ya arkadaşlar bunun neyi üzretsis ben anlamıorum programı kullanmak mı ücretsiz ondan mı bahsediyor msn e girerken vodofone live ile bağlanıyor yaklaşık 1 saate 1 kntr gidiyor neresi ücretsiz ayrıca program hiç stbil değil yada bağlantı stabil değil çünkü canı isterse girio istemezse uğraş dur girmio...
ya arkadaşlar bunun neyi üzretsis ben anlamıorum programı kullanmak mı ücretsiz ondan mı bahsediyor msn e girerken vodofone live ile bağlanıyor yaklaşık 1 saate 1 kntr gidiyor neresi ücretsiz ayrıca program hiç stbil değil yada bağlantı stabil değil çünkü canı isterse girio istemezse uğraş dur girmio...
Live yazıp 7048 e gönderip live ayarlarını aldıktan sonra live üzerinden bağlansa bile kontörün gitmiyor. Normal Wap üzeriden bağlanırsan sanırım kontör düşüsü yaşayacaksın..Senin durumda onu gösteriyor..
quote:
Arkadaşlar ben olayı tam olarak anlamadım.Benim sony ericson k810i telefonum var.Vodafone live ye girebiliyorum.Ama msn desteklemiyor.İlk sayfayı okudum ama tam olarak hangi adımları izleyeceğimi anlayamadım.Açıklmama yaparmsınız...
Benim telefonumda msn desteklemiyor ericsson. Ancak veziroğlu arkadaşımın verdiği siteden V910i yada K750i yi bilgisayarımıza aldığımız zaman sorunsuz kuruluyor..
Vodafone Messenger programını cep telefonunuzun mesaj metnine MSN yazıp 7048 servisine mesaj olarak göndererek alabileceğinizi belirtmek isteriz. Bu işlem karşılığında cihazınıza ayar mesaj ile ulaşır ve MSN programına ait adres linki gönderilir. Link üzerinden programı cihazınıza kurduktan sonra cihazınızı bir defa daha kapatıp açmanız gerekmektedir. Söz konusu uygulamadan faydalanılabilmesi için, cihazınıza ait Vodafone Live ayarları yapılmış olmalıdır.
- 7048 SMS (kısa mesaj) ücreti: Kullanılan tarifenin 1 adet SMS gönderim ücreti kadardır.
Ayrıca, cihazınız üzerinden MSN programına giriş yaparak Options - Network Settings - Apn menüsü içinde "vflive" seçeneği seçilmelidir.
denedim hemen ve çalıştırdım ilk denememde bağlandı.
Orjinalden alıntı: FaTeeH Uygulamayı yükledim açıldıda. Ama görüntüde kaymalar var. n73ün ekran çözünürlüğü daha farklı olduğu için sanırım böyle bi sorun oldu.
N70 İçin olanı dene istersen N80 ile N70 in ekran çözürlüğü aynıydı galiba
Acaba vodafon'un bu servisini ben milattan kalma 6600'ımda kullanabilirmiyim :-D Sorumun cevabı evet ise lütfen nasıl kullanabileceğimi anlatırmısınız rica etsem.
N70 için yada 6630 için olan versiyonu yukleyıp dene, N70 için olanı paylaştım bu topikte
n73 ve 6630 için olan proğramları indirdim yalnız tele kurulmuyo, n73 proğramına geçersiz sürüm diyo 6630 unkinide hiç açmıyo. Acaba başka yolu yokmu zahmet olmazsa yardımcı olabilirmisiniz ? Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozo46 -- 6 Mayıs 2009; 17:11:32 >
Arkadaşlar askerliğim BiLECiK/Söğüt Jandarma er eğitim komutanlığına çıktı.Burası ile ilgili bilgisi olan varsa bana anlatabilirmi rica etsem..Önerilerinizi ve yorumlarınızı pm olarak bekliyorum.Şimdiden tsk ederim.
