Şimdi Ara

iPhone için Worms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu haberi yahoyt.com dan duyunca hemen paylaşmak istedim... Aynen aktarıyorum..

Team 17'nin efsane oyunu Worms, iPhone ve iPod Touch'lar için neredeyse hazır.

Team 17'nin 1995'de çıkardığı Worms serisi, eğlencesiyle yıllara ve mecralara meydan okumaya devam ediyor. Firmanin bir süre önce müjdesini verdiği oyunun iPhone ve iPod Touch versiyonları ise yakında satışta olacak.

Ürünlerin dokunmatik ekranından bolca faydalanılan oyunda, karşı tarafın kurtçuklarını saçma sapan silahlar ve paylayıcılarla vurma durumu hala devam ediyor tabii ki. Ekranı cimciklemek suretiyle görüntüyü yakınlaştıran oyuncu, parmağıyla hedef alıyor ve küçük bir çekme hareketiyle ateş ediyor. Silahların bir menü yardımıyla seçildiği oyunda, 2 boyutlu grafikler tercih eden Team 17, bizden sembolik bir alkışı da hakediyor. Oyunun çok oyunculu olarak nasıl oynanacağı konusunda ise sürpriz bozulmuyor, konu hakkında firmadan yorum yok.

PocketGamer'da yayınlanan ekran görüntülerine ve oynanış videosuna bakılacak olursa, oyunun piyasaya çıkışına çok az bir süre kalmış diyebiliriz.

Video :http://yahoyt.com/v/77/iphone-icin-worms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 28 Nisan 2009; 16:33:03 >

• Worms serisini ilk kez 11 yıl önce falan oynamıştım... iPod Touch'ta Super Banana Bomb atmak güzel olacak.
  • oyun yapılmış deniyolar ya süper. heyecanla oynayacağım günü bekliyorum
  • Merakla bekliyorum. Worms bir efsane.
  • çıksın artıkk şu oyun yaww ,iphonede worms oynamakkk.düşüncesi bile heyecnlandırıyo benii
  • İphone'da bazı oyunları oynamak diğer platformlara göre daha zevkli.Worms'de öyle olucak bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

İphone'da bazı oyunları oynamak diğer platformlara göre daha zevkli.Worms'de öyle olucak bence...

haklısın hocam
    ayını durum benim için undercover içinde geçerli.ben ps3 te oynadığımda ,iphonede aldığım keyfi alamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Symbian s40 için oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acaba x800 içinde çıkar mı? (almış değilim meraktan soruyorum)
  • hala çıkmadı mı yaa
  • "Soldier Ants":Worms'un yerini tutması mümkün değil ama yinede zamanı boş oyunlarla harcamaktan iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.