Şimdi Ara

Yurtdışı Alışveriş Siteleri (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
34
Favori
309.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rc arabalar için yedek parça söyleyebileceğimiz site bilen var mı ?

    amain.com var arkadaşımın denediği ve güvendiği fakat benim aradığım parça yok
  • Arkadaşlar ebaydan dürbün almak istiyorum fiyatı 300 - 400 tl civarı tutuyor. sipariş versem gümrüğe takılırmıyım. farzedelim ki takıldım daha sonra nasıl bir yasal süreç başlar bilen var mı.
  • video kamera alsak takilirmi yada almanyada tanidiklar var alman sitesi varmi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar aliexpresten spariş verdim ürün elime gelmediği gibi satıcı göz altına alındı falan diyor hiç bir şey anlamadım biri bana yardımcı olabilir mi? siteden kontrol ediyorum böyle kargo dan kontrol ediyorum bişiler yazıyor ama ben h,çbir şey anlamadım lutfen biri bana yardımcı olabilir miiii???? KARGO TAKİP NO RD025016001CN
  • Arkadaslar bu aksama kadar almam gerekn bir ürün var alttaki kargo secenekler igeldi önume bilgisi olan varmı hangisin secmek daha iyi olur ve ugrastırmadan kapıya kadar gelir.Ürünlerin kargo hariç fiyati 54 dolar.



    United States Postal Service
    First-Class Package International Service $18.05
    FedEx
    International Economy $23.79
    International Priority $25.49
  • ucuz guveılır çoçuk gıyımı alabılecegım bır sıte varmı ..
  • Merhabalar,

    Amazon UK üzerinden satış yapan bir satıcıdan Slot Car seti aldım ama eve gele gele pelüş fil geldi geldi. Kutuda benim bilgilerim yazmakla birlikte paketin içindeki faturada İngiltere'de bir adres ve muhtemelen Hint asıllı birisinin ismi görünüyor. Satıcıya iletişme geçtiğimde ise bana bir kargo etiketi gönderdiler (Reply Paid) ve bu etiketi kargo kolisine yapıştırarak paketi ücretsiz olarak gönderebileceğimi söylediler. Öncelikle PTT'de bayağı bir tartışmak zorunda kaldım. Böyle gönderi olmaz, karşı ödemeli gönderi almıyoruz vs diye. Sonuçta kavga dövüş bir şekilde takipsiz olarak teslim almayı kabul ettiler. Sonrasında ise satıcıya defalarca "Bu olay tamamen sizin hatanız, beni niye mağdur ediyorsunuz? Doğru ürünümü gönderin." dememe rağmen "Yanlış ürün bize geri gelmeden tekrar gönderim yapamayız" cevabını verdiler. Amazon'a şikayet ettiğimde ise "Satıcı ile aranızda halledin" tarzında cevap aldım. On küsür senedir yurt dışından defalarca ürün getiren birisi olarak, ilk kez böyle bir sorunla (hatta ilk kez herhangi bir sorunla) karşılaşıyorum. Aldığım ürün 55 sterlin, yanlış gelen ürün ise çok daha düşük tutarda bir ürün ve muhtemelen (o da başka sorun çıkmadığı takdirde) 1 ay kadar daha bekleyeceğim gibi görünüyor. Sizce elimden başka gelebilecek bir şey var mı? Geri gönderdiğim ürün satıcıya ulaşmazsa, yada ulaşsa da ulaşmadı derlerse ne yapacağım?




  • toptan çoçuk gitim alabileceğim bir yer varmı

    toptan dedıysem 5li 10 lu olarak
  • Merhabalar,
    ilk defa yabancı bir siteden alışveriş yaptım. 15 usd. lik bir sipariş
    Ürün : 15 $
    Ship: Free 0 $
    Totah: 15 $
    8-15 day.

    Yazıyor. Free shiping yazdığına göre, bu ürün bana geldiğinde ayrıca bir kargo
    vs. ücreti ödemem değil mi?
    Eğer yanlış biliyorsam ipta etmek isterim. Dün akşam işlem yaptım.
    İlk kez bir yabancı (aliexpres. co m dan ) siteden alışveriş yaptım.
    Yardımlarınızı beklerim. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infileXible

    Merhabalar,
    ilk defa yabancı bir siteden alışveriş yaptım. 15 usd. lik bir sipariş
    Ürün : 15 $
    Ship: Free 0 $
    Totah: 15 $
    8-15 day.

