Şimdi Ara

VODAFONE DAN NİHAYET YENİ REKLAMLAR 'SELİM İLE TARİFE' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SELİM BİRİLERİNE SESSİZCE

"BU VODAFONE VARYA YENİ BİŞEY YAPMIŞ.3 DK SI1 KONTÖR BİDE HER YÖNE YA DİYOR"

ADAMLAR KIRMIZI DİYOR KAÇIYOR SELİM
  • reklam olayı cok ıyı oldu vodafone artık resmen turkıyeye yuklendıgını gosterıyor bu kadar cok reklam bunun gostergesı eskı ceo koskoca markayı turkıyede öldurmustu gormek ıstedıgımız ıste buydu tebrıkler vodafone tebrıkler serpıl tımuray

Ben böle bişey görmedim..

Her yerde selim..

Artık babam bile kanal değiştirirken hay a.. seliminin ya tamam anladık dedi

Dünde Annem Selim ile Gurbet reklamı çok güzel ya dedi işyerine girerken televizyonda oynayan reklamı görünce.

gÜZEL REKLAMLAR

Orjinalden alıntı: s.volkan

Ne kadar bitr bütçe ayrıldı yahu bu reklamlara..

Ben böle bişey görmedim..

Her yerde selim..

Artık babam bile kanal değiştirirken hay a.. seliminin ya tamam anladık dedi

Dünde Annem Selim ile Gurbet reklamı çok güzel ya dedi işyerine girerken televizyonda oynayan reklamı görünce.

gÜZEL REKLAMLAR

benimde bir arkadaş bu konularla hiç ilgisi olmamasına rağmen
    vodafone ne yapıyor böyle yav dedi
    her yerde her dakika vodafone vodafone dedi.
    onun bile dikkatini çektiyse tamamdır bu iş

• Benim forumdan bir arkadaş

"valla açıkcası son yapılan reklamlar accık salakça bulsamda güzel oldu

ama nedense en baştan beri bende oluşan bi soğukluk var bu hatta

ama gitgide ısınıor dersem yalan olmaz

belki biraz daha uğraşırlarsa özel bi davetiyeyle olabiler
    "

Selim İle Tarife yeniden ekranalara gelecek bence..

Bir hatırlatma yapılıyor gibi

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vodafone Numara taşıma reklamını yeniden sürdü piyasaya..

Selim İle Tarife yeniden ekranalara gelecek bence..

Bir hatırlatma yapılıyor gibi

Eğer yılbaşında bizide değiştirse kapatırım hattımı
  • 3G reklam kampanyasında Ali Sabancı, Hakkı Devrim, Tugay Kerimoğlu ve Dağhan Külegeç gibi isimlerle çalışan, en son ise numara taşımada Şafak Sezer ile izleyici karşısına çıkan Vodafone, bu reklamlarıyla abone sayısı ve numara taşımada hedefine ulaştı. 2009 başında düşme eğiliminde olan abone sayısını ve numara taşıma grafiğini ekrana gelen reklamlarla tersine çeviren Vodafone, yıl sonunda yüzde 5 artışla 15.6 milyon aboneye ulaştı.

Bu yıla "Vodafone'da fark var" diyerek başladıklarını söyleyen Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, bu süreçte güçlü bir marka yaratmaya odaklanarak reklam temasını yenilediklerini kaydetti. Selim ve Tarife reklam kampanyasında bir ayrılık hikâyesiyle numara taşımayı, yenilenen ve basitleşen tarifeleri, tüketici iç görüleri üzerine kurgulayarak anlattıklarını hatırlatan Öğüt, "Bu kampanya çok ses getirdi. Reklam filmleri arasında tüm zamanların en çok hatırlanan reklamı oldu" dedi.
    Numara taşımanın başladığı tarihten bu yana 3 milyon kişinin numarasını Vodafone'a taşıdığı bilgisini veren Öğüt, yılın ikinci çeyreğinde 718 bin yeni aboneyi de bünyesine kattı ve yüzde 5 artışla 15.6 milyon aboneye ulaştıklarını kaydetti.

Ayrıca Vodafone 2010 yılında yeni reklam yüzleri ile karşımıza çıkacak..

Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: satcell
    50 kontör yüklemeye 250 dk için 718 bin kişi mi gitmiş ama ocak ve şubat aylarında 6 aylık 50 kontöre 250 dk kazanma bitiyor bakalım 718 bin kişi ne yapacak

En azından tarife değiştirmek istedikçe 50 ya da 150kontor isteyen bir operatöre geçmezler herhalde..

• kesimlikle.....

• satcell benim bedavalar biteli 4 ay oluyor,ama sağolsun voda 4 aaydırda 100 yüklemeye 150 vermeye devam etti..7 yıllık turkcel hattımı taşımıştım ben.Hem bedavası için değil turkcelin ticari yaklaşımını benimsemediğim için nmt başlar başlamaz numaramı alıp turkcele arive derçi halaoğlu dedim.Yıllarca sadece turkcellileri dakikası 4 kontörden aradım diğer operatörleri aramak bir yana aklımdan bile geçirmeye cesaret edemedim.Oysa bu şuymuş bu buymuş demeden özgürce herkesi aramak 3 dk 1 kt konuşmak,heryöne 3000sms atmak, arandıkca kazanmak ohh bee... telefon denilen mekanizmayı yeniden keşfetmek çok güzel.Canım sıkıldıkca birilerini arayıp muhabbet ediyorum konuş konuş bitmiyo bu meret kontörler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpha06

Şafak SEZER çok itici geliyor.Vodafone başka birini bulamamış mı ? bu adamı gördükçe Vodafonedan soğuyorum.

Tugayı taklit ettiği reklama kopuyorum.Hele o topa vole çakamayışı bence süper zekice bir enstantane.Şafak sezer çok yakışıyor bu role çookkk
    2.cep limitsiz efsane tarifeye numarasını taşıyanlar, diğer hiçbir operatörde 50 tlye sınırsız tarife olmadığı için tarifeden vazgeçemiyor.
    3.vodafone taahhüt karşılığı bedava cihaz vererek aboneleri kendine bağlıyor....

SATCELL göreceksin Vodafone a geçen abonelerin çoğu hattını geri taşımayacak ve sen ocak,şubat hatta mart ve nisanda hayal kırıklığına uğrayacaksın......

quote:

Orijinalden alıntı: satcell

50 kontör yüklemeye 250 dk için 718 bin kişi mi gitmiş ama ocak ve şubat aylarında 6 aylık 50 kontöre 250 dk kazanma bitiyor bakalım 718 bin kişi ne yapacak

Orijinalden alıntı: sevimlican

vodafone 6 ay bedavası bitenlere
    1.bedava vermeye devam ediyor
    2.cep limitsiz efsane tarifeye numarasını taşıyanlar, diğer hiçbir operatörde 50 tlye sınırsız tarife olmadığı için tarifeden vazgeçemiyor.
    3.vodafone taahhüt karşılığı bedava cihaz vererek aboneleri kendine bağlıyor....

6 ay kampanyası bitenlere ne veriyor merak ettim? benimki 1,5 ay sonra bitiyor..

quote:

Orijinalden alıntı: avi907

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

vodafone 6 ay bedavası bitenlere
    1.bedava vermeye devam ediyor

6 ay kampanyası bitenlere ne veriyor merak ettim? benimki 1,5 ay sonra bitiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 5 Haziran 2010; 19:34:38 >
  • selim mi. cell-im mi bide 16 milyon vodaliya tesekkur ediliyo. Artik erman kuzu oynasin. cellim baydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.