Şimdi Ara

AsRock'ın, Nvidia ION tabanlı nettop sistemi görüntülendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nvidia Türkiye ile yaptığımız son görüşmede çok sayıda firmanın Ion platformunu temel alan nettop tasarımları üzerinde çalıştığı bilgisini bizimle paylaşmışlardı. Acer'ın dünyanın ilk Ion tabanlı nettop sistemi olan AspireRevo isimli yeni sistemini duyurmasının hemen ardından, anakart pazarının popüler isimlerinden AsRock'ın Ion tabanlı nettop sistemi de gün ışığına çıktı.


    AsRock'ın Ion 330 isimli yeni sistemi, 1.6GHz'de çalışan çift çekirdekli Intel Atom işlemcisinden güç alıyor. GeForce 9400 yonga setli anakartı sayesinde DirectX 10 desteğine ek olarak yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen nettop sistemde dahili DVD yazıcısına da yer verilmiş. Tasarım anlamında Acer'ın modeli kadar dikkat çekmese de daha ucuz fiyatlandırma ile pazara sürülmesi de ihtimaller dahilinde yer alan AsRock ION 330 için henüz herhangi bir lansman tarihi ve fiyat bilgisi telaffuz edilmiş değil.


    Editörün Notu: Elimize ulaşan bazı bilgilere göre popüler ekran kartı üreticilerinden biri yakın zamanda Ion tabanlı yeni nettop modelini duyurmaya hazırlanıyor.




  • "Editörün Notu: Elimize ulaşan bazı bilgilere göre popüler ekran kartı üreticilerinden biri yakın zamanda Ion tabanlı yeni nettop modelini duyurmaya hazırlanıyor."

    Kesinlikle ZOTAC'tır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 01mrt

    "Editörün Notu: Elimize ulaşan bazı bilgilere göre popüler ekran kartı üreticilerinden biri yakın zamanda Ion tabanlı yeni nettop modelini duyurmaya hazırlanıyor."

    Kesinlikle ZOTAC'tır...


    ASUS'da olabilir.
  • Bence Ion platformu ve nettop ergonomisi mükemmel bir yenilik olacak. Mobil teknoloji = Modüler tasarım. Daha doğrusu bunu unutmaya başlayan bazı maceraperest üreticiler artık işin farkına vardılar. Umarım hızla gelişir bu teknoloji.
  • çok şık şu ıon lar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *Furious*


    quote:

    Orjinalden alıntı: 01mrt

    "Editörün Notu: Elimize ulaşan bazı bilgilere göre popüler ekran kartı üreticilerinden biri yakın zamanda Ion tabanlı yeni nettop modelini duyurmaya hazırlanıyor."

    Kesinlikle ZOTAC'tır...


    ASUS'da olabilir.

    asus olma ihtimalı daha yuksek zotac mı zannetmiyorum..
  • Karl Max'ın dediği gibi : İşçiler! Birleşin ! Tek kaybedeceğiniz şey, zincirleriniz olacaktır !

    Yani demem o ki ; Intel'e karşı atılan her adım birçok şirkete getiri sağlayacaktırç..
  • görecez bakalım nemenemdir
  • heyecanla bekledigim birsey bu ion, yalniz anlamadigim harddisk i bunun neresine sigdiriyorlar???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.