Şimdi Ara

Göğüslerim büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yaşındayım 1.80 boy 65 kiloyum göğüslerim büyük neden bilmiyorum ama arkadaşlarım alay ediyor takmıyorum gerçi ama yaz geldi nasıl düzeltebilirim bunları kas falanmı yapmak lazım birde karnım oturunca kat kat oluyo bunu nasıl düzeltiriz

• boy ve kilo oranına bakınca zayıf bile denebilir sana. jinekomasti olabilir dicem ama daha ergenlik çağındasın o yağlarda ondan kaynaklanıyor olabilir. Bol Bol kardiyo yapmanı öneririm. En iyiside koşma yüzebiliyorsan o da güzel olur göğüsler gerginleşir zamanla küçülür
  • abi koşarım tamam zaten yüzüyorum 3 haftadır ama bu hafta son 1 aylık yazıldım havuza cumartesi pazar günleri gidiyorsum 4-5 saat yüzüyordum bu haftada gideceğim bırakacağım 1 ayda badiye gideyim diyorum ki yazları hep yüzüyorum niye böyle oldu anlamadım

kardiyo nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

abi koşarım tamam zaten yüzüyorum 3 haftadır ama bu hafta son 1 aylık yazıldım havuza cumartesi pazar günleri gidiyorsum 4-5 saat yüzüyordum bu haftada gideceğim bırakacağım 1 ayda badiye gideyim diyorum ki yazları hep yüzüyorum niye böyle oldu anlamadım

kardiyo nedir?

hocam öyle bi ay body 1 ay yüzme olmaz ya ikisini birden yap yapabiliyorsan yada sadece birini yap verim almak istiyorsan bu şuna benzer ;
    karnın çok aç olsa önüne çok sevdiğin iki , üç yemek konsa hepsinden sadece bi kaşık alsan karnın doymaz ama yemekleri tatmış olursun hha ama şuda var eğer miden küçükse yemeklerin hepsini birden yersen patlarsın . umarın ne demek istediğimi anlatabilmişimdir .

• Hocam yüzmeyi bırakacağım zaten Şile'de oturuyorum denize gidiyorum yazın çalışıcam ama boş zamanlarım olucak
  • hocam senn göğüsleer sarkık anlamdamı yoksa kas anlamındamı büyük ? eğer güzel kas gibiye niye kasıyosunki bodyde de göğüs yapmak için uğraşıcağına doğuştan işte. ayrıca arkadaşların niye dalga geçiyoki vin diesel ne diolardır kim bilir bu arada eğer masum şakalarsa bunşar takma kafana . mesela eğer senn göğüsün kaslıysa o anlamda büyükse hani sana doğum gününde sütyen alıcaz filan derlerse bu seni sevdiklerindendir ondan alınma
  • Abi resim çektim ama atarım birazdan evde annem ablam bile diyor göğüslerin büyük diye mesela ablam anneme diyor karı gibi göğüsleri var falan şakasına gelip sıkıyolar falan sinir oldum artık
    jinekomastiden tırsıyorum göğüsler sarkık değil bi tek babam bişi demedi normal falan dedi kas olucak onlar dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Göğüslerim büyük

Göğüslerim büyük

Göğüslerim büyük

Göğüslerim büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamorrah -- 20 Nisan 2009; 23:59:54 >

• hocam valla şuanda akıma diyecek bişi gelmiyo .
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

hocam valla şuanda akıma diyecek bişi gelmiyo .

• Yasin daha 16 jinekomatsiyi dusunmek icin erken doktora gitsen bile sana buyuk ihtimal beklemeni soylecekler cunku bu tur durumlar ergenlikten dolayi senin yasindaki bir cok erkek cocugunda olan bir sorun..Eger ergenlikten kaynaklaniyorsa kendi kendine duzelicektir spor yapmanin asiri derecede bir etkisi olmaz eger jinekomatsi ise (ki resimlerden jinekomatsi gibi durmuyor) ne kadar spor yaparsan yap ameliyat olmadan gecmez..

Ayrica oyle 1 ay yuzmek ya da 1 ay agirlik calismak bir ise yaramaz..Bunu surekli yapman lazim ki bir ise yarasin..Kardiyo da yapabilirsin hatta senin en cok yariyacak sey belki kardiyodur..Yukarda kardiyo nedir diye sormussun acikliyayim. Kardiyo bir nevi kardiyovaskuler calismanin kisaltmasidir..Kosu, yurume, bisiklet surme gibi aktiviteler kardiyovaskuler calismaya girer. Bunun gibi kardiyovaskuler calismalar ile vucudun yag yakmasi saglanir. Ancak bu oyle 1-2 gunde olacak birsey degil sabirli olmalisin ve surekli yapmaya devam etmelisin. 1-2 gun yapip birakirsan hic bir ise yaramaz..

• Koşuya başlayacam arkadaşım sağolasın ozaman ben yüzmeyi bırakmayayım 1 ay daha gidiyim sonra okullar kapanıcak işe giricem tatillerimdede denize giderim yüzerim hafta sonları sabahlarıda koşucaktık zaten arkadaşla konuşmuştuk sağolasın yorum yapıcak varsa dikkate alırım eksik olmayın
  • upupuup
  • Arkadaşım rahat ol gyno değil bence jinekomasti böyle olur

Göğüslerim büyük

ama sen yinede bi doktora görün emin ol neymiş öğren benimde eskiden seninkine benzerdi sporla çözdüm sorunu
  • Bence etraftan duyduklarınla veya forumdan duyduklarınla yola çıkma. Bir dahiliye doktoruna gitsen için rahatlar. Kesin sonuca ulaşırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

Arkadaşım rahat ol gyno değil bence jinekomasti böyle olur

Göğüslerim büyük

ama sen yinede bi doktora görün emin ol neymiş öğren benimde eskiden seninkine benzerdi sporla çözdüm sorunu

Jinekomatsi boyledir de hemen ilk basta bu goruntuyu almaz. Baslarda daha kucuktur o yuzden anlamasi da daha zordur. Resimler jinekomatsi gibi durmuyor ama kimse kesinlikle jinekomatsi degil diyemez.

• bu görüntü zaten bitch tits dediğimiz görüntü en ileri düzey ama arkadaşın ne oldugun burdan bilemeyiz doktora gözüksün emin olsun burdan çözüm aranmaz
  • göğüslerde sarkma var yağdan kaynaklanıo göğüs kısmında yağ var
  • jine değil o ama ergenlik zamanlarında bu denli değişimlerin olması normal..benimde başıma gelmişti..hızlı gelişimle alakalı demişti doktor...

genelde 1 sene içinde falan geçiyor senin gelişiminle ama eğer geçmesse jine olabilir..onunda basit bi ameliyatı var..liposuctionla alabiliyorlar
  • Yazın nasıl inicem ben plaja
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.