Beyler Öncelikle belirteyimki KV yani Kurtlar Vadisinin Mafia ya yapılmış olan yaması çok dandikti... Gerçi emeğe saygı sonsuz ama yanlış oyun seçilmiş.. Oyunun konusu çok saçma diziyle hiç tutar noktası yokkkkk.... GTA da yapılacak Ufak oynamalar sayesinde (biraz büyük ama...) çok güzel bir yama yapmak mümkündür. Diye düşünüyorum Ben bile Amatör halimle GTA VC üzerinde Oynama yapabiliyorum Prof lar Neler yapabilir hesaplayın.......
Evet Sizce KV Mafia mi?
Yoksa KV GTA VC mi?
Dip Not:Diziyi İzlememişler Ve Konuyla ilgili Bilgisi Olmayanlar Yazmasın....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 19:02:09 >
KV de fuhşiyat yok, ama GTA da dizboyu. Bence hem ciddiyet bakımından hem de verilen görevler açısından bu patchin(yapılacaksa) Mafia' ya yapılmasını isterim
KV de fuhşiyat yok, ama GTA da dizboyu. Bence hem ciddiyet bakımından hem de verilen görevler açısından bu patchin(yapılacaksa) Mafia' ya yapılmasını isterim
Yamayı yapan onu halleder canım o kadar uydurmasyon yapmasın ama Ben Mafia KV yi oynadım Çok salakça görevler ve en sonunda Polat Ölüyor + Polat 'ı satıcı olarak canlandırıyor Çakır ı Emmi öldürüyor + Polat ,Memati Ve Emmiyi Öldürüyor Emmi Seyfoyu Öldürüyor
En Salakçası = Seyfo nun Karısı Ve kızı var...........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:12:23 >
Hayır yani Yukardaki olumsuzluklara rağmen Nasıl Mafia Diyebiliyonuz aklım almıyor.... Ayrıca İstenilen her şey her şeye uyarlana bilibir Programcılıkta Özellikle aranızda Hacker Varsa (bir el sallasın) Zor Zaman Gerektirir İmkansız Daha fazla Zaman Gerektirir........ Yani Oyunun adı mafia diye illa o olacak yokki Bir yamayla bir oyunun Çalışma Motoru hariç herşeyini değiştire bilirsiniz imkansız değil yani.... Hadi onuda Geçtik Mafia Oyununda herşey eski adam BMW koymuş 80 KM/h yi geçemiyon ne anladım o işten garip garip görevler hızlı gonzalesi yakala diyor ya var mı daha ötesi.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:10:56 >
Zaten biz grafiğiyle ilgilenmiyoz konusuyla ilgileniyoz Bilmeyenlere Belirteyim yani sonra demesinler Grafikle değil Konusuyla İlgileniyoz Başlığı okuyup cevap Postalamayın Sazanlar (söz meclisten dısarı) ama isteyen alınabilir....
Oraya Yazdığımı Okuyun Ona göre Söyeyin Lütfen Sazanları Barındırmayın......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:10:34 >
Beyler Öncelikle belirteyimki KV yani Kurtlar Vadisinin Mafia ya yapılmış olan yaması çok dandikti... Gerçi emeğe saygı sonsuz ama yanlış oyun seçilmiş.. Oyunun konusu çok saçma diziyle hiç tutar noktası yokkkkk.... GTA da yapılacak Ufak oynamalar sayesinde (biraz büyük ama...) çok güzel bir yama yapmak mümkündür. Diye düşünüyorum Ben bile Amatör halimle GTA VC üzerinde Oynama yapabiliyorum Prof lar Neler yapabilir hesaplayın.......
Evet Sizce KV Mafia mi?
Yoksa KV GTA VC mi?
Görüldüğü gibi sabece konusu!!!!!!!!
Örnek:Helikopterden Bina tarama sahnesi ve hiç polis gelmeme olayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:43:14 >
Hay Gözünü sevim yavrum benim..... de yapıcak Adam yok ki... Baksana yama Dedik sanki kendileri yapıyolar gibi Bir tanesini savundular..... Helal sana ufku açık kardeş Yolun açık olsun.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 14 Haziran 2005, 16:38:00 >