    Yazıyor. Free shiping yazdığına göre, bu ürün bana geldiğinde ayrıca bir kargo
    vs. ücreti ödemem değil mi?
    Eğer yanlış biliyorsam ipta etmek isterim. Dün akşam işlem yaptım.
    İlk kez bir yabancı (aliexpres. co m dan ) siteden alışveriş yaptım.
    Yardımlarınızı beklerim. Teşekkürler


    Ekstra bir kargo ücreti ödemezsiniz. Ha eğer olur da gümrükte açıp incelerlerse, postacıya kapıda 3,60TL gibi bir ücret ödeyebilirsiniz.
  • Atom ve pullukcok tesekkürler
  • http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.H0.Xoriginal+akku+samsung+s&_nkw=original+akku+samsung+s2&_sacat=0

    Almanyanın küçük bir şehrinde kalıyorum telefonumun bataryası şişmeye başladı samsung bayisi falan yok saturne mediamarkte sordum yok dediler.sizce linkdeki bataryalar orjinak mi?
  • Gümrükde takılmaması için 150€ altında mı olacak yoksa 100€ mu farklı rakamlar yazılmış. Bir de bayramlarda sanırım bu rakam aşılsada sorun olmuyormuş ama kargoyu bayrama nasıl denk getireceğiz :)
  • linkteki tableti almak istiyorum.
    daha önce pandawill den alışveriş yapan arkadaş oldumu?
    kargo süreleri güvenilirliği nasıldır?
    tablet linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimokomik -- 5 Kasım 2014; 14:15:17 >
  • 6 dolarlık ürün (kapı kumandası) gümrüğe takılmış... bu nasıl oluyor?
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    selam birader, buwww.dealextreme.com siteden telefon siparişi vermek istesem elime ulaşır mı? gümrükte sorun olur mu? daha önce alışverişte bulundun mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulutfsm

    selam birader, buwww.dealextreme.com siteden telefon siparişi vermek istesem elime ulaşır mı? gümrükte sorun olur mu? daha önce alışverişte bulundun mu?


    genelde ben meblağı ufak tefek şeyler getirttim.

    telefon hiç getirtmedim.
  • Herkese Cin Halk Cumhuriyeti`nden merhaba.
    Adim Ozan Basaran. 10 senedir Cin`in wuhan kentinde yasiyorum. Mukemmel sekilde Cince Rusca Ingilizce yazip konuşabiliyorum. Hepiniz Cin`den ucuz yollu alisveris yapabileceğiniz site ariyorsunuz?
    Peki bu sitelere ne kadar güveniyorsunuz? Mali teslim aldiginizda paketten salatalik cikmayacagina eminmisiniz? Ben 10 senedir burada yasan biri olarak Cinlilere güvenmezken siz nasil gozu kapali güvenebiliyorsunuz? Inanin bu yoldan cok mağdur olmuş insan var..
    Maduriyetleri soyle siralayayim :
    1- Satici parasini almasina rağmen mali postaya vermez.
    2- Satici dusuk mal (kalitesi dusuk mal gönderir yada bozuk)
    3- Satici sürekli isim degisikligi yapar böylece dolandirdigi kişiler asla ona ulaşamaz.
    4- Saticiya ulassaniz bile sizle muattap olmayacaktır. Satilan mal elinizde gümler.
    Vs vs….

    Ben Cin`in uzmani olarak sizlere yardimci olabilirim. Ama her konuda değil..

    Hangi konularda yardimci olmam?
    1- Piyasa arastirmasi yapmam. Su mal 5 lira bunu 4 liradan bul alayim derseniz size yardimci olamam. Piyasa arastirmasini suradan yapin.www.taobao.com bu siteye girin. Site tamamen Cince. Aramak istediğiniz urunu Google da yazip cinceye cevirin ve taobao`nun arama kutusuna yapistirin. İstediğiniz urunlerin fiyatlarini cin yuani ile göreceksiniz.. cin yuan tl arasindaki kur farkini yine googledan öğrenebilirsiniz.
    2- Su mal filanca eyalette git gor bakalim derseniz bu konuda yardimci olamam.. Cin`in bir eyaleti Turkiye kadar buyuk. Bir yerden bir yere gitmek zahmet ve zaman ister.
    3- Sen mali al gönder beğenirsek oderiz derseniz size yardimci olamam.
    4- Mal sıze ulaştığında kargoda ve gümrükte olusmus olumsuzluklardan ben sorumlu değilim. Malı sıze göndermeden kolıleme ıslemının fotoğraflarını cekerım. Sıze emaıl olarak gonderırım. Sız malı gönder deyıp bana teyit verdiginiz anda maliniz kargoya verilir. Size tavsiyem ali express deki gibi alisveris sayfalarda ucretsiz kargoya inanmayin. Neden mi? cunku fedex gibi sirketlerle gonderimi yaparlar..mal Turkiye gumrugune gelir. Ve size kol gibi extra masraflar cikartirlar..Ben size mali EMS yani cin posta servisi ile gonderecegim..bu yontem aldiginiz urunun KG ve hangi ulkeye gonderilecegi ile hesaplanan pesin odemeli postalama servisidir. ilk etapta ooo cok pahaliymis dersiniz ve ok gec geliyor adrese diyebilirsiniz ancak malin size ulasmasi gumruge takildiginda cok ucuz ucret odiyerek alabilmeniz garantidir..
    5- Malinizi geri iade imkaniniz yok. Mali teslim aldiginizda umdugunuz gibi degilse bana bildrin satici ile konusurum degistirme imkani veya geri iade imkani olup olmadigini arastiririm.Eger varsa mali geri postalarsiniz mal saticiya ulastiginda paranizi yada mal degisimini yine kargo ucretini siz odemek kosulu ile yapabilirsiniz. Eger mal kargoda sorunlu olarak aldiysaniz kargo yetkilileri ile gorusun. Bu benim disinda gelismis bir olay. Bu konuda asla sorumluluk almam.


