Şimdi Ara

honda CRV mi toyota RAV4 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
82.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rav 4 için suv ların GTI ı derler ancak crv ise gerçekten sorunsuz ve ikinci eli çok iyi.
  • Madem hortlamis, konuyu actiktan bir sure sonra tercihimi crv'den yana kullandigimi ve aractan cok memnun oldugumu belirteyim.

    Gecen surede yetkili servisin gerek ilgi, gerek hizmet gerekse de fiyatlarindan sikayet edecek bir tecrube de yasamadim. Hem araci hem de -sadece periyodik bakim ve aksesuar icin gittigim- servisi tavsiye etmekte bir beis gormuyorum. Arac 2005 makyajli crv, servis ayisigi.

    Konuya katki sunarak tercihimde yardimci olan forumdaslara tesekkur ederim.
  • merhaba,

    bu yaz arac degistirmeyi planliyorum, su anda bindigim 2001 focus SW'den cok memnun olmama ragmen, gecenlerde bir arkadasima aldigimiz honda CRV'yi cok begendim ve bu araclari takip etmeye basladim. fakat gecenlerde baska bir arkadasim toyota rav4'un crv'den daha iyi bir secim olacagini, daha saglam ve daha sorunsuz, daha cevik bir arac oldugunu soyledi.

    benim crv tercihimde en onemli sebepler -genelde sehirde kullanacagim icin- emniyet, yukseklik, ferahlik, sadece ihtiyac halinde 4 ceker olmasi, dolayisiyla 2000cc'lik bir motor icin oldukca tasarruflu olmasi. (2004 CRV'nin yakit ortalamasi benim 2001 AT focus'la neredeyse ayni, ki bu cok da onemli degil yilda 10bin km hatta daha az yol yapan biriyim)

    bu iki aracin da piyasasi asagi yukari ayni, 2003-2005 arasi modeller 29-35bin tl arasinda. tip olarak crv'yi daha cok begeniyorum, bu iki arac hakkinda detayli bilgisi olanlardan (donanim ozellikleri vs.) tercih konusunda yardim rica ediyorum.

    zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim.







  • yanlış hatırlamıyorsam iki araçta sürekli 4x4
    herikiside güzel araç. hangisinin temizini bulursan al derim.
  • Rav4 2007 model üstü makyaj'lı kasaları cidden çok Yakışıklı ve de motoruyla felan sorunsuz bir araç.. Rav4'ü tercih etmeni dilerim..
    Jeep özellikleri'de var Fake bir araba değil yani..
  • subaru forester da ilgi alanima girmeye basladi. bu araci da -ozellikle bakim giderleri, yedek parca gibi konularda- diger iki aracla kiyaslayabileceklerden destek rica ediyorum.

    bu arada butce 30bin civari, her ucu de 2003-2005 arasi ve 100bin km altinda 30-35bin civari rahat bulunabiliyor.

    simdilik,
    birinci tercih crv - ucu arasinda en populer olani, en tasarruflu ve ikinci eli en iyi olani
    ikinci forester - kaliteli imaji ve karizmasi
    ucuncu rav 4 - en iyi arazi performansi
  • rav-4 daha tipli daha sorunsuz bence ama crvden küçük sanırım yada öyle duruyor
  •  honda CRV mi toyota RAV4 mu?



     honda CRV mi toyota RAV4 mu?


    Bu kasa çok hoşuma gidiyor benimde 1-2 sene içinde almayı düşünüyoruz piyasası 30-35.000 TL arası 2000-2002 model arası.




  • Cr-V nin yakıt tüketimi şehir içi fazla rakamlara ulaşabiliyor.Sürekli 4 çeker olması baya bir etken.Çok yakın bir arkaşımda var şehiriçi 400km geçemiyor,bir miktar sert kullanıyor olabilir :)
  • Ben olsam cr-v tercih ederdim rav4 den biraz daha geniş, çok sessiz ve daha hoş duruyor.
  • 2003 model honda crv emden çok memnunum 2. elide çok sıralı lpg de ş.i nde km de 220 kuruş yakmakta daha önce yani 3 ay önce 2000 bora vardı oda 190 kuruş yakmakta idi fakat boraya göre yol sesini biraz fazla içeri alıyor
  • Hocam bizim ailede eski kasa CRV vardı ve şu anda yengemler yeni kasasını almış durumda. Gayet memnunuz. Özellikle boyut/motor hacmi oranına göre gidişi gayet hoşuma gitti. Onun dışında konfor olarak da gayet rahat ve kullanışlı. Rav4 için malesef yorum yapamıyorum daha önce kullanmadığım için fakat yeni kasa CRV için kesinlikle çok başarılı bir araç oldugunu soyleyebilirim.