bende online kişi göstermesinde bir problem gözükmüyor herşey tam tamına eskiden kasma olurdu burada belitmiştim sizlerede şimdi bir kasma olmuyor güzel baya kullanışlı birde çevrimdışı kişilere mesaj yazabilsek daha güzel olacak diye düşünüyorum
150 kişiden fazlasını desteklemiyor diyor..Sanırım ilk 150 de kimi yakalarsa onu gösteriyor
bende avea messenger yaptım kardeş. aveanın programındada 100 kişi gosteriyor tabiki daha cok kisi var sonra aradım musteri hizmetlerini adam 100 kisi sabit gorunur dedi gorunmeyenlerde bir kişi online olursa listedeki cevrimdisi olan birinin yerini alıyor yani.cevrimici olan kisileri gorebiliyorsunuz dedi.
bir de arkadasın biri simbian istiyoruz demiş mobile operatorler simbian uygulama yaparlar mı aveanın kide java herhalde
150 kişiden fazlasını desteklemiyor diyor..Sanırım ilk 150 de kimi yakalarsa onu gösteriyor
bende avea messenger yaptım kardeş. aveanın programındada 100 kişi gosteriyor tabiki daha cok kisi var sonra aradım musteri hizmetlerini adam 100 kisi sabit gorunur dedi gorunmeyenlerde bir kişi online olursa listedeki cevrimdisi olan birinin yerini alıyor yani.cevrimici olan kisileri gorebiliyorsunuz dedi.
bir de arkadasın biri simbian istiyoruz demiş mobile operatorler simbian uygulama yaparlar mı aveanın kide java herhalde
bendim o isteyen neden yapılamasın ki yapılmaması için ne sebep olabilir ki
Sony Ericsson W810i için bir yol varmı yüklemek için.
K750i için olanı deniyorum. Telefondan internete giriyorum model desteklemiyor diyor. Elinde Sony Ericsson K750i için olan varsa paylaşabilirmi bilgisayardan telefona atayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk52 -- 6 Mayıs 2009; 0:28:38 >
K750i için olanı deniyorum. Telefondan internete giriyorum model desteklemiyor diyor. Elinde Sony Ericsson K750i için olan varsa paylaşabilirmi bilgisayardan telefona atayım.
üst mesajlarda veziroğlu arkadaşımnızın wap sitesine girip sertifikasız olanları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
vodafone live'dan indirmek istediğin zaman model desteklemiyor uyarısı verir ancak 7048'e msn yazıp gönderirsen gelecek linkten k750i için gerekli programı indirebilirsin 2 gündür ben kullanıyorum.
veziroğlu arkadaşımnızın wap sitesine girip sertifikalı olan k750i için bilgisayarıma indirdim. kurdum çalışıyor çok teşekkürler. sertitifkalı ve sertitifkasız ne farkı var?.
bazı telefonlarda sertifika yok o yüzden yükleme yapılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: haluk52
veziroğlu arkadaşımnızın wap sitesine girip sertifikalı olan k750i için bilgisayarıma indirdim. kurdum çalışıyor çok teşekkürler. sertitifkalı ve sertitifkasız ne farkı var?.
N70 için yada 6630 için olan versiyonu yukleyıp dene, N70 için olanı paylaştım bu topikte [/quote]
n73 ve 6630 için olan proğramları indirdim yalnız tele kurulmuyo, n73 proğramına geçersiz sürüm diyo 6630 unkinide hiç açmıyo. Acaba başka yolu yokmu zahmet olmazsa yardımcı olabilirmisiniz ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar askerliğim BiLECiK/Söğüt Jandarma er eğitim komutanlığına çıktı.Burası ile ilgili bilgisi olan varsa bana anlatabilirmi rica etsem..Önerilerinizi ve yorumlarınızı pm olarak bekliyorum.Şimdiden tsk ederim.
Öncelikle Vofone sitesinden Vodafone Live ayarlarını yapmanız gerekiyor. Live dediği şey,gprs bağlantı ayarı. Normal vodafone gprs ayarlarından farklı bir ayar. Daha sonra siteden telefon modelini seçiyorsunuz, tel numaranınzı yazıyorsunuz gönder diyorsunuz ve telefonunuza programı indirmek için link geliyo. O linke tıkladığınızda gprs bağlantısı ile programı kuruyor. Daha sonra programı çalıştırıp,kullanıcı adı şifre yazıp, bağlantı seçiminde vodafone live ı seçip bağlanıyorsunuz.
