Şimdi Ara

Veeeeee 100... olmanın sırrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Level 92 de uygulamaya başladığım, level 97 de istatistiki sonuçlarına baktığım ve mesaj metnini hazırladığmı bir tekniği daha önce bir mesajımda söz verdiğim gibi L100 olunca paylaşıyorum.

Level 97de birçok oyuncunun saatte kasma ortalaması %1 ticketda %2 dir. Ben aşağıda ilk denememde saatte %6.5 (tam bir saatlik ölçümdür) solo kasma yöntemini açıklayacağım.

Birinci kural silkroad size hiç bir zaman sihirli bir değnek vermez, çok kasıcam diyorsanız çok yorulursunuz. Bu sebeple aşağıda uzunca anlattığım tekniği bilgisayar başında aynı yerde bota bıraktığı çarını izlemekten bıkanlar için bir heyecan vesilesi olarak yazdım.

Yöntemin temeli saatte bir çıkan 3. kattaki 4 x 95 unique'i hiç durmadan kesmeye dayanıyor. İşin püf noktalarına gelince. Wizard için anlatıyorum diğer çarlar kendine uydurabilir.
    - Lifeturnover açık olarak unique i tanklayabilecek ekipmana sahip olmalısınız. Benim sahip olduklarımı aşağıda yazıyorum. Bunlar diğer çar tipleri için azalabilr ancak wizard gibi zaten 15k olan canını yarıya indiren bir build için gerekli
    1- D10 ikinci kademe +5 full blue set
    2- Premium plus (%10 damage emici)
    3-Devil Sprit (%15 hp arttırıcı)
    4- Giysi (%5 damage emici)
    5-honor buf ( %5 damage emici)
    6-Clerick yan çar da holy recovery division ( 5 saniyede bir 2400hp)+Bless
    7-Earth fence (%42 damage emici )

- unique i 10dk içinde kesmek için gerekenler

-94+5 staff full blue (şuan 90+9 ve 98+5)
    - ~%30 damage arttırıcı (Lifeturnover)
    -%115 magical balance (full int giysi + int scrol ile sağlanır)
    -%5 damage arttırıcı (giysi)
    -%5 damage arttırıcı (honor buff)
    -%20 damage arttırıcı (Devil sprit)
    -%96 damage arttırıcı (wizard level)(şuan %100)
    -%96 damage arttırıcı (element damage % arttırıcılar)(şuan %100)
    -Meteor quake ve blizzard max olmalı ANCAK BU SKİLERİ MAXLAMANIN BOT KULLANIRKEN SIK SIK MPYİ SIFIRLAYACAĞINI UNUTMAYIN bir level geriden gitmek veya bot ayarlarında skiller arasına comon attack (normal skillsiz vuruş) eklemek uygun olabilir.

Bir uniqueden diğerine giderken gereken hız sağlayıcıları
    %100 hız potu
    %20 honor buff
    %20 robe (garment)
    ve hızı ikiye katlamak için zerk, zerki doldurmak için zerk ixir. böylece %280 gidebilirsiniz.
    Aslında devil sprit basılı hız %300 e çıkartılabilir ama ben devil spriti keserken kullanıyorum.
    Ben bu tekniği uygularken bot olarak Sbot kullandım ve memnunum

Gerekenleri yazdıktan sonra şimdi tarifi
    - Odalardan birini seçin
    - Unique'i kesin
    - aynı odada bulunan kapıyı kullanarak bir üst kata (b4) geçin (çünkü b3 çok karışık ve kanımca yol da daha uzun) mmosite.com da bulunan hariları kullanarak gideceğiniz odaya karar verin.
    -Giderken script kaydetmeyi unutmayın tekrar tekrar yorulmazsınız.
    -Zarın üstündeki 4 noktaları gibi duran 4 odayı sırasıyla (1-2-3-4) saat yönünde veya saat yönünün tersinde dolaşacaksınız unutmayın.
    -birinci unique i kestiğinizde unique zerkinizi dolduracak bunu basarak hızı ikiye katlayın
    -Zerk bitince zerk ixir basın bir kez daha zerk basın
    -bu şekilde en geç 10 dk için de diğer odaya varacaksınız. script ayarları iyi yapılabilirse (ki kimse bununla uğraşmaz :D) bu süre 7 dk ya iner kanımca
    -2. unique i 10dk için de kesin ve yine üst kata çıkıp bir sonraki unique e gidin

Böylece 1 saat veya biraz daha uzun bir süre içinde 4 x 95 uniqe kesecek ve gelen exe şaşıracaksınız.

