Şimdi Ara

Samsung LED TV Lansmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
33.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Pazarlama ve Satış Müdürü Kerim Kılıçcı ile geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen LED TV Lansmanında; LED TV'ler ve Samsung'un LCD Pazarına bakışı üzerine konuştuk.



    Samsung Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Kılıçcı ile söyleşi





    Anadolu Elektronik Pazarlama Bölümü Ürün Yöneticisi Veysel Kaya ile söyleşi





  • bugun gittim ınceledim,muhteşem,,,yarında satın almaya gıdeceğim galıba,,6000 serisi 4500tl 6 taksitle satılıyor.7000 serısıyle arasındakı fark bılgısayardan kablosuz verı aktarılması,ve tv yı tablo gıbı çeşitli resımler yuklemişler belli aralıklarla değişiyor,fıyatıda yaklaşık 500tl artıyor,bana gore cokda onemli bır ozelık değil.neyse yarın gıtdıgımde son kararımı verırım artık,saygılar.
  • Henüz çok pahalı. Yaygınlaştıkça ucuzlayacaktır lcd ler gibi.
  • Muhteşem bir haber şu anda çok pahalı olsalarda ileride alınabilecek tv'ler gibi görünüyorlar...
    Gerçekten merak edilecek tüm soruları sorduğunuz için çok teşekkürler
  • güzel bir haber ama led lerin lcd den farkı tam olarak ne. LCD nin gelişmiş versiyonumu yoksa daha yeni bir teknolojimi. Soruları cevaplayan beyefendi hala milyarları atamamış ağzından.
  • bu led tv denilen şey oled tv ler mi çünkü başta bunlara oled deniliyordu, led tv ler daha çok led arka aydınlatması olan lcd ler için kullanılıyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmH_MD -- 18 Nisan 2009; 23:58:52 >
  • http://review.zdnet.com/product/flat-panel-tvs/samsung-un46b7000/33490412

    puan 8.2

    The Good: Produces relatively deep black levels; accurate color; very good dejudder processing; sleek styling with 1.2-inch thick panel; extensive feature set with Yahoo widgets, network streaming, and a lot of built-in content; extremely energy-efficient.

    The Bad: Expensive; less-uniform screen than other LCDs; poor off-angle viewing; backlight fluctuates with program brightness; dark areas tinged bluer; shiny screen can cause reflections in bright rooms; red frame isn't for everyone.

    The Bottom Line: Although its picture quality can't quite live up to the high price, the Samsung UNB7000 series is a technological and design tour de force.




  • LED TV'lerle LCD TV'lerin tek farkı arka aydınlatmada florasan yerine LED kullanmaları. LED aydınlatma LCD televizyonlara, daha fazla renk, daha yüksek kontrast oranı, daha az enerji tüketme ve daha ince olma gibi avantajlar sağlıyor. OLED tekmolojisinde henüz büyük televizyonların seri üretimi mümkün değil. OLED TV satışını sadece Sony yapıyor o da 11" boyutlarında bir TV ve fiyatı 11000YTL civarında. Yani OLED için henüz erken :)
  • haber için teşekkürler,,gayet yerinde sorularla çok iyi cevaplar elde ettik sayenizde, led tvler lcd tv lerin pabucunu dama atacak gibi görünmekte, lcd tvlerin fiyatlarında aşşağıya doğru bir seyir görülecek sanırım,, led ekranları bilgisayar monitörü olarak ne zaman göreceğiz ya da görebilecek miyiz? bu konuda bir bilginiz ya da fikriniz var mı?
  • biz yeni lcd modellerinin gelişini beklerken bir de başımıza led tv belası çıktı. hadi hayırlısı bakalım.
  • ben sony nin 52z4500 ün fiyatının düşmesi bekliyorum hala birde aklımda bir soru kaldı acaba hz degerleri ne olacak led tvlerin çünkü 100 hz ile 200 hz arasında ciddi farklar var hız ve akışkanlık söz konusu olunca
  • Samsung bu baya bir ilerletti..
  • Samsung'un böylesi bir tanıtım toplantısında firmayı temsil edecek elemanları doğru seçememiş olduğunu düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse; "Daha az enerji harcayan ürün doğaya daha az karbondioksit salıyor" ifadesi yanlıştır. Bahsettiğimiz elektrikli ev aleti, elektrik üretimini kendisi gerçekleştirmediği veya organik bir maddeyi "yakma" ile enerjiye dönüştürmediği için karbondioksit salma gibi bir özellik taşımıyor. Bu bağlamda televizyon için "daha az karbondioksit salıyor" ifadesini kullanmak pek doğru olmuyor. Ayrıca "küresel ısınmaya bir destek sağlanıyor" ifadesi de yanlış, zira daha düşük enerji tüketimi sayesinde katkı sağladığı şey "küresel ısınma" değildir. Bilakis, küresel ısınmaya engel olmakta, çevre koruma çalışmalarına "katkı sağlamaktadır".

    Daha bir çok ifade hatası olduğunu siz de fark etmişsinizdir. Samsung'un Türkiye temsilciliğinin bu konuda daha hassas davranması gerekirdi. Gördüğüm kadarıyla bu tanıtıma pek hazırlık yapılmamış. Tanıtım, sadece ürünleri sıralayıp yanlarına eleman dikmek değildir. Tanıtım, sadece görsel değil, sözel olarak da yapılır. Firma adına konuşacak kişilerin, üzerine konuştukları konuya "hakim" olmaları ciddi bir zorunluluktur diye düşünüyorum. Unutmadan; kaldı mı "milyar" türk lirası hala bey amca?




  • @spinapubica
    Sözüne ettiğiniz durum diğer dünya devi markalar içinde geçerli.
    Global markaları yerelleştirmekte üstümüze yoktur.

    "Daha az enerji harcayan ürün doğaya daha az karbondioksit salıyor" ile kastedilen daha az karbondioksit salınmasına yardımcı olunuyor.
    Bu da doğru bir bilgi. Detaya değilde verilmek istenen anlam/mesaja dikkat etmek daha önemli.
  • Bunlar "LED aydinlatmali LCD ekranlar". LCD bitti artik LED var gibi bir durum yok.
  • Samsung bir süredir 7 serisi , pek vurgulanmayan 8 serisi ve nispeten yurtdışında da yeni 9 serisi ile zaten satışlarını gerçekleştiriyordu. Hatta Goldda 7 serisi için özel tanıtım bile vardı. TV reklamlarında bile Led deyince 7 serisini belirtiyorlar.200hz motionflow vs. sırayla gelecek herhalde. Gerçi hala şu LCD'lerde Hz olayını çözmüş değilim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DHArcadia

    Bunlar "LED aydinlatmali LCD ekranlar". LCD bitti artik LED var gibi bir durum yok.


    Herhalde Ona Bakarsak _LED''Ten Daha İleri Teknolofi''FET Ler Gelicek Ama Klasman Gene LCD
  • röportajlar için çok teşekküer ederiz.. çok faydalı oldu.. saolun.. devamını bekleriz...
  • Roportaj icin tesekkurler.

    2 soru:

    - LED TV lerin ortalama omru ne kadar?
    - Gecikme sureleri klasik LCD lerle kiyaslanirsa nasil?
  • @aktorun

    LED TV'lerin ömrü için Samsung yetkilileri en az 60.000 saat diyor.

    Tepki süresi konusunda ise internette yaptığım aramada un55b700 modeli için 4ms bilgisine ulaştım. Samsung resmi sitesinde ise bilgi bulamadım.
    http://www.testfreaks.com/televisions/samsung-un55b7000/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.