Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Ocak 2024; 19:32:51 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 21 Ocak 2024; 19:32:38 >
  • yapmadı bende iyi durulamak lazım
  • Bu şampuan gerçektende kepeği önlüyormu ya ?
  • Çok saç döküyor o şampuan önermem.
  • wizQ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 21 Ocak 2024; 19:32:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Çok saç döküyor o şampuan önermem.

Sorun sende sanırım.

Çok mükemmel bi şampuan diğerlerini kullandım hiçbirisi bunun gibi değildi kepeği %100 önledi..Düzenli kullanımda tabiki ben kullandıktan 1,5 hafta sonra kepek diye bişey kalmadı ve 1 yıldır kullanıyorum gayet güzel kokulu ve güzel.. Sizde kullanın kepeksiz saçlar için hedenşoldırs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 30 Nisan 2009; 20:33:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaçak Akım rölesi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacı Şakir ...Tm :D dicem ban yiycem sonra :D
  • 4 senedir bu şampuanı düzenli kullanıyorum kesinlikle dökülme ile ilgili sıkıntım olmadı ayrıca kepeği önlediği de bir gerçek .
    Sivilce olayı ise şampuana bağlı değildir sanırım ilk defa böyle bir şey duydum.
  • Bende Yaklaşık 1.5 Yıldır Bu Şampuanın Mentollüsünü Kullanıyorum Çok Memnunum Kepeğe Kesin Çözüm Sağlıyor,Dökülme İle İlgili Benimde Pek Sıkıntım Olmadı
    Sivilce Olayı İçin Bir Doktora Görün Derim.
  • saçları döküyor benim kepeği geçiriyor ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Çok saç döküyor o şampuan önermem.

Sorun sende sanırım.

Çok mükemmel bi şampuan diğerlerini kullandım hiçbirisi bunun gibi değildi kepeği %100 önledi..Düzenli kullanımda tabiki ben kullandıktan 1,5 hafta sonra kepek diye bişey kalmadı ve 1 yıldır kullanıyorum gayet güzel kokulu ve güzel.. Sizde kullanın kepeksiz saçlar için hedenşoldırs

Kepeği %100 önlüyor evet, fakat ben saçımı hergün yıkıyordum. Sanırım yan etki gösterdi.

Birkaç aydır BIOBLAS kullanıyorum, Head & Shoulders kadar kepek etkisi olmasada; saçı daha canlı tutuyor, dökülmeyi önlüyor.

Lafı uzatmak istemiyorum Head & Shoulders kepek için tercih edilirse iyi ama bunun haricindeki etmenler için BIOBLAS'ın yerini hiçbiri tutamaz bence.

• bioxcine kepek yapınca bende arada head and shoulder mentollü kullandım. bende de sivilce oldu. ben de bıraktım. kepeğe devam , sivilceye ve saç dökülmesine paydos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 30 Nisan 2009; 21:20:16 >
  • Saçımda kepek sorunu yok, dove kullanıyorum gayet memnunm
  • Bu şampuanı ben neredeyse 1 yıldır kullanıyordum. Son zamanlarda saçlarım toplu şekilde dökülmeye başladı ve şampuandan kaynaklandığını öğrendik.

Saçlarımı kaşıdıkça deriyle birlikte saçlar tutam tutam elime geliyordu.

Aksine ailemde saçına iyi geldiğini söyleyen de var.
  • Aha Valla Buldum Sebebi...
    Bende Diyorum Neden Bu Sivilceler Çıkıyor...
    Şampuanımı Değiştirmiştim (Head And Shoulders Limonlu'ya Geçtim)...
    Başlarda Birşey Yoktu Ama Şu Son 1 Aydır Kafamda Sivilce Yapıyor
    Sebebinin HaS Olduğu Aklıma Gelmemişti(İlk Kullanımlarda Birşey Yapmadığı İçin)
    Şu Şişe Bitsin de Değiştireyim Yine Şampuanımı...

Ayrıca Yukarıda ki Arkadaşın Dediği Gibi Saç Dökülmeside Başladı...
    Aboovvv Hemen Mi Değiştirsem Ne Yapsam Şu Şampuanı...

Not:Ciddiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 30 Mart 2010; 6:09:46 >
  • Arkadaşım bence hemen değiştirmelisin.

Ben H&S kullanırken saçlarım çok sık kaşınırdı. Saçlarımı kaşıdığım zaman ölü derilrin birikintisi tırnaklarıma geliyordu ve bu deri birikintisiyle beraber onlarca saç teli.

Bunu kuaför bir tnaıdığıma gösterince bana hemen hangi şampuanı kullandığımı sordu ve eczanelerde satılan sedolin diye bir şampuanı kullanmamı önerdi.

Gerçi sedolin değil de önceden kullandığım Blendax marka şampuan kullandım ve bu sorunlar artık yok.
  • .

İlacın burda kipadan aldım 10 lira bişey bulursun büyüzük marketlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

.

İlacın burda kipadan aldım 10 lira bişey bulursun büyüzük marketlerde

Bundan aradım bulamadım.Schwarzkopf ürünleri gerçekten kaliteli oluyor.3-4 liralık schauma şampuanlar piyasadaki birçok şampuandan iyi.

• yapıyor ve dokuyor sımdı ararstırırken bu konuya dek geldim nette bir cok yerde teyid edilmiş Allah belasını versin
    1 hadtadır kafamda gozle gorulur sac azalması var ve baya sivilceler cogaldı
    2 3 tane ilac kullanıyorum rahatsızlıgım ıcın onlar yaptı diye dusunurken sımdı tın etti
    sakın alamayın aldırmayın
    kepegi % 10000000000 onluyor teyit edebilirim ama
    acayip yaglandırıyor ve sacı dokuyor + sivilce yapıyor yaglandırdıgı ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 16 Ekim 2010; 23:44:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.