Şimdi Ara

Seagate 7200.11 serisinden uzak durun, mümkünse koşarak kaçın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah bilgisayarı kapattığımda çalışan 500 gb'lık ST3500320NS server harddiski az önce bilgisayarı açtığımda görünmedi. Sata ve güç Kablosunu, anakart'a bağlandığı yeri değiştirmeme rağmen geri de gelmedi

Beraberinde 6-7 yıllık mp3 arşivim. filmlerim, ders notlarım ve fotoğraflarımı da götürdü.
    Hem de en ufak bir bozulma sinyali vermeden. Ses ve gürültü sorunu yoktu, yavaşlama yoktu bir anda uçtu.

Devresini kontrol ettim acaba o mu yandı diye hayır bir yanık da yok üzerinde ama yine çalışmıyor

Delirmek üzereyim.

Size tavsiye, zaten vukuatlı olan bu seriden uzak durun. Sizin de canınız yanmasın

• Geçmiş olsun.7200.11 serisi zaten neredeyse hepten arızalı.7200.12 serilerine bakılmalı.Arkadaşım üzüntünü anlıyorum 6-7 yıllık arşivin kaybolmasının acısı ve siniri gitmez.Tekrar geçmiş olsun.
  • Bir arkadaş onun i.in bir sistem yapmıştı foruma bak sende yap beliki çalışır.
  • hayır herhangi bir update yapmamıştım. ben bu sorunun sadece AS'lerde olduğunu üstünkörü biçimde okumuştum, benim ki de ns olduğu için kendimi güvende hissetmiştim

bir nevi hakkettim gibi bunu ama.. of o kadar önemli verinin gitmiş olması şaka gibi geliyor bana şimdi. ilerki günlerde çok kötü durumlara düşeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.