Şimdi Ara

Fortress War: Savaşın ve Serverın Kaderini Değiştiren adam W. Wallace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eminim abarttığımı söyleyen mesajlarda olacaktır ama ben paylaşacak arkadaşlar için bugün yaşadığım eğlenceli bir hikayeyi anlatıcam. Benim satış ilanı ve unique resimleri mesajlarından çarı tanıyanlar bilir. Hikaye 100 level wizard ve FW hakkında...

Aylardır bizim serverda bir gurup burnu arkasından bile havada adamın oluşturduğu guild jangan kalesine hükmediyordu. Tabi herkez bunlardan nefret ettiği için bir gurup delikanlı bu egemonyaya son vermek için harekete geçti. 30 kişilik bir gurup halinde kaleye vardık. Benim ilk FW savaşım olduğu için taktik belirlemem mümkün değildi sadece farklı rengi öldür taktiğiydi bildiğim.
    Savaşla ilgili tek hatırladığım şu; arkama 90 level warior arkadaşı aldıktan sonra sadece kestim. 95+ adamlardan xbow, warior, wizard, bow ne gelirse... Başımı kaldırdığımda sadece bizim guild kalmıştı ve 30 dk sonunda 33 PK ile Senior ... madalyası vermiş oyun.

Peki ya sonunda. 30 dk sonra öğlen tatili bitti ve üzülerek işe gitmek zorunda kaldım. İş yerinden "uzaktan kumanda programı" ile evdeki bilgisayar bağlandığımda gördüğüm bizim takımın ezildiğiydi. Üstelik benden başka iki tane de 99 wizard vardı.
    Eğer orda kalsam kaleyi ele geçirecektik ve geçici katıldığım guild kale hakimiyeti ile 15 gün boyunca vergi alıp belki milyonlar kazanacak diğer guildse bana olan gıcıklıkları ile kalacaklardı...
    Belki kaleyi alamadık ama serverın kaderi ile oynayabilecek adam olduğunu bilmek güzel... Gerçekten :DDD
    umarım 15 gün sonra bu defa daha güzel biten bir başka hikayede görüşmek dileğiyle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 30 Nisan 2009; 15:15:12 >

• işe gıtmeseydın belkı kale sızındı
  • güzelmiş
  • Warrior bufflu wizard, daha ne olsun tebrikler.
  • güncel
  • bizde 50 kişilk guildimizde 28 online arkadaşla, 272 kişilik 2-3 guild karışımı orduya kafa tutup, kaleyi alıp, birgüzelde savunmuştuk.. Ogünü asla unutmam.
    Düşmanlarımız bile global den övgüler yağdırıyorlardı..

Şunu söliyim , büyük savaşlarda tüm çarlar birleşip tek çarmış gibi oynarsa , önlerinde kimse duramaz.
  • @Fatih
    Hocam Tamam charına lafımız yok , girdigin fw de eminim dedigin kadar zevkli geçmiştir . Ama Yaptıgın işe riya karıştırarak güzelligini bozuyorsun her seferinde .. Bu forumda Sun setli charı olanlar bile var , ama bunu bu kadar afişe etmiyorlar . Sende etme ;)
    Umarım Bi sonraki savaşı alırsınız ;)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Warrior buffu alan her wizard dediğin kadar etkili olmayabilir.Charının resimlerini görmüştüm güzel bir chardı.Neden kadarini değiştiremeyesin ki zaten.

Dipnot:Egomanya veya egemonya değil;hegemonya.Egomanya dediğiniz şey id oluyor.
    Dipnot2:"Herkez" değil "Herkes" diye yazılır.
    Yanlış anlamayın sadece bilgiydi.
  • Cleric skilleriyle bir wizardı kesmek çok basit karşı taraf iş bilmiyor demekki
    Ama charın gerçekten çoook iyi resimleri görmüştüm soso yu bile tek başına kesebilen bir wizard
  • life açmış healing orbit desteği olmayan bir wizardı, bu sırada hayatta kalmayı başaran her cleric kesebilir :D.
    Tabi mavi zerki açan bir wizard bu sırada o ve yanındaki 4 kişiyi spesifik spawn pointe postalamazsa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 1 Mayıs 2009; 16:54:49 >
  • O zaman ben keserim =) devil sprit + zerk + life 95lvl wizarddan bendeki mana skin sayesinde 30k damage yiyorum hadi sen 35k vur yine öldüremessin doğru ama clericle kesebilirsin oda var haklısın
  • @fatihbarut
    Kale hala Predators'ta mı yaw
  • arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım.
    Birincisi Predators hakkıyla kaleyi işgal etmiş hakkı ile elinde tutan bir guilddir. Çocuklar işini bilen oyunu oyun gibi oynayan insanlar 1.2m (1.200.000) er sp kasarak oyuna başlayan +5 ten aşağı giymeyen +7 den aşağı kullanmayan adamlar. Eğer bunlara karşı ortalaması 66 olan bir gurup çocukla gidersen hezimete uğrayacağın açıktır ve bazı zavallı guildler bu taktiği uyguluyor nedense
    İkincisi samimiyetle söylüyorum işi gücü olmayan biri olsam 100 ve 64 wizardım, 2 x 90 çarım yardımı ile 30 gün içinde 20 tane 80 level farmlı çar kasar arkadaşlara dağıtır giydirir savaşa sokar ve belki de alırım. Çünkü yakında forumda paylaşacağım piramitsel koruma tekniği ile wariorlar çapraz koruma ile hasarı minimale indiriyor, 8 li cleric partisinde kim yatarsa yatsın grup resle tüm gurup ayakta vs vs... Daha bir sürü taktiği var paylaşacağım.
    ve son olarak tüm bunları yapsam sadece rekabeti ve oyun içindeki heyecan ve eğlenceyi arttırmak için yaparım yoksa bazıları gibi ana avrat sövüşmek için değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım.
    Birincisi Predators hakkıyla kaleyi işgal etmiş hakkı ile elinde tutan bir guilddir. Çocuklar işini bilen oyunu oyun gibi oynayan insanlar 1.2m (1.200.000) er sp kasarak oyuna başlayan +5 ten aşağı giymeyen +7 den aşağı kullanmayan adamlar. Eğer bunlara karşı ortalaması 66 olan bir gurup çocukla gidersen hezimete uğrayacağın açıktır ve bazı zavallı guildler bu taktiği uyguluyor nedense
    İkincisi samimiyetle söylüyorum işi gücü olmayan biri olsam 100 ve 64 wizardım, 2 x 90 çarım yardımı ile 30 gün içinde 20 tane 80 level farmlı çar kasar arkadaşlara dağıtır giydirir savaşa sokar ve belki de alırım. Çünkü yakında forumda paylaşacağım piramitsel koruma tekniği ile wariorlar çapraz koruma ile hasarı minimale indiriyor, 8 li cleric partisinde kim yatarsa yatsın grup resle tüm gurup ayakta vs vs... Daha bir sürü taktiği var paylaşacağım.
    ve son olarak tüm bunları yapsam sadece rekabeti ve oyun içindeki heyecan ve eğlenceyi arttırmak için yaparım yoksa bazıları gibi ana avrat sövüşmek için değil...

• biz 10 kişiyle banditi aldık... unionsuz falan.. 100kişilik unionları vardı dağıttık.. server -->> apollo eTR-Tofita
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.