Şimdi Ara

Hangisi daha iyi(OYUN)????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bunların içinden sorarsan bana gore en ıyısı oyun acısından IdeaPad Y530 59-019733 LENOVO DÜNYASI bu makıne . baktıgında cogu makıne aynı ozellıklerde gıbı duruyor ancak aralarında ufak farklar var ..ornegın bu makıne ddr3 belleklı ram olarak ıslemcısı de yeterlı duzeyde tabı daha ıyı ıslemcılıler de var dıger urunlerın ıcınde ancak baktıgım kadarıyla hıc bır ekran kartının ram tıpı yazılmamıs ddr3 veya ddr2 ancak benım tahmınım bunun ekran kartı da ddr3 desteklı olabılır ... benım sana tavsıyem baktıgın fıyatlar normal bıraz daha arastırman ddr3 tabanlı makıne alman ...artık ddr2 bıraz gerıde kalmaya basladı... harddısk ve ram bunlara cok dıkkat etme bunlar daha sonra upgrade edılıp degıstırılıyor ancak ekran kartı cok masraflı ve problemlı oldugu ıcın (ıslemcıde keza aynı sekılde) bunları degıstırmesı oyuzden oncelıkle bunların ıyı olmasına dıkkat etmen gerekır ......... alcagın makıne kesınlıkle ıcıne sınsın arkadasım ılerde pısman olmaman dılegımle!!

• Çok saol..Her yerde mesajıma cevap yazdın cok yardımcı oldun alacagım makina konusunda ayagı bi bilgiye sahip oldum tekrar cok saol
  • Son bir şey daha sorayım peki bu önerdiğin bilgisayar markası lenovo hakkında neler biliyorsun ve de işlemci p8600 cok farleder mi özellikle oyun konusunda.....
  • ÖNEMLİ DEĞİL DOSTUM... BİLGİM OLAN KONULARDA YARDIMCI OLAMAYA CALISTIM..
    LENOVO HAKKINDA HIC BIR BILGIM YOK AMA BU LAPTOPLARIN HEPSI GENELDE TOPLAMA OLDUGU ICIN VE GENELDE HEP AYNI TARZ PARCALARIN TAKILDIGINI DUSUNURSEK ONCELIKLE LENOVO NIN TEKNIK SERVISINI ARASTIR BENCE.. ONDAN SONRA LENOVO BOLUME BAKIP SIKAYETLERINE BAK NASILMIS DIYE BENIM LENOVO HAKKINDA HIC BIR BILGIM YOK OZELLIK BAKIMINDAN ONU DEDIM DIYE YAZMISTIM ...P8600 OYUN ICIN YETERLI BIR ISLEMCI DIR DAHA ONCEDEN DE YAZDIGIM GIBI P ISLEMCILER T ISLEMCILERE GORE DAHA YENI VE DAHA IYI ISLEMCILERDIR BIRKAC KONUDA!!
  • Bildiğim kadarıyla lenovo ibm in yeni ismi.. Yani dünyanın en köklü firmalarından biri hatta bu forumda direk bi teknik servis başlığı bile olması lazım fazlasıyla yardım ediliodu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metamania

Bildiğim kadarıyla lenovo ibm in yeni ismi.. Yani dünyanın en köklü firmalarından biri hatta bu forumda direk bi teknik servis başlığı bile olması lazım fazlasıyla yardım ediliodu..

EVET DOSTUM COK HAKLISIN SIMDI ARASTIRDIM VE SENIN DEDIKLERINI DOGRULUYORUM ..LENOVO KESINLIKLE GUVENILIR IBM IN YENI ISMI BEN TAVSIYE EDERIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo dünyanın 4. büyük bilgisayar üreticisi (Dell, Hewlett-Packard ve Acer'den sonra). Kendileri Çinli'dir, IBM'in bilgisayar sektörünü satın almıştır. Bunun dışında pek bir bilgim yok doğrusu, ürünlerin kalitesini falan hiç bilmiyorum ancak 4. büyük marka olmak bildiğiniz gibi büyük sorumluluk getirir, umarın Lenovo bunun farkındadır ve buna göre kaliteli cihazlar üretiyordur

Yeni yazılanlar üzerine edit: Lenovo IBM'in yeni ismi değildir, sadece IBM'in bilgisayar sektörünü satın alan bir markadır. IBM hala yaşayan bir marka anlayacağınız, sadece bilgisayar üretmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretic -- 21 Nisan 2009; 15:00:33 >

• Acıklaman ıcın cok tesekkurler bunu ogrendıgımız ıyı oldu !!

• quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

Lenovo dünyanın 4. büyük bilgisayar üreticisi (Dell, Hewlett-Packard ve Acer'den sonra). Kendileri Çinli'dir, IBM'in bilgisayar sektörünü satın almıştır. Bunun dışında pek bir bilgim yok doğrusu, ürünlerin kalitesini falan hiç bilmiyorum ancak 4. büyük marka olmak bildiğiniz gibi büyük sorumluluk getirir, umarın Lenovo bunun farkındadır ve buna göre kaliteli cihazlar üretiyordur

Yeni yazılanlar üzerine edit: Lenovo IBM'in yeni ismi değildir, sadece IBM'in bilgisayar sektörünü satın alan bir markadır. IBM hala yaşayan bir marka anlayacağınız, sadece bilgisayar üretmiyor

Açıklama için teşekkürler Heretic

• Açıklamalr için çok teşekkürler hepinize
    Biraz bilgi edindim şöyle bir şey var 1 aya kadar 5935 cıkacak deniyor o cıkınca neler değişir hem fiyat açısından
    hemde beklersem beklediğime değer mi ve de ortalama fiyatı ne oluır.....Açıkcası şu durumda samsungla lenovo arasında kaldımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meklop -- 22 Nisan 2009; 14:48:40 >
  • Dostum aldınmı notebook aldıysan hangısını aldın acaba merak ettımde okadar arastırmadan sonra?ayrıca model de yazarsan performans olarak nasıl bunlarıda paylasırsan bılgı edınmıs oluruz bızde... ıyı gunler
  • Dostum aldınmı notebook aldıysan hangısını aldın acaba merak ettımde okadar arastırmadan sonra?ayrıca model de yazarsan performans olarak nasıl bunlarıda paylasırsan bılgı edınmıs oluruz bızde... ıyı gunler
  • Daha almadım biraz daha bakınacam ama alır almaz bütün bilgileri paylaşırım.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.