    Hangi konularda yardimci olurum :
    1- Ticari faaliyet için sizin adiniza fuarlara katilirim. (ücreti konuşuruz)
    2- Beğendıgınız urunu satın alır ınceler bozuk sahte vs ıse malı garantılı ve duzgun olanı ıle degıstırme yaparım.malı olcerım tartarım. Eger mal bı boka yaramıyacaksa sıze paranızı ıade ederım bak kardesım kazıklanıyorsun alma bu malı derım. Malın fotograflarini cekerim ve size gonderirim.. siz tamam postaya ver demedik surece postaya vermem.
    3- Parakande yada toplu satin alislarda yardimci olurum.
    4- Uygunsa malinizi kargo ile degilde Turkiyeye gidip gelen kişilerle gönderebilirim.


    Peki bu islerin maliyeti nedir?
    1- Malin fiyati
    2- EMS posta kargo ucreti
    3- Malin fiyati üzerinden yüzde 2 komisyon alirim.

    Bu ücretler odendiginde maliniz adresinize içiniz rahat sekilde postalarim..

    Adi Soyadi : Ozan Basaran

    Cin adresi : jianganqu jiefangdadao yongqingjie hanfeiqingniancheng 519 Hubei Wuhan China

    Cin telefonum : 00 86 139 71 07 23 xx ( iki numara eksik yazdım. Gerektiginde email ile telefon numarami size bildiririm.Turkiye saati ile 15:00 – 17:00 arasi telefonlarınıza cevap veririm)

    Email adresim : 307799896@qq.com (bana email ile ulasirsaniz daha uygun olur)


    Turkiye adresim: Toparlar Beldesi no:245 Koycegiz Mugla




  • Herkese Cin Halk Cumhuriyeti`nden merhaba.
    Adim Ozan Basaran. 10 senedir Cin`in wuhan kentinde yasiyorum. Mukemmel sekilde Cince Rusca Ingilizce yazip konuşabiliyorum. Hepiniz Cin`den ucuz yollu alisveris yapabileceğiniz site ariyorsunuz?
    Peki bu sitelere ne kadar güveniyorsunuz? Mali teslim aldiginizda paketten salatalik cikmayacagina eminmisiniz? Ben 10 senedir burada yasan biri olarak Cinlilere güvenmezken siz nasil gozu kapali güvenebiliyorsunuz? Inanin bu yoldan cok mağdur olmuş insan var..
    Maduriyetleri soyle siralayayim :
    1- Satici parasini almasina rağmen mali postaya vermez.
    2- Satici dusuk mal (kalitesi dusuk mal gönderir yada bozuk)
    3- Satici sürekli isim degisikligi yapar böylece dolandirdigi kişiler asla ona ulaşamaz.
    4- Saticiya ulassaniz bile sizle muattap olmayacaktır. Satilan mal elinizde gümler.
    Vs vs….

    Ben Cin`in uzmani olarak sizlere yardimci olabilirim. Ama her konuda değil..

