Şimdi Ara

Intel medya bilgisayarları için hazırladığı yeni Mini-ITX anakartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nvidia, AMD ve VIA'nın yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen netbook/nettop/HTPC platformları karşısında sessizliğini bozan ve GN40 yonga setiyle bu konuda önemli bir adım atan Intel, maliyet odaklı ultra-taşınabilir sistemlerde kullanılmak üzere hazırladığı Mini-ITX formundaki yeni anakartını duyurdu.


    Intel'in kod adı DG41MJ olan yeni anakartı, Core 2 serisi tek, çift ve dört çekirdekli işlemcilerle kullanılabilecek. G41 yonga seti üzerine inşa edilen anakart özellikle HTPC yani oturma odaları için hazırlanan kompakt boyutlu ve düşük maliyetli sistemleri hedef alıyor. Çift DIMM slotu üzerinden DDR2 bellek desteği sunan anakart, 6 kanal ses deteği ile geliyor.


    Entegre grafik işlem birimi olarak yine bir Intel çözümü olan, DirectX 10 destekli GMA X4500 ile gelen anakart, 945 yonga setini baz alan benzer çözümlere kıyasla daha yüksek grafik performansı vaat ediyor. Diğer özellikleri arasında 3 adet SATA portuna ve Gigabit ethernet gibi detayların yer aldığı anakart 95$ altı fiyatla listelere girmeye başladı.








  • bence hepsiburada zotac anakartlardan satıyor şu incelemesi olandan bence bundan daha iyiler ülkemize 120 dolardan aşağı gelmez bu anakart

    intel uçmuş anlaşılan 965 çipset anakarta 95 dolar
  • HTPC de LTP nin işine arkadaşım yaaa... sadece ofis amaçlı gerisi boş, HDMI da yoktur eminim...
  • intel ekran karti performansi konusunda geri hele bu fiyatlara isi de cok zor..ndvidea hdmi de bence daha basarili zotac in ndvidea mini atx platformu simdilik en mantikli cozum...gibi gozukuyor...faydali olabilir asagidaki linke bi gozatin.......


    http://forum.donanimhaber.com/m_30935920/mpage_1/key_//tm.htm#31418414
  • GMA X4500 dizüstü bilgisayarlarda çok kullanıyorlar diye hatırlıyorum...
  • bune ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.