Şimdi Ara

Ben asp ögranmek istiyorum yardıııım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ASP ögranmek istiyorum buna ait dökümanları nerden bulabilirim
    yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

• TÜRKÇE ASP E-KİTAP MÜKEMMEL BİR KAYNAK!!!!

BU KİTAP MÜKEMMEL ARKadaşlar okumanızı tavsiye ediyorum görsel kitap exe formatında

TIKLA

o senin gereksiz dediğin

http://forum.donanimhaber.com/m_3108184/tm.htm lınk ınde bu mevcut gereksiz şeyleri üst konu yapmışlar nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 11 Haziran 2005, 16:32:26 >

• www.aspindir.comwww.maxiscript.comwww.hazirscript.com + Kadikoyde yerde kitaplari satiliyor ınlardanda faydalana bilirsin
  • dostum bu konuda benim de bilgim yok ama bilgi olan arkadaslarımdan ( WssN) aldıgım bilgilere göre asp ögrenmek için scriptlerle ugrasmak gerekio yani daha acık anlatmak gerekirse script indirip bunlar uzerinde oynmalar yaparak cok iyi ve cabuk ögrenirsin ... valla ben basladım ve gayet iyi gidio bu yolu tavsiye ederim ...
    KoLaY GeLsİn
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLis

Kadikoyde yerde kitaplari satiliyor ınlardanda faydalana bilirsin

sadece kadıköydemi Hellis
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRaZ!T

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLis

Kadikoyde yerde kitaplari satiliyor ınlardanda faydalana bilirsin

sadece kadıköydemi Hellis

istanbul anadolu yakasi için tavsiyede bulundum

• Çok Teşekkür ederim hepinize ben asp ye bugün başlayacam işte inşallah kısa sürede ögrenirim
    ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsakin

TÜRKÇE ASP E-KİTAP MÜKEMMEL BİR KAYNAK!!!!

BU KİTAP MÜKEMMEL ARKadaşlar okumanızı tavsiye ediyorum görsel kitap exe formatında

TIKLA

gusel kaynakmıs gercekten saol gsakin kardesim paylastıgın için ...

bu arada assembly dostum rica ederim eger takıldıgın bi yer olursa forumda cok saglam asp ci arkadaslarımız var ben de elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye calısırım hadi sana kolay gelsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRaZ!T -- 11 Haziran 2005, 14:40:41 >

• Kaynak her zaman iyidir kitap olarak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Kaynak her zaman iyidir kitap olarak..

Tooby dotum sana hak veriyorum ama uygulayarak ögrenmek bence cok daha kalıcı oluyo tabiki okumakta onemli ama pratik olmadan onun bi anmalamı yok değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRaZ!T -- 11 Haziran 2005, 14:43:14 >
  • Tabi ki haklısın benim kastım ögrendikten sonra kaynaktandı, insanoğlu belli zaman sonra unutkan oluyor ( Yada ben öyleyim ) açıp kitabı hatırlayabiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsakin

TÜRKÇE ASP E-KİTAP MÜKEMMEL BİR KAYNAK!!!!

TIKLA

o senin gereksiz dediğin

http://forum.donanimhaber.com/m_3108184/tm.htm lınk ınde bu mevcut gereksiz şeyleri üst konu yapmışlar nedense

Gerçenten mükenmel bir kaynak çok teşekkür ederim

• quote:

Tabi ki haklısın benim kastım ögrendikten sonra kaynaktandı, insanoğlu belli zaman sonra unutkan oluyor ( Yada ben öyleyim ) açıp kitabı hatırlayabiliriz...

ya varya çalışmaktan hiçbiseyi tam manasıyla anlamıyorum neyse kusura bakma
    saygılar TooBy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRaZ!T -- 11 Haziran 2005, 14:49:53 >
  • Çalşıanın halinden iyi anlarım kolay gelsin bende çalışıyorum tasarım yapıyorum bundan dolayı gözlerim ağrıyor ve aynı zamanda şirketteyim bir yandanda o işlerle ugrasıyorum... Kolay gelsin SAYGILAR...
  • sanda kolay gelsin TooBy kardesim ii çalışmalar ...
  • waLLA ne güzel keske bende hem calısıp hem bu işlerle uğrassam benim hiç sirketim oLmadı amca
  • ah emre ah keşke bende sadece web işleri ile uğraşsam... Tam kaptırıyorum kendimi hoppala bir iş çıkıyo bütün dikkatim dağılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

waLLA ne güzel keske bende hem calısıp hem bu işlerle uğrassam benim hiç sirketim oLmadı amca

• quote:

ah emre ah keşke bende sadece web işleri ile uğraşsam... Tam kaptırıyorum kendimi hoppala bir iş çıkıyo bütün dikkatim dağılıyor...

evet o yönü gercekten cokk kötü işin yarıda kalması iğrenc bir oLay ama oLsun isiniz var webtasarım yapabiliyorsunuz daha ne oLsun ßasarıLAr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.