Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Beyler Kurtlar Vadisi GTA YA MI YOKSA MAFIA YAMI DAHA İYİ OLUYOR...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Beyler Kurtlar Vadisi GTA YA MI YOKSA MAFIA YAMI DAHA İYİ OLUYOR... Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
guvenkab

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 12:31:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgisi Olmayan Yazmasın

Beyler Öncelikle belirteyimki KV yani Kurtlar Vadisinin Mafia ya yapılmış olan yaması çok dandikti... Gerçi emeğe saygı sonsuz ama yanlış oyun seçilmiş..
Oyunun konusu çok saçma diziyle hiç tutar noktası yokkkkk.... GTA da yapılacak Ufak oynamalar sayesinde (biraz büyük ama...) çok güzel bir yama yapmak mümkündür. Diye düşünüyorum Ben bile Amatör halimle GTA VC üzerinde Oynama yapabiliyorum Prof lar Neler yapabilir hesaplayın.......

Evet Sizce KV Mafia mi?

Yoksa KV GTA VC mi?

Dip Not:Diziyi İzlememişler Ve Konuyla ilgili Bilgisi Olmayanlar Yazmasın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 19:02:09 >

Saltuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 12:49:58 

KV San Andreas daha iyi olurdu.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal Atatürk

Eski nick: jakoben başkadır, başka...
emredici

14 Haziran 2005; 13:02:50 

KV de fuhşiyat yok, ama GTA da dizboyu. Bence hem ciddiyet bakımından hem de verilen görevler açısından bu patchin(yapılacaksa) Mafia' ya yapılmasını isterim

Şampiyonun dostu olmaz.
Dertsiz engel aşılmaz.
guvenkab

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 14:03:58 

Beyler Fikirlerinizi istedik ama siz ooooooo 30 küsür kişi bakmış 2 kişi yazmış soru sormuyorum yorum istiyorummmmm......

guvenkab

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 14:07:01 

quote:

Orjinalden alıntı: emredici

KV de fuhşiyat yok, ama GTA da dizboyu. Bence hem ciddiyet bakımından hem de verilen görevler açısından bu patchin(yapılacaksa) Mafia' ya yapılmasını isterim

Yamayı yapan onu halleder canım o kadar uydurmasyon yapmasın ama Ben Mafia KV yi oynadım Çok salakça görevler ve en sonunda Polat Ölüyor + Polat 'ı satıcı olarak canlandırıyor Çakır ı Emmi öldürüyor + Polat ,Memati Ve Emmiyi Öldürüyor Emmi Seyfoyu Öldürüyor

En Salakçası = Seyfo nun Karısı Ve kızı var...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:12:23 >

leglolas
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Haziran 2005; 14:10:32 

ellbette KV MAFIA
hitmannn

14 Haziran 2005; 14:22:03 

GTA YA OYLE Bİ PAKET UYMAZ KV BENCE EN İYİ MAFYAYA YARASIR

HOMO HOMO HUPİLİS(İNSAN İNSANIN KURDUDUR)
guvenkab

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 15:57:11 

Hayır yani Yukardaki olumsuzluklara rağmen Nasıl Mafia Diyebiliyonuz aklım almıyor.... Ayrıca İstenilen her şey her şeye uyarlana bilibir Programcılıkta Özellikle aranızda Hacker Varsa (bir el sallasın) Zor Zaman Gerektirir İmkansız Daha fazla Zaman Gerektirir........

Yani Oyunun adı mafia diye illa o olacak yokki Bir yamayla bir oyunun Çalışma Motoru hariç herşeyini değiştire bilirsiniz imkansız değil yani....
Hadi onuda Geçtik Mafia Oyununda herşey eski adam BMW koymuş 80 KM/h yi geçemiyon ne anladım o işten garip garip görevler hızlı gonzalesi yakala diyor ya var mı daha ötesi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:10:56 >

habidik

14 Haziran 2005; 16:06:22 

Yine de ben Mafia diyorum.Çünkü Mafia'nın grafikleri Gta'dan güzel

Birgün herkes Beşiktaş'lı olmasın bırakın da o ayrıcalığı biz yaşayalım.
guvenkab

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 16:10:24 

Zaten biz grafiğiyle ilgilenmiyoz konusuyla ilgileniyoz Bilmeyenlere Belirteyim yani sonra demesinler Grafikle değil Konusuyla İlgileniyoz Başlığı okuyup cevap Postalamayın Sazanlar (söz meclisten dısarı) ama isteyen alınabilir....

Oraya Yazdığımı Okuyun Ona göre Söyeyin Lütfen Sazanları Barındırmayın......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:10:34 >

guvenkab

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 16:15:35 

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Beyler Öncelikle belirteyimki KV yani Kurtlar Vadisinin Mafia ya yapılmış olan yaması çok dandikti... Gerçi emeğe saygı sonsuz ama yanlış oyun seçilmiş..
Oyunun konusu çok saçma diziyle hiç tutar noktası yokkkkk.... GTA da yapılacak Ufak oynamalar sayesinde (biraz büyük ama...) çok güzel bir yama yapmak mümkündür. Diye düşünüyorum Ben bile Amatör halimle GTA VC üzerinde Oynama yapabiliyorum Prof lar Neler yapabilir hesaplayın.......

Evet Sizce KV Mafia mi?

Yoksa KV GTA VC mi?

Görüldüğü gibi sabece konusu!!!!!!!!

Örnek:Helikopterden Bina tarama sahnesi ve hiç polis gelmeme olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:43:14 >

realmustang

14 Haziran 2005; 16:21:33 

bence ne gta ne de mafia. kurtlar vadisi için yeni bi oyun yapılsa mükemmel olur.

guvenkab

Sisteme Gözat

14 Haziran 2005; 16:37:51 

Hay Gözünü sevim yavrum benim..... de yapıcak Adam yok ki... Baksana yama Dedik sanki kendileri yapıyolar gibi Bir tanesini savundular.....
Helal sana ufku açık kardeş Yolun açık olsun.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:38:00 >

Kerem_06

14 Haziran 2005; 16:39:49 

Ben iki oyunuda oynamadım ama Şekil olarak GTA ya daha iyi uydurulur gibime geliyor.

Özellikle mekan basma operasyonları süper olur.