bende wap adresinden indirmek istedim access denied buraya girmeye yetkinizyok hatası aldımi, zorlamadım zaten gün içinde en fazla 1 kere tel den msn e bakıorum hatta bazen hiç açmıorum ondan da ebuddy şimi görüyo
arkadaşlar philips x500 kullanıyorum. vodafone messenger benim telefonumda kullanılmıyor bu yüzden alternatif birşeyler ararken şöyle bi program buldum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. en azından linki ziyaret etmenizi ve yorumlarınızı bekliyorum
nokia 6280 listede var.ama telefonunuz desteklememektedir diyor.Daha önce kurmuştum üstelik.
quote:
Nokia 6300, 5300 ve 6280 cihazları ile ilgili önemli not!
Bu cihazlarda Vodafone Messenger‘ı kullanabilmek için mevcut Vodafone live! ayarlarınızda güncelleme yapmanız gerekmektedir. Nokia 6300, 5300 ve 6280 telefonunuzla Vodafone Messenger‘ı kullanabilmek için:
- Telefonunuzdan http://live.vodafone.com/vfmsg adresine gidin. – İndir butonuna tıklayın – Ayarlarınızı güncellemek için gerekli olan sayfayı göreceksiniz. Bu sayfada Ayar Güncelle butonuna tıklayın. – Yeni ayarlar cep telefonunuza kısa mesajla gönderilecek. Gelen ayarları kaydedin. – Güncellediğiniz ayarları varsayılan ayar ve tercih edilen ayar yaparak Vodafone Messenger’a bağlanabilirsiniz.
indir butonu yok.destekleyen listesi sitedeki aynı değil.