkirsovalyesi

quote:

Orjinalden alıntı: enego

da moneystart nerlerde ahbap yawwww ortalardamı sonlardamı başlardamı ve bu şifre kesinmi onu soracaktım

1 yıl önceki bir mesajı bulan bir fake şimdi mi yardım istiyor. ??????

ben söyleyeyim.
    moneystart ın yerini o dosyanın açılmasını sağlayan not defterinin sol üst köşesindeki düzen yazan yerden
    girerek bulabilisin. önce düzen diyeceksin açılan yerdeki bul yazısına tıkla sonrada açılan yere noneystart yaz
    o zaman yerini bulursun.

• ya ben girdim o adrese ama nereye yzcamı bilmiyorum sen napçamı söylersen mesaj atarım yeterki türkçeye çevirelim şu singles i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 1 açılmıyor!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 Haziran 2005 te açılmış bir topic bu.

yani 14 ay olmuş.

artık singles-2 nin yaması var.
    hatta piyasada türkçeye çevrilmiş singles-2 CD leri bile satılıyor.

bu türün meraklısı arkadaşlar yamayı buradan indirebilirler.

http://www.oyunyama.com/download/kategori.asp?kategori=24&sf=3

3. sayfa üstten 2. yama.
  • ..ben singles ama normal singles 1 de o yamay ı denedim para 9999999 oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.