Şimdi Ara

PHILIPS 42 PFL 5604 KULANAN VARMI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
58.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bugün yarın bu ürünü almayı düşünüyorum ama USB den HD/ DIVX film izlerken alt yazı desteği konusunda tereddütlerim var.Bazı arkadaşlar sorun yok yazmış bazıları var diyor ?
    Izdırabı Dinecek Belki O Gün KürŞad ın.
  • bu televizyonu bende aldım.
    henüz gelmedi fakat şunu söyleyebilirim.
    bence kesinlikle hd filmlerde sorun vardır.
    çünkü bir media oynatıcı değil bu. bu iş için ayrıca media oynatıcı almak gerekli.
    sadece fotoğraf mp3 falan oynatılabilir diye tahmin ediyorum.
    deneyince göreceğiz artık...
  • 5604h modelini aldım ve 2 gün sonra geri verdim. Amacım ps3 için kullanmaktı. Gözlemlediğim kadarıyla şunları söyleyebilirim; sd yayın veya bd izlemek için alacaklar bu fiyat ve performansa pişman olmazlar. İşlerini görür. Ama ps3 için kullanacaksanız pek hoşunuza gitmeyebilir. Şahsen bana görüntüler çok karanlık ve renksiz geldi. Ne yaptıysam olmadı. O arada usb ile film izlemeyi denedim, usb'yi hemen gördü, resim ve mp3leri oynatıyor ama film oynatamadım. Sanırım mpeg destekliyor sadece. Görünüşü şık duruyor. Fiyatı da uygun, ama çok iyi bir performans beklemeyin derim.
    aralarında ne gibi bir fark var acaba? bulamadım bir türlü...

Orijinalden alıntı: digitbook

televizyonum geldi.
    fakat 5604 değil 5624 model geldi.
    henüz kurulum yaptırmadım. birkaç güne kurdururum.
    aralarında ne gibi bir fark var acaba? bulamadım bir türlü...

1-Pc kullanımına 5ms lik tepki süresi (oyunlarda ve divx)rahatsız ediyormu?
    2-Oyun performansı nasıl?
    3-Yukarıda bahsedilen takılma ve renk sorunları sadece notebooklar için mi yoksa pc içinde böyle sorunlar var mı?

Teşekkürler şimdiden.

Pc yi bağlayıp .mkv dosyalarını oynatmak istiyorum.Bu konuda sıkıntı yaşayanınız varmı ? Bu konuda soruma cevap bulamadıgım için alamıyorum ürünü.. .mkv dosyalarında takılma kararma yaşanıyormu.. yada en azından oynatıyormu ?

Teşekkürler,
  • ben bılgısayardan denemedım. ancak 320 gb lık bır dıskı usb den bagladım. deneyımlerım:
    arkadasım usb den dıvx altyazı gormuyor. turkce dıvx fılmlerde sorun yasamadım . bıldıgım kadarıyla 1TB lık dısklerı okuyor.
    ancak bılgısayarda altyazıyı fılme gomersenız sorun yasamazsısnız. mkv dosyalarına gelınce bende 2.2 gb lık bır hd dosyay okumadı. ancak bagladıgım HDD 320 gb lıktı. dıskı okudu ancak fılmı acmadı. toknosadakı eleman dıskı fat32 ıle formatlarsam gorecegını soyledı denemedım. ancak bu tv usb den bırcok formattakı vıdeoyu rahatlıkla acıyor bılgınıze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menalaus -- 15 Kasım 2009; 13:22:45 >

DACİA SOLENZA RAPSODİ /color]
  • Tv yi almadım hala 50 hz olaması kafama takılıyor.Ama sana cevap vermem için engel değil.Cevap basit bir tv nin usb sine bağladığın HDD nin mkv formatından ne bekliyorsunuz anlamış değilim her yerde aynı muhabbet.Benimde bütcem kısıtlı ama emin ol 2000tl bir lcd ye verip de mutlaka 300 tl bir nmt ye para veririm hatta lcd yi almadan önce nmt yi aldım.Mkv yi oynatsa bir tv nin usb si alt yazısı problem olacak.ilginç....
    quote:

Orijinalden alıntı: sysinternal

Arkadaşlar tek bir sorum olacak sizlere ;

Pc yi bağlayıp .mkv dosyalarını oynatmak istiyorum.Bu konuda sıkıntı yaşayanınız varmı ? Bu konuda soruma cevap bulamadıgım için alamıyorum ürünü.. .mkv dosyalarında takılma kararma yaşanıyormu.. yada en azından oynatıyormu ?