Yalnız şöyle bir sorun var. Mesela Telefonunuz N80 diyelim. Telefonda s60v3 işletim sistemi var,normalde n73 için çalışıyorsa bunda da çalışması lazım fakat listede n80 yok. neden böyle birşey yapmışlar anlayamadım.
Birde eğer jar dosyasını tekrar tekrar indirmek istemeyenler varsa,telefonu toplu depolama modunda bilgisayara bağlayıp hafıza kartında *.jar diye arattırın; neustar_n73_mess****** gibi bir dosya bulacaktır. O dosya direk olarak java dosyası. yani telefona format falan attıktan sonra ya da başka birine direk yüklemek için o dosyayı kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 10 Mayıs 2009; 13:57:03 >
Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Maverick Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
Öncelikle Vofone sitesinden Vodafone Live ayarlarını yapmanız gerekiyor. Live dediği şey,gprs bağlantı ayarı. Normal vodafone gprs ayarlarından farklı bir ayar. Daha sonra siteden telefon modelini seçiyorsunuz, tel numaranınzı yazıyorsunuz gönder diyorsunuz ve telefonunuza programı indirmek için link geliyo. O linke tıkladığınızda gprs bağlantısı ile programı kuruyor. Daha sonra programı çalıştırıp,kullanıcı adı şifre yazıp, bağlantı seçiminde vodafone live ı seçip bağlanıyorsunuz.
Yalnız şöyle bir sorun var. Mesela Telefonunuz N80 diyelim. Telefonda s60v3 işletim sistemi var,normalde n73 için çalışıyorsa bunda da çalışması lazım fakat listede n80 yok. neden böyle birşey yapmışlar anlayamadım.
Birde eğer jar dosyasını tekrar tekrar indirmek istemeyenler varsa,telefonu toplu depolama modunda bilgisayara bağlayıp hafıza kartında *.jar diye arattırın; neustar_n73_mess****** gibi bir dosya bulacaktır. O dosya direk olarak java dosyası. yani telefona format falan attıktan sonra ya da başka birine direk yüklemek için o dosyayı kullanabilirsiniz.
live ayarlarını buraya yazma şansın var mı?
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
Live ayarlarını Vodafone'a giriş yaptıktan sonra, sol tarafta telefon ayarları bölümü var. oraya tıklayınca yeni bir sayfa açılıyor ve telefon modelinizi seçip gönder diyince istediğiniz ayar geliyor (live,wap,gprs,mms v.s)
Benim N82 nin live ayarları ise; Ayarlar>Bağlantı>Erişim Noktaları>Yeni bağlantı ekle
bağlantı ismi: Vodafone live veri taşıyıcı: paket veri Erişim noktası ismi: vlive kullanıcı ismi: vodafone şifre sorma: hayır şifre: *** üç yıldız var,şifre yok galiba doğrulama: normal anasayfa: live.vodafone.com
>>>>Gelişmiş Ayarlar ağ türü: IPv4 Telefonun IP adresi: otomatik yakın kopya sunucu adresi: 212.65.136.226 yakın kopya port no: 9401
N95 için muhtemelen diğer nokia modelleri içinde bu ayarlar olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 10 Mayıs 2009; 19:02:42 >
Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Maverick Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
yapılandırma ayarları kişisel yapılandırma ayarlarına vodafone live ayarlarını kullanarak erişim noktası tanımlayıp varsayılan erişim noktası yaparsan bağlanabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
bende 5310 var sertifikasızları indirmiyor sadece sertifikalı indiriyor 6300 ve 5300 denedim oturum açmıyor genel bağlantı hatası veriyor nedense
live ayarlarını yaptım bağlandı artık ama genel bağlantı hatası veriyor msn nedense 5310 kullanıyom sertifikalı 6300 msn sini indirdim
