Şimdi Ara

Bir oyun arıyorum (Bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun dh de konusu vardı, bütün sayfaları gezmeme rağmen bulamadım, metal slug, commando, heli attack tarzıydı.
    Şimdi bizim adamı hareket ettirebiliyorduk, düşmanlar metal slug, commando vb. daki gibi bizim adamla aynı hizada değilde karşıda gibiydi yani adamla sağımıza solumuza nişan almıyorduk,nişan alma şekli daha çok shoot em up oyunları gibiydi, düşmanalar ekranda üst kısımda gözüküyordu, bizim adamsa ekranın altında kalıyordu mause ile istediğimiz yere ateş ediyorduk, ve arabalarn vb arkasına geçip saklanabiliyorduk arabalar fazla mermi yiyinci patlıyordu, bomba atabiliyorduk, bölümlerden birisi trenliydi.

bulabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 16 Nisan 2009; 21:50:38 >

• Sağa sola uçabiliyorduk hani.. ? Max Payne tarzı ? O oyun dimi..
  • Evet o.
    Güzel oyundu epeyi, ama bi türlü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 16 Nisan 2009; 18:39:55 >
  • İsmini hatırlayamadım bende..
  • Ahanda buldum.
    senin konuya mesaj atmış olabileceğini tahmin ettim ki atmışsın, flash oyunlar bölümüne attığın mesajlara baktım, ordan konuyu buldum:

http://oyun.donanimhaber.com/m_28298149/mpage_1/key_//tm.htm#28316196

direk oyun linki:
    http://www.thestylemachine.com/ownage/

Vatana millete hayırlı olsun

hatta birde konuyu horlatiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 16 Nisan 2009; 21:38:01 >

• Helal hacu

Oynayalım bakalım..
  • Harika bir oyun, sarıyor gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir cd oyununu arıyorum acil
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harika bi oyunmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.