Şimdi Ara

Son 43 yılın öss soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen forumda açılan bir konu üzerine ben de yararlı olacağını düşündüğüm için son 43 yılın matematik ve geometri soruları ve tam çözümleri kitabını aldım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kitap şu yılda şu sorular çıkmış diye ayrılmamış. Normal Soru bankası gibi konuyu vermiş ardından 43 yılda çıkan o konuyla ilgili soruları sormuş. ÖSS ÖYS ve ÜSS sıralamasıyla... Ardından yine öss öys ve üss olmak üzere teker teker çözümlemiş. Müfredattan çıkmış konuları da kitabın en arkasında işlemiş. Dürüst olmak gerekirse benim hoşuma gitti. Son derece yararlı olacağını düşünüyorüm. Herkese tavsiye ederim. Geometri de aynı şekilde yapılmış.

    Herkese başarılar

    Almak isteyenler :http://www.gelisimyayinevi.com/turkce/urunler.aspx?id=891 buradan bakabilirler.

    ( siteyle hiç bir ticari baglantım yoktur. Sadece paylaşmak için link veriyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcHy -- 29 Nisan 2009; 14:08:21 >







  • evet o konuyu ben açmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_31303160/mpage_3/key_//tm.htm#31319214

    ama ben son 43yılın almıcam @AcHy senin verdiğin linkteki son 12 yılınkini alacam açtığım konulardada dedilerde bana 43 yıl fazla diye banada öyle geldi bende son 12 yılın öss çıkmış sorularını alacam.
  • ben de geçen seneden kalan son 12 yılın soruları vardı (1996 - 2007) bu sene final son 10 yılın öss ve son 5 yılın öys sorularını verdi. Ben yine de gerek gördüm konular halinde ayrıldığı için mesela dün gece yatmadan önce geometriyi açıp açıortaya çıkan bütün soruları çözdüm. Yani böyle konu pekiştirmek için kullanacağın diğer kitapları da deneme olarak yapmayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.