Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 Kasa sahipleri mutlaka okuyunuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben de yaklaşık bir ay önce bu kasadan aldım. Çok memnunun gerçekten profesyonel ve kaliteli bir kasa.

Ancak kasanın çok küçük te olsa dahili bir sorunu olduğunu gördüm. HDD'ledinde sorun var'dı. Power LED'inden şasi alıyor ve sürekli açık kalıyordu. Nette araştırdım sorunun sadece bana ait olmadığını ve bu kasaların hepsinde bu sorunun olduğunu öğrendim.

Derken ihracatçı firmayı aradım. Sorunu bildiklerini ancak henüz bir çözümleri olmadıklarını 2 ay sonra tekrar ararsam belki bir değişiklik olabileceğini. Söylediler.

Eee kasa'ya onca parayı vermişken durmak olmazdı. Bende Cooler Master'ın sitesini ziyaret ettim. Forumuna üye oldum. Orada bu konuyla ilgili bir başlık buldum. Ve Rudieman isimli bir görevlinin bu sorunu yaşayan kişilere yardımcı olduğunu gördüm. Yardım dediysem öyle kurukuruya bir yardım değil. Kendisine PM atıp kasanızın kutusunun üzerindeki tüm seri no vs gibi bilgileri ve adresinizi, telefonunuzu vs gönderiyorsunuz. İlgileneceğini söyleyen bir PM ile yanıtlıyor.

Ben bunları yaptım ve inanamıyorum ama üzerinden daha 6 gün geçmesine rağmen bugün bana bir kargo geldi. Beklemediğim için şaşırdım taa ki kolinin kenarındaki cooler master bantlarını görene kadar. Ya adamlar kasanın üst tarafındaki üzerinde usb vs girişlerinin olduğu kapağı ve tüm kablolarının hepsini takım olarak yollamışlar. Montaj derdiyle vs uğraşmayalım diye. 3 vida söküp direk taktım. Hemde kendi beyaz kutusunu içi köpüklerle dolu bir kutuya daha koymuşlar. Buradan verdiğimiz siparişlerde en hassas elektronik aletleri bile boş bir kutunun içine atıp yolluyorlar tangır tungur geliyor ne yazık ki.

Bin tane ürün aldım ben bu güzel ülkemden. Bu güne kadar HP hariç buna yakın bir hizmet veren firma ne gördüm ne duydum. Cidden kıskandım adamları. Nasıl bir hizmet anlayışı ve ne kadar güzel bir mesleki saygıdır bu. Bizim burada şu ürün bozuk bu böyle diye arasak birçok markada bırakın çözüm üretmeyi suratımıza bakacak yetkili bile bulamıyoruz.

Neyse uzun lafın kısası başıma gelen bu olayı paylaşayım istedim. Hem diğer HAF 932 sahipleri de bu fırsattan yararlanabilirler. Onca diğer kablo ve usb vs girişlerinin olduğu kapak ta yanınıza kar kalıyor. Değerlendirilebilir yani.

İlgilenenler olursa foruma buradan ulaşabilirler:http://forum.coolermaster.com/ucp.php?i=pm&folder=inbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 1 Mayıs 2009; 0:40:50 >

• senin adına sevindim.tr de bole bisi olmaz ne yazıkki.olsen umurlarında degil.
    i
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

senin adına sevindim.tr de bole bisi olmaz ne yazıkki.olsen umurlarında degil.
    i

Evet arkadaşım malesef yerden göğe kadar haklısın...
  • Cidden büyük bir hizmet.

Tebrikler CM.

• Helal olsun ya ne diyeyim mükemmel bişi bunu bizle paylaştığın için saol arkadasım büyüklük burdan gelio firmanın
  • Siz sağolun arkadaşlar umarım başka HAF932 sahipleri de görüp bu fırsattan faydalanırlar. Evet hakikaten tebrikler CM.
  • Helal olsun iyi firma...

Bunu anlattığın iyi oldu bizde bilinçli davranırız teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haf 912 plus full kasa SATILDI
    5 yıl önce açıldı
    cooler master haf 942 kasa aldım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cooler Master'ı tebrik ederim. Müşteriye saygı duyup ve değer verdiklerini buradan anlayabiliriz.

