Şimdi Ara

Creative EP-630 Mini İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle tüm arkadaşlara iyi günler.
    Biliyorum bu kulaklık daha önce çeşitli defalar incelendi fakat yeni tarihli bir inceleme olması ve fikir vermesi açısından tekrar bir inceleme yapmayı uygun buldum.
    Ürün elime dün akşamüstü zor da olsa ulaştı.Zor diyorum çünkü bu ufacık alet için yürümedğim yol ve uğramadağım kargo şubesi kalmadı.Neyse yavaş yavaş incelmeye başlayalım...
    Daha önce kullandığım kulaklık AD-41 ile birlikte gelen standart Nokia kulaklığıydı.Kulaklıkta ilk olarak dikkatimi çeken şey ergonomik yapısı oldu.O kadar hafif ve küçüktü ki bi an için kendime bu kadarcık şey dedikleri o sesi nasıl veriyor diye sormadan edemedim.Ayrıca kablosunun oldukça ince olması da gözümden kaçmadı.Kulaklığı taktığımda bazı arkadaşlar gibi rahatsız edici bir durum yaşamadım.(Bazı arkadaşlar yorumlarında buna değinmiş ama benim ilk kulakiçi kulaklığım olmasına rağmen böyle birşey olmadı)Benim için varla yok arası gibiydi.
    Gelelim asıl önemli noktaya; Ses Kalitesine...Kulaklığı ilk taktığım anda biraz da olsa hayal kırıklığı yaşadım açıkçası.Çünkü daha güçlü bir ses bekliyordum.Bass için harika denen EP-630'da; normal kulaklıklar gibi beni çok da tatmin etmeyen bir bass vardı.Daha doğrusu tiz ve mid bass'ın önüne geçiyordu.Kulaklığı biraz daha kulağıma oturtunca bunun da ortadan kalktğını ve yeni olan(yani daha seslerin tam olarak açılıp oturmadığı) bir kulaklığa göre gayet güzel ses verdiğini farkettim.
    Diğer bir konu ise Bass...Biraz önce de dediğim gibi kulaklık tam anlamıyla kulağa oturmayınca bass'ları güçlü bir şekilde hissetmek zor fakat kulaklık tam anlamıyla oturduğu zaman temiz ve kuvvetli bass'ları almak mümkün.
    Kulaklık ses yalıtımı açısından da harika.Adeta dış dünya ile bağlantınız kopuyor.Özellikle otobüsün motor sesinden çok fazla rahatsız olan ben artık bomba patlasa duymayacak hale geldim.
    Sonuç olarak kulaklık hem yapı itibariyle hemde sağladığı ses ve izolasyon ile beni tatmin etti.
    Eğer bütçeniz 60 TL civari ise ve güçlü bir ses almak istiyorsanız gerçekten alınabilecek bir kulaklık.




    NOT:BURADAKİ YAZDIKLARIM SADECE FİKİR VERME AMAÇLIDIR.KESİNLİKLE KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İSTEMEM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 28 Nisan 2009; 17:18:43 >







  • ben ep 630 kullandım ve hiç memnun kalmadım.
    kesinlikle sesler doğal değil :S
    zaten kanal içi modellerde doğal ses almak mümkün mü bilmiyorum.
    cx300 de kullanmışlığım war...

    şu an i-grado kullanıoyrum.bundan önce sennheiser pxm100 kullanmıştım.
  • Hayırlı olsun
  • öncelikle kulaklığınız hayırlı olsun ama daha dengeli bir kulaklık olarak sennheiser cx 200 street 2 yi öneririm.
  • teşekkür ederim ,daha önce bir arkadaş da önermişti ama ben "L" şeklinde soket istemiyordum o yuzden bunu tercih ettim.
  • sennheiser cx200 street üzerindeki aparatla J şeklinde de olabiliyor
  • Ben de daha önce ep-630 kulandım sonra bir arkadaşa sattım. Bu kulaklıkta bas, mid,tiz dengesi çök kötü. Şu an mx-160 ve koss ksc-75 kullanıyorum. Birde dolabımda duran sony mdr-nc22 var. Bir de bu linktekihttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=520&Productid=bd850926 CRESYN C750E çok merak ediyorum. Armatür sürücülü bir kulaklık ve şu an indirimde.
  • doğruyu sölemek gerekirse yazdıklarına katılmıyorum.Ben memnunum kulaktıktan.Şimdi kimse kullandğı malı kötülemek istemez diye düşünebilirsin ama ben bunu satmayı filan düşünmüyorum o yüzden kötü olsa da bu paraya değmez yazık oldu derdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.