Şimdi Ara

sx1 şarj sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sx1 imi şarja takıyorum (kapalı iken telefon) 1-2 saat sonra açıyorum hiç dolmamış telefon ne iş anlamadım ya

hep böyle yapıyor.
    telefon bozulmuştu ben o zman yazılım yüklemeyi bilmiyordum service gitti geldi sonra tel şarj olmaz oldu yaw

Şimdi 2 saat şarjda tutuyorum.Geliyorum telefonu açıyorum hiç şarşj olmamış açılırken boş pil uyarı sesi ötüyor.Öte yandan şarj aletine elliyorum ateş gibi yanıyor.Neyse adaptörü çıkarıp tekrar takıyorum öyle bıruakıyorum bir 1 saat sonra açıyorum teli bir baktım şarj oluyor

Ne salak iş anlamadım

Sorun: şarja takıyorum 2 saat sonra açıyorum teli pil bom boş.adaptör ateş gibi.Fişten çıkarıyorum 5 dk sonra tekrar takıyorum şarja bırakıyorum.Bir bakıyorum şarj oluyooooooor

• bozuk senin telefon cöpe at sen onu
  • bi program yada genelde bi fw sorunu bu olayı çıkarıor sanırım.. Bikere bende de oldu ama ne zaman hatırlamıorm.. Sonra ba$ka bişe için format attım düzelmişti.. Telefon açıkken şarj olur ööle şarj et eqer format atmak istemiorSan... Nasıl atılacağını ise arama dan arataarak bulabilrsin...
    Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.

Keşşaf Cin Ruhu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg g3 şarj cihazı sorunu
    11 yıl önce açıldı
    LG G2 Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.