Benim silkim var acımam diyorsanız. İkinci bir taktik.
    4 odayı X harfinin uçlarında düşünün. Bunlardan çapraz birinde ölün diğerinde de return basın böylece iki adet reverse koordianatınız olacak. odalardan birindeki unique i kesin diğerine ışınlanın onu kesin bir sonraki odaya koşun onu kesin 1. odaya ışınlanın yani 2 ışınlan bir koş ile 3 odayı durmadan dolaşın...

ve son olarak dua edin de siz geldiğinizde birileri unique i kesmiş olmasın :DDDDD

Not: Daha önce saatte %9 mesajımı okuyan arkadaşlar için eklenti
    "daha önce Level 96 da 12 dklık bir ss vererek saatte %9 a yakın bir ex kasılabileceğini yazmıştım. L96 limiti 680, L97 limiti ise 820 milyon olduğundan aradaki 140 milyonluk fark sebebiyle L97 de ilk denememde %6.5 lik bir rakam yakalayabildim. Ancak bu rakam halen saatte %2 kasan birçok kişinin 3 katı ediyor ve geliştirilmeye açık bir miktar..."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• senin dediklerini yaparsam herkez 100 olur ben daha 91 lwl de olurum
  • Nasıl olsa herkes 100 olucak.Ne gerek var kendini zorlamaya sal bota gitsin.
  • Herkes Botla oynamıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: boywonder

senin dediklerini yaparsam herkez 100 olur ben daha 91 lwl de olurum

haha
  • paylaşım için teşekkürler ama herkez botta :D gerek yok bunlara
  • quote:

paylaşım için teşekkürler ama herkez botta :D gerek yok bunlara

işte bunun için insanlar ikiye ayrılır
    krallar ve diğerleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu bırakalı 5 ay filan oluyo oyun batmış resmen :S
  • Taktik güzel ama wizardlar için olmuş bir bladerın yapması bu kadar kolay değil ve eski serverlarda honor buff gold kazanmak çok zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weast60

Herkes.

Bu forumda veyahut diğer benzerî forumlarda böyle bir kıyaslama yapamazsın.
  • - Çoğu kişi bu oyunu oynama amacını unutmuş galiba, adı üzerinde bu bir '' Oyun '' Peki biz oyunu ne için oynarız ? Vakit geçirmek ve zevk almak. Çoğu kişide şu mantık var. Ben hemen 100 Lv. olayım Setlerimi çekeyim herşeyimi hazırlayım sonra boş boş takılayım ve bir sonraki Legendi bekliyeyim . . .

- Bu çok saçma bir düşünce. Şu oyunu zevk alarak oynasanız samimi söylüyorum kimse bir an önce 100 Lv. olmak istemez. Tabi herkes 100 Lv. olacak ama sindire sindire, yavaş yavaş, sevkini ala ala oynarsanız o zaman bu oyunun mantığını anlarsınız. Şahsen ben 94 Lv.im, acelemde yok yavaş yavaş gidiyoruz. Yani 100 Lv. olayı '' Tabakhane '' olayına benzemesin derim . . .
  • bir önceki mesajın kaynağı akıl-mantık yerine üzüm-koruk gibi geldi bana :D
  • Bana yaramaz bu. xbow-bow- int çarlar için güzel bi yöntem. Ama okul-iş ten vakit kalırsa uğraşılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

bir önceki mesajın kaynağı akıl-mantık yerine üzüm-koruk gibi geldi bana :D

Biraz daha açarmısınız acaba, anlayamadım ?
  • yalanci diyenlere vermis cevabi

ama ben hayatta ugrasmam
  • Uzun iş sonuçta acelemiz yok yani bugün 100 level olmuşsun ya da yarın 100 level olmuşsun fark etmez ama sağol yine de uğraşmışsın emeğe saygı
  • güzel paylaşım eline sağlık.

sizce böyle bir yöntemi uygulayan bir insanın çoğu kişinin botla kasıldığını bilmemesi mümkün mü?
    arkadaş hızlı bir şekilde 100 lv olmanın sırrını açıklamış.isteyen yavaş olur isteyen hızlı isteyen botla olur
    isteyen elle.
  • quote:

quote:

işte bunun için insanlar ikiye ayrılır
    krallar ve diğerleri

kolay 100 lvl olmanın sırrını açıklamışsınız iyi güzel de verdiğiniz özelliklere sahip kaç tane char var... Çok aşırı bot kullanmadığınız da görülmekte bu da takdire şayan... Ama burda verdiğiniz taktiği yapacak kişi sayısı çok çok az... (verdiğiniz özellikler referans alındığında)...

Bence siz nasıl kral olunur değil kendi krallığınızın reklamını yapmış gibisiniz...

Charınız güzel böyle özelliklere sahipse kolay gelsin... -.-

• bence ben yatış moduna alışmış bunu da marifet sayıp "amaaan canım herkez 100 olmuyor mu" diyen zihniyete ders vermiş durumundayım
  • quote:

bence ben yatış moduna alışmış bunu da marifet sayıp "amaaan canım herkez 100 olmuyor mu" diyen zihniyete ders vermiş durumundayım

Bu konuda haklısınız.. Ama şuda varki insanların acelesi yok..

En azından 110 Lv. bu kadar hızlı çıkmıcak.. İnsanlar zevklerini ala ala kasıyor..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.