    Hangi konularda yardimci olmam?
    1- Piyasa arastirmasi yapmam. Su mal 5 lira bunu 4 liradan bul alayim derseniz size yardimci olamam. Piyasa arastirmasini suradan yapin.www.taobao.com bu siteye girin. Site tamamen Cince. Aramak istediğiniz urunu Google da yazip cinceye cevirin ve taobao`nun arama kutusuna yapistirin. İstediğiniz urunlerin fiyatlarini cin yuani ile göreceksiniz.. cin yuan tl arasindaki kur farkini yine googledan öğrenebilirsiniz.
    2- Su mal filanca eyalette git gor bakalim derseniz bu konuda yardimci olamam.. Cin`in bir eyaleti Turkiye kadar buyuk. Bir yerden bir yere gitmek zahmet ve zaman ister.
    3- Sen mali al gönder beğenirsek oderiz derseniz size yardimci olamam.
    4- Mal sıze ulaştığında kargoda ve gümrükte olusmus olumsuzluklardan ben sorumlu değilim. Malı sıze göndermeden kolıleme ıslemının fotoğraflarını cekerım. Sıze emaıl olarak gonderırım. Sız malı gönder deyıp bana teyit verdiginiz anda maliniz kargoya verilir. Size tavsiyem ali express deki gibi alisveris sayfalarda ucretsiz kargoya inanmayin. Neden mi? cunku fedex gibi sirketlerle gonderimi yaparlar..mal Turkiye gumrugune gelir. Ve size kol gibi extra masraflar cikartirlar..Ben size mali EMS yani cin posta servisi ile gonderecegim..bu yontem aldiginiz urunun KG ve hangi ulkeye gonderilecegi ile hesaplanan pesin odemeli postalama servisidir. ilk etapta ooo cok pahaliymis dersiniz ve ok gec geliyor adrese diyebilirsiniz ancak malin size ulasmasi gumruge takildiginda cok ucuz ucret odiyerek alabilmeniz garantidir..
    5- Malinizi geri iade imkaniniz yok. Mali teslim aldiginizda umdugunuz gibi degilse bana bildrin satici ile konusurum degistirme imkani veya geri iade imkani olup olmadigini arastiririm.Eger varsa mali geri postalarsiniz mal saticiya ulastiginda paranizi yada mal degisimini yine kargo ucretini siz odemek kosulu ile yapabilirsiniz. Eger mal kargoda sorunlu olarak aldiysaniz kargo yetkilileri ile gorusun. Bu benim disinda gelismis bir olay. Bu konuda asla sorumluluk almam.


    Hangi konularda yardimci olurum :
    1- Ticari faaliyet için sizin adiniza fuarlara katilirim. (ücreti konuşuruz)
    2- Beğendıgınız urunu satın alır ınceler bozuk sahte vs ıse malı garantılı ve duzgun olanı ıle degıstırme yaparım.malı olcerım tartarım. Eger mal bı boka yaramıyacaksa sıze paranızı ıade ederım bak kardesım kazıklanıyorsun alma bu malı derım. Malın fotograflarini cekerim ve size gonderirim.. siz tamam postaya ver demedik surece postaya vermem.
    3- Parakande yada toplu satin alislarda yardimci olurum.
    4- Uygunsa malinizi kargo ile degilde Turkiyeye gidip gelen kişilerle gönderebilirim.


    Peki bu islerin maliyeti nedir?
    1- Malin fiyati
    2- EMS posta kargo ucreti
    3- Malin fiyati üzerinden yüzde 2 komisyon alirim.

    Bu ücretler odendiginde maliniz adresinize içiniz rahat sekilde postalarim..

    Adi Soyadi : Ozan Basaran

    Cin adresi : jianganqu jiefangdadao yongqingjie hanfeiqingniancheng 519 Hubei Wuhan China

    Cin telefonum : 00 86 139 71 07 23 xx ( iki numara eksik yazdım. Gerektiginde email ile telefon numarami size bildiririm.Turkiye saati ile 15:00 – 17:00 arasi telefonlarınıza cevap veririm)

    Email adresim : 307799896@qq.com (bana email ile ulasirsaniz daha uygun olur)


    Turkiye adresim: Toparlar Beldesi no:245 Koycegiz Mugla




  • Arkadaşlar, ben aşağıdaki linkteki saati aynı satıcıdan aldım, kargo ücreti görüldüğü gibi yüksek ben saat çabuk ulaşır diye beklerken ürün yaklaşık 1 ay sonra türkiyeye giriş yaptı, 10 gündür de sanırım gümrüğe takıldığı için bekliyorum, bu gecikme sebebi ile dispute açtım ve sadece bu gecikme sebebi ile artık ürünü istemediğimi, ürünün elime ulaşmadığımı ve ödediğim ücretin iadesini istedim, satıcı da ürünü kargoya verdiğini, takip numarası olduğunu Türk postasının yavaş olduğunu belirtimiş ve iade talebimi kabul etmemiş, 15-20 gün süren tahkikatten sonra dispute aleyhime sonuçlandı ve ben tekrar açtım,

    Arkadaşlar linkte koşulsuz iade seçeneği yok mu, ben herhangi bir neden beirtmeden iade hakkımı kullanamam mı ?
    zaten ürün elime ulaşmadı sizce neden ebay uğraştırıyor ve paramı iade etmiyor, ben şimdi ne yapmalıyım ürünü gümrükten almadan iade edebilirmiyim, ya da gümrükten almalımıyım tşkler


    http://www.ebay.com/itm/Traser-P6502-NAVIGATOR-Steel-WATCH-NYLON-Band-TRITIUM-/291159484828




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.