İşte dediğim gibi, işletim sistemleri aynı olmasına rağmen bazı modeller uyuşmuyo. Mesela n73 ün messengerini n82 ye yüklemiştim ama genel bağlantı hatası diye bende de vermişti. Tek tek deneyip bakmak lazım. Belki n95 in ki olur belki n81 inki,tek tek denemek lazım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 11 Mayıs 2009; 0:23:54 >
yapılandırma ayarları kişisel yapılandırma ayarlarına vodafone live ayarlarını kullanarak erişim noktası tanımlayıp varsayılan erişim noktası yaparsan bağlanabilirsin
quote:
bende 5310 var sertifikasızları indirmiyor sadece sertifikalı indiriyor 6300 ve 5300 denedim oturum açmıyor genel bağlantı hatası veriyor nedense
bu seferde ücretlendirme hatası veriyor kullanıcı adı şifre girme yeri bile çıkmıyor
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
nokia telefon kullanmıyorum şuanda.kullandıgım dönemlerde java programlar için erişim noktası tanımlamak gerekiyordu dedigim şekil.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
quote:
bu seferde ücretlendirme hatası veriyor kullanıcı adı şifre girme yeri bile çıkmıyor
nokia telefon kullanmıyorum şuanda.kullandıgım dönemlerde java programlar için erişim noktası tanımlamak gerekiyordu dedigim şekil.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
quote:
bende 5310 VAR ücretlendirme servisine bağlanamadı diyo
arkadaşlar benim telefonum 6300 ben vodafone msnyi indiremiyorum çünkü sertifika telefonda yada sim de degil hatası alıyorum bunun için ne yapmam gerekiyo telefoncuyada gittim ama onlarda anlamadılar ? başka bi arkadaşımın telefonundan msnyi yükledim kendi telefonuma attıgımdada geçersiz uygulama silinsinmi diye hata veriyor ne yapcagımı şaşırdım walla lütfen bana yardım edin bende edebildigim kadar size yardımcı olucam
arkadaşlar benim telefonum 6300 ben vodafone msnyi indiremiyorum çünkü sertifika telefonda yada sim de degil hatası alıyorum bunun için ne yapmam gerekiyo telefoncuyada gittim ama onlarda anlamadılar ? başka bi arkadaşımın telefonundan msnyi yükledim kendi telefonuma attıgımdada geçersiz uygulama silinsinmi diye hata veriyor ne yapcagımı şaşırdım walla lütfen bana yardım edin bende edebildigim kadar size yardımcı olucam
vodafonun messengeri ebuddyninkinden güzel mi? benim telefonum k610i ,k750i için olanı yüklesem çalışır heralde değil mi ? bugün cep telefonuna bedava deneme amaçlı 5mb internet paketi gelen oldumu yoksa sadece bana mı geldi?(vodafone yolladı)
vodafonun messengeri ebuddyninkinden güzel mi? benim telefonum k610i ,k750i için olanı yüklesem çalışır heralde değil mi ? bugün cep telefonuna bedava deneme amaçlı 5mb internet paketi gelen oldumu yoksa sadece bana mı geldi?(vodafone yolladı)
Tabiki bi ebuddy kadar gelişmiş değil fakat iş görüyor.. Sonuçta ücretsiz..
Sitesinde böyle yazıyor süper süre varmı onuda belirtse birde 5310 da kullanabilirmiyim?
ark. lar vodafone messengeri nokia symbian işletim sistemi olan telefonuna özellikle n95 e kurup bağlanabilen bi ark. resimli olarak anlatabilirmis 2 gündür deniyorum yapamadım.
Valla belki garip gelecek ama Vodafone Messenger bence daha iyi :)
Özellikleri az ama ben diğer programlarda (ebuudy,mig33 ) msn kullanırken telefon menüsüne gelemiyorum illaki orası kalacak. yani sms bile atamıyorum msn açıkken
vodanınkinden böle değil. MSN arkada çalışıyor, ben dilediğim zaman bakıyorum