Ülkemiz'de zor rastlayacağımız bit durum.
  • Tebrik ediyorum bende geri hizmet müşteri memnuniyeti böyle olur, her firmaya aslında mail atmak lazım bunu örnek bir davranış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 1 Mayıs 2009; 18:16:32 >
  • malının arkasında durmak ve insanların ahını almamak çok güzel birşey
    herkes gibi bende tebrik ederim
  • Coolermaster yine kalitesini konuşturmuş.Tebrikler valla.
  • Dell'e attığımız sitem dolu mesajın ertesi günü recovery dvd si kargoyla kapımıza geldi ücretsiz. İpana diş macunumuz patlak çıktı aradık müşteri hizmetlerini ücretsiz gönderdik kargoyla adamlar yenisini gönderdi kapımıza. Hakkınızı ararsanız olması gereken normal şeyler bunlar...
  • Evet belki olması gereken bu ancak nedense bu tür hareketler türk insanını duygulandırıyor.
    Çok mu az karşılaşıyoruz ne?
  • Fanlarında filtre olsaydı, bu kasayı alacaktım. Sırf bu yüzden dolayı almadım.

Müjde, parizen gibi çözümü olanlar varmış, ama beni bozar böyle şeyler. :)
  • bende yeni aldım ama daha sistemi kurmadım bakalım sorun çıkmaz inşallah
  • Bilgilendirme için gerçekten çok teşekkürler,son günlerde gördüğüm en mantıklı ve yararlı konucooler master firması da hakikaten yakışanı yapmış

@coupant

sabah baktığımda 7 gün cezan vardı be üstad,ne iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

Bilgilendirme için gerçekten çok teşekkürler,son günlerde gördüğüm en mantıklı ve yararlı konucooler master firması da hakikaten yakışanı yapmış

@coupant

sabah baktığımda 7 gün cezan vardı be üstad,ne iş

Yönetime mail attım. Cezamın sebebi nedir diye sordum? Belli ki bir yanlışlık oldu. Sağolsunlar cezamı iptal etmişler.

• quote:

Orjinalden alıntı: coupant

Fanlarında filtre olsaydı, bu kasayı alacaktım. Sırf bu yüzden dolayı almadım.

Müjde, parizen gibi çözümü olanlar varmış, ama beni bozar böyle şeyler. :)

Hımmm ben çok ince elyav pedlerden düşünmüştüm. Yada klima filtrelerinin süngerlerinden var siyah. Zaten sadece emiş fanlarına takmam yeterli olacaktır. Artı olarak bu kasanın artıları yanında bu olay cidden basit kalıyor. Sonuç itibariyle harbiden işlevsel iyi bir kasa kesinlikle tavsiyemdir. Aradığım kaliteyi bir cm'de bir aopen'de birde gigabyte da buldum ben bu kasa olayında. Aerolardan vs uzak durma taraftarıyım. Aldığım ürünlerini iade ettim.

quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR
    bende yeni aldım ama daha sistemi kurmadım bakalım sorun çıkmaz inşallah

hayırlısı olsun arkadaşım güzel bir ürün aldın.

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole
    Bilgilendirme için gerçekten çok teşekkürler,son günlerde gördüğüm en mantıklı ve yararlı konu cooler master firması da hakikaten yakışanı yapmış

Ben teşekkür ederim dostum son kullanıcılar olarak kollayacağız birbirimizi.

• Ben bunun gibi bir sorunla karşılaşmıştım. Ancak burada önemli olan biraz da ingilizce bilgisi gibi. Yani senin sorununu yaşayan ancak donanimhaberden haberi olmayan ve ingilizcesi olmayan bir kişi napacak bilemem. Allah yardım etsin.
    İşin diğer bir üzücü yanı ise büyük firmaların türkiyede ki distribitörlerinin hala alt sınıf bakkal işi yapmaları. Yazık.
  • Kazandıkları parayı haketmişler, keşke tüm firmalar böyle olsa.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.