Teşekkürler,

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Tv yi almadım hala 50 hz olaması kafama takılıyor.Ama sana cevap vermem için engel değil.Cevap basit bir tv nin usb sine bağladığın HDD nin mkv formatından ne bekliyorsunuz anlamış değilim her yerde aynı muhabbet.Benimde bütcem kısıtlı ama emin ol 2000tl bir lcd ye verip de mutlaka 300 tl bir nmt ye para veririm hatta lcd yi almadan önce nmt yi aldım.Mkv yi oynatsa bir tv nin usb si alt yazısı problem olacak.ilginç....
    quote:

Orijinalden alıntı: sysinternal

Arkadaşlar tek bir sorum olacak sizlere ;

Teşekkürler,

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende bugün philips 32pfl5604 aldım. Dış görünüm ve kalite gayet güzel. Kurulumu kendim yaptım, 5dk lık bir iş.
    Sonrasında üzerinde gelen firmware ile biraz kurcaladım. Ps3 bağladım, görüntü, netlik gayet iyi.
    Yanlız menü sistemi aşırı derecede yavaş. Menuler arasında geçişler bana bariz yavaş geldi. Sonrasında sitesinden yeni firmware yukledim, ondan sonra biraz daha hızlandı. Ama yinede biraz menü geçişlerinin düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Bunun haricinde Philips'ten böyle bir kumanda beklemezdim. Menüde dolaşım tuşu(daire tuş) çok kötü ve sert. Kullanımı 3 kuruşluk kumanda kullanıyormuş havası veriyor. Daha çok Ps3 için kullanacağımdan kumandanın bu sorununu kafaya takmıyorum. Ama biraz daha kaliteli bir kumanda beklerdim.
    Ayrıca birde ölü pikselim var, artık oda nazar boncuğu olsun tvnin.:)

Kafamda samsung 32b550 serisi ve bu philips 32pfl5604 vardı. Philips tercih ettim. (Görerekte almadım işin açıkcası, şimdi aklımda acaba Samsung nasıldır diye bir soru işaretide var) Umarım daha iyi değildir.
    Hayırlısı bakalım.

• PHILIPS 42PFL5604 KISA BİR SÜRE İÇİN SADECE 1,699 TL KDV Dahil.

A.İlke COŞKUN
    Proje ve Satış Müdürü

Aytel Kurumsal İletişim Hizmetleri San. ve Tic A.Ş.
    E-mail :ilke.coskun@aytel.com.tr
    T:+90 216 491 59 59 | F:+90 216 491 58 25 | Gsm : 0530 226 63 23
    Doğu Mh. Dr. Orhan Maltepe Cd. no:76/C Pendik İstanbul, Turkey

www.aytelkurumsal.com.tr
    www.aytel.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkecoskun -- 17 Kasım 2009; 15:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oxxoma

PHILIPS 42PFL5604 KISA BİR SÜRE İÇİN SADECE 1,699 TL KDV Dahil.

nerde ustam. nette mi?
    adresini verebilirmisin.?

2. televizyon olarak düşündüğüm bu televizyon fiyat, marka ve özellik ile beni tatmin eder diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz ?

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

Selam arkadaşlar bugün 32PFL5604H/12 modeli hepsiburada.com dan world kart ile 6 taksitli olarak 1.205 TL ye aldım.

2. televizyon olarak düşündüğüm bu televizyon fiyat, marka ve özellik ile beni tatmin eder diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz ?

Aldıysan zaten hayırlı olsun derim. LCD olayında pek bilgi sahibi değilim kendime 40-42" bakıyorum ancak 1000 altında 32"ler varke, 2. tv olarak 32" için 1200 biraz fazla değil mi? Gözden kaçırdığım birşey olabilir diye seçim nedeninizi merak ettim?

Orijinalden alıntı: valhalax

quote:

Selam arkadaşlar bugün 32PFL5604H/12 modeli hepsiburada.com dan world kart ile 6 taksitli olarak 1.205 TL ye aldım.

Aldıysan zaten hayırlı olsun derim. LCD olayında pek bilgi sahibi değilim kendime 40-42" bakıyorum ancak 1000 altında 32"ler varke, 2. tv olarak 32" için 1200 biraz fazla değil mi? Gözden kaçırdığım birşey olabilir diye seçim nedeninizi merak ettim?

1000 altında 32" lcd ben pek bilmiyorum açıkçası olanlar da genelde 1.000 TL ve HD ready genelde. Televizyonun özelliklerine göre 200 TL fazla değil bence açıkçası

• merhaba arkadaşlar,
    philips lcd tv lerde servis menusune nasıl giriliyor,
    biliyor musunuz?
  • Cevap için teşekkürler, ürünlere bakıp karar veren biri olarak seçiminizi etkileyenleri öğrenmek istemiştim. Anladığım kadarıyla Full HD olması genel özellikleri sizi tatmin etmiş. Hayırlı olsun tekrar, güle güle kullanın.

quote:

1000 altında 32" lcd ben pek bilmiyorum açıkçası olanlar da genelde 1.000 TL ve HD ready genelde. Televizyonun özelliklerine göre 200 TL fazla değil bence açıkçası
  • Arkadaşlar tv yeni aldım. gerçekten enfes. servisi geldi kurdu.LG, samsung, sony, bekoyla yanyanaydı. Mhz değeri onlardan düşük olmasına rağmen harika gösteriyordu. Bende kablolu tv var direk bağladım gerçekten çok iyi sonuç verdi. Burdan şunu söyleyim ben tv yi 1680 liraya beyaz depodan aldım. hemde axcess e 10 ay taksitle birde 2 ay ertelemeli. şuan sultanbeylide poli alışveriş mağzasında stokta bi kaç tane daha varmış. tavsiye ederim... pişman olmazsınız.
    Şuan yapılan kapmanya çok cazip.
    Ne olursa olsun lcd hangi marka alırsanız alın sağlam biri garanti olması düşüncesindeyim.
    Tonla para veriyorsunuz ve iyi bir servis bekliyoruz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.