    Hayırlı olsun...
  • 2002-2006 CRV ler sürekli 4 çeker değildir.

    İhtiyaç halinde otomatik 4 x 4 olurlar, normalde önden çekişlidir.

    Genel olarak ikiside sorunsuz araçlar, Honda Toyota ya göre iç hacmi daha fazla, özellikle yolcular açısından...

    CR-V ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Farklı sorunuz olursada çekinmeyin...

    http://forum.donanimhaber.com/m_20684857/mpage_1/key_/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _crash_ -- 27 Nisan 2009; 11:08:53 >
  • Hemen hemen ikiside insanı memnun etmicek gibi durmuyorlar.
  • İkisi de güzel ve birbirine çok yakın arabalar. Bence ikisini de test edin, içinize sineni ve daha temiz olanını alın.
  • İkiside sorunsuz araçtır. Fakat SUV pazarının gerçek alıcılarının bulunduğu Amerika'da RAV4 biraz daha itibarlıdır. Buna rağmen ülkemizde CRV daha çok prim yapan ve çok satılan bir araç. 2.eli önemli değil dersen Toyota RAV4 tavsiye ederim. Yalnız Nissan X-Trail i de değerlendir. Gerçek bir jeeptir ve ülkemizde çok uygun fiyatlara satılıyor. CRV ve RAV4 araziden çok şehiriçi aracıdır. Nissan X-Trail ise arazi performansı yüksek bir dağ aracıdır
  • ikiside hemen hemen aynı gibi bişey ama crv daha tipli ve büyük geldi bana bizde ilerliyen yıllarda bizde bir suv düşünüyoruz bu %60 crv olacak gibi
  • eski konu yeniden gundeme gelmis,

    tam da gecen hafta crv arayisimi sonlandirdigimi sanarken(hatta is bitti diyerekten kendi aracimi dahi satiliga cikartmistim), anlastigimiz araci ustaya gosterdigimizde pek de anlatilan kadar temiz olmadigi ortaya cikti ve araci almaktan vazgectim.

    isin enteresani bu konuyu ilk baslattigimda yakin bir arkadasima aldigimiz 2005 eski kasa henuz 40kusur bin km'deki crv'yi 34binTL'ye almisken, su anda ayni model araclar 40 civarinda satiliyor. gerci fiyatlarda genel bir yukselme soz konusu, aylardir takip etmekte oldugum forester, rav4, xtrail gibi araclarda da durum ayni.

    gordugum birkac arac uzerinden bir degerlendirme yapmak gerekirse; ikinci elinin populerligi ve ic hacmi ile (rakamlardan bagimsiz olarak, crv'nin ici rav4 ve xtrail'den cok daha ferah geldi, subaru'nun sunroof'u da oldukca ferah bir his veriyor.) hedefim 2005 makyajli kasa cr-v. ilk baktigim arac olmayinca gectigimiz hafta icinde iki arac daha baktim, ama henuz icime sinen temizlikte birine denk gelmedim.

    fakat hepsi bir yana, bir sikinti aninda nakte cevirebilme kaygim olmasa, alacagim arac az km yapmis, td5 motorlu land-rover discovery II olurdu, ayni fiyata sahip olabildiginiz potansiyel inanilmaz.




  • Her iki seçimde çok iyi.Sonuç fark etmeyecektir.
  • Ikiside güzel araçlar... ben CRV yi tercih ederdim hatta alacaktım sonradan maddi imkansızlıklar sebebi ile gene sedan almak zorunda kaldım CRV'nin içinin daha geniş olduğunu biliyorum o yüzden önerim CRV'den olacaktır.

    hayırlı olması ümidi ile.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.