Epeydir bir proje üretmemiş olmanın sıkıntısı ile uzun zamandır aklımda olan bir fikri hayata geçirmeye karar verdim..
Bildiğiniz gibi kendi yaptığım bir plexi kasam var ve kasanın üst kısmı tamamen şeffaf. Herşey gerek performans açısından, gerekse görsel açıdan mükemmel fakat, ekran kartımın görüntüsü işi bozuyordu biraz..
Ben de düşündüm, taşındım ve kendimce bu duruma bir çözüm ürettim.
En iyisi ben susayım, resimler konuşsun..
Önce ekran kartı boyutunda siyah bir plexi kesip, fan yerini açmakla işe başladım..
Elde edilen kutuya gerekli yerlerden bağlantılar yaptıktan sonra kartı monte ettim..
Ve sıra geldi kartı kasaya monte etmeye..
gerçekten güzel bir görüntü elde etmişsin. böyle bir fikir kolay kolay pratiğe dökülmez bence. tebrik ederim işçilik çok güzel
çok şekil duruyor...
oo musTAFA ABİ nler yapmışsın yha tebrik edrim sırada hangi proje var
Gerçekten mütiş bi görüntü olmuş. Isı farkı varmı peki ?
Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş Mustafa Abi.Birde O Plexinin Üzerine Canavarlı Falan Güzel Bi Sticker Bulup Yapıştırsan Tam Orjinal Gibi Durur.
ewet barısın dediği gibi yaparsan güzel olur ama kız resmi koyki daha güzel olsun
güzel çalışma olmuş eline sağlık, birşeyi merak ettim kartın sıcaklığında bir değişme oldumu.
eline sağlık çok güzel olmuş
güzel olmuş hacı emegine saglık şekil duruyo ...ama üzerine herhangi bir resim olsayı cok daha iyi olabilirdi ....
Beğenileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bence de çok güzel oldu.. Kartı Furmark testine tabi tuttum 20 dk. kadar, en yüksek 63 dereceye kadar çıktı. Yani default haldeyken de aynıydı zaten. (Kart oc siz) Plexi üzerine uygun bir sticker yapıştırmayı düşünmedim değil aslında ama, öyle kız resmi falan olursa hanımla kapışma durumu sözkonusu olacağından, arama çalışmalarım halen devam ediyor..
Muhteşem yine bir AMFİBİ klasiği
Çok güzel olmuş. eline sağlık
sana ne desek az abi :) çok iyi olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: AMFİBİ
Beğenileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bence de çok güzel oldu.. Kartı Furmark testine tabi tuttum 20 dk. kadar, en yüksek 63 dereceye kadar çıktı. Yani default haldeyken de aynıydı zaten. (Kart oc siz) Plexi üzerine uygun bir sticker yapıştırmayı düşünmedim değil aslında ama, öyle kız resmi falan olursa hanımla kapışma durumu sözkonusu olacağından, arama çalışmalarım halen devam ediyor..
haklısın mustafa abi kız resmi ile kavga çıkabilır ewde en iyisi sen şu monterin canarının resmini yapıştır
Bunun aynısını ben dondurma kabından yapmıştım ve plexiden devam edecektim
Çok hoş olmuş eline sağlık kartın orjinal görüntüsü zaten çok tipsiz başarılı bir çalışma olmuş
Abi süper olmuş ellerine sağlık, birde şu XC cube kasayı satsan daha süper olacak...
Gerçekten güzel olmuş favori kartlar arasına alıyorum (sticer dan sonra) projlerin devamını istiyoruz ellerine sağlık
Plexy konusunda Mustafa Abi üzerine şuana kadar görmedim...