Şimdi Ara

İnceleme: Microsoft 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle Merhaba inlcemem ile karşınızdayım inceleyeceğimiz ekipman Microsoft 3.0 olacak, bu mouse hakkında bir özet vermek gerekirse cok basit bir yapıya sahip, dünyadaki Counter-Strike Profosyonel oyuncuları tarafından en cok tercih edilen ve kullanılan, ergonomisi mükemmel, bir Counter-Strike playeri için kullandıgı optik motoru(9000fps) ideal bir faredir.

Kutu içeriğine gelirsek:

Microsoft 3.0
    USB->PS2 Dönüştürücüsü
    2 Adet kullanım klavuzu
    1 Adet Garanti belgesi
    1 Adet sürücü CD'si

Bana göre bu farenin en önemli özelliği mükemmel ergonomisidir. Ergonomi bakımından dünyada ki en iyi oyuncu fareleri DeathAdder ve Microsoft 3.0 dır aralarında ergonomi bakımından tek fark Microsoft 3.0'ın daha uzun olmasıdır. Bu fare hakkında denilen şeylerden biri ''Büyük eller için'' sözüdür ama bana göre bu söz tamamen yanlıstır, orta büyüklükde bir elim oldugu halde rahatça kullanabiliyorum.

Fareyi Razer Mantis Speed Padde DeathAdder, Copperhead ve 750-F orjinal skatezleri ile karşılaştırdım, Razer skatez kullanılan fareleri göre daha yavas oldugunu fark ettim ama 750-F ile hemen hemen aynı hızda kaydıgını hissettim.

Günümüz Türkiye'sinde DeathAdder bulunmadığı günlerde Microsoft 3.0 bana göre DeathAdder'a karşı en büyük alternatif cunku insanlar DeathAdder'in ergonomisi için tercih ediyor ve Microsoft 3.0 aralarıda hiçbir fark yok.Aralarında ki fark teknoloji zaten düşük hızda oynuyan Counter-Strike oyuncuları için ideal bir sensör sunuyor Microsoft 3.0.

Bu resimde uzunlukları açısından DeathAdder ile karşılaştırabilirsiniz.

(+) Fiyat/performans Bakımından güzel!
    (+) Ergonomisi Kusursuz
    (+) Sağlam bir yapıda ve optik motorunun uzun süreli olması
    (+) Pratik ve Basit bir fare olması
    (+) Hafif olması

(-) Tekeleğinin Ses Çıkartması
    (-) İleri Geri tuşlarının içeri doğru esnek olması

(Kendi adıma konuşmak gerekirse zaten kulaklıkdan gelen ses nedeniyle Counter-Strike'da tekerlekden gelen sesi duyamıyorum ve ileri geri tuşlarının içeri dogru girmesi bana gore fark etmez o tuşları aktif olarak kullanan biri değilim)

Not: Resimler Cep telefonu ile çekildiği için Kaliteli değildir, Kusura Bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Mayıs 2009; 19:34:05 >

• İleri geri tuşlarına başka işlevler atanabiliyor mu?
    Esnek dediğiniz şey nasıl oluyor? Bozulma anlamında felan mı?
  • fragla sitesindeki incelemelerden biri (sennheiser hd201) gayet açık bir şekilde benim incelememden çalınmıştır. Altına mesaj attım ama o inceleme sitede hala yayımlanıyor mu bilmiyorum.

İmkan varsa daha kaliteli bir makina ile mouse'un altının fotoğrafını çekersen hem sensör bilgisi hem skatezlerin konumu hakkında daha rahat bilgi alabilir okuyucular.
  • güzel inceleme

deathadder incelemesinide bekliyoruz
  • x7 ve ms 3.0 arasında kalmıştım ama ms 3.0 bulamadım x7 aldım mecbur olarak keşke ms 3.0 alsaydım biraz daha araştırarak çünkü x7 de anlam veremediğim bir dengesizlik var skatezlerdenmidir nedir

Bu arada inceleme gayet açıklayıcı teşekkürler
  • darkswordman
    Fraglada ki kullanıcı adınız nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BM Mançoloji

darkswordman
    Fraglada ki kullanıcı adınız nedir?

Mert AYAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani WaG| ayan dogrumu hatırlamışım hocam:D her neyse çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık hocam:) bende siparişi verdim mouse bekliyorum.Almayı düşünenlere kesinlikle öneririm.Sıfır almak istiyenler shop gamers fiyatı 67 TL ama yok ikinci el isterim derseniz 30-40 arası değişiyo fiyatlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: platonn

yani WaG| ayan dogrumu hatırlamışım hocam:D her neyse çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık hocam:) bende siparişi verdim mouse bekliyorum.Almayı düşünenlere kesinlikle öneririm.Sıfır almak istiyenler shop gamers fiyatı 67 TL ama yok ikinci el isterim derseniz 30-40 arası değişiyo fiyatlar.

Hayır o değilim ama tanıyorum onu iyi seçim yapmısın iyi günlerde kullan

Yeni inceleme SteelSeries QcK + Ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: platonn

yani WaG| ayan dogrumu hatırlamışım hocam:D her neyse çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık hocam:) bende siparişi verdim mouse bekliyorum.Almayı düşünenlere kesinlikle öneririm.Sıfır almak istiyenler shop gamers fiyatı 67 TL ama yok ikinci el isterim derseniz 30-40 arası değişiyo fiyatlar.

Hayır o değilim ama tanıyorum onu iyi seçim yapmısın iyi günlerde kullan

Yeni inceleme SteelSeries QcK + Ekledim

Hmm pardon Hocam o zaman isim benzerliğiymiş.Teşekkür ederim Hocam:)
  • Arkadaşlar bu mouse'u hiç bi yerde bulamıyorum ya? Nerede var bu meretten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.