Şimdi Ara

- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 16.YIL (Ana konu) (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.543
Cevap
27
Favori
317.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evooz

Bildiğiniz gibi 407 lerin 2007 ye kadar olan üretimlerinin direksiyon hortumları sorunluydu. Direksiyonu sağa sola çevirirken ses yapıyordu. Bu problemi yapan araçları Peugeot garanti kapsamında ücretsiz olarak düzeltti. Benim aracım da 2006 model, geçtiğimiz haziranda ilk sahibinden aldım. Araç alındığı günden bu güne aynı servise gitmiş ancak gidilen servisin Yetkili Servis yetkisi 2007 yılına kaldırılmış dolayısı ile benim aracı aldığım ilk sahibi de bu işlemi yaptırmamış (aslında haberi bile yokmuş böyle bi işlemden tabi yaş 62 olunca :) ) Hal böylee olunca bende Peugeot Türkiye ye bi mail yazdım durumu tek tek anlattım aradan 1 aydan fazla zaman geçmişti ki bugün aradılar ve iyi haber 7 yaşındaki aracı iyi niyet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde o zaman yapılması gereken işlemi ücretsiz yapacaklarını bununla ilgili parçaları siparişinin verildiğini 2 haftaya kadar geleceğini söylediler. Hal böyle olunca bana da bi müşteri olarak MEMNUN OLMAK kaldı tabi.

Bende o tarz bir sorun yaşadım, araba çalışınca çıtır çıtır ses yapıyordu.
    Isınınca 5-10 dk sonra gidiyordu.
    Önce direksiyon kutusunu söktürüp baktırdım ama onda bişey yokmuş.
    En son şarj dinamosunda çıktı.
    Dinamonun kulesini değiştirttim ses gitti.
    Rulman dağılmış.

• Dün aracımın bilgi ekranını değiştirdim. Uzun uğraşlar sonucu bulabildim ekranı. Kocaeli'de ki yetkili serviste 385 TL parça 55 TL de işçilik ödeyip toplamda 440 TL masraf yaptım kıç kadar ekrana. Yeni ekran takıldıktan sonra menülerde Türkçe oldu. Birde USB giriş olayını halettimmi benim işim tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 28 Eylül 2013; 9:21:16 >
  • albati kullanıcısına yanıt
    orijinal aldığınız parçaların markalarını ve yağ markasını söylermisiniz ben de alıp taktırayım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemotek56

orijinal aldığınız parçaların markalarını ve yağ markasını söylermisiniz ben de alıp taktırayım diye düşünüyorum

Önceki sayfalardaki mesajım:

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Dün Metro Marketten 50 TL'ye Lukoil 5-30 yağ aldım. (API ve Dexos standartlarına uygun)
    Servisten de orjinal yağ, hava, polen filtresi aldım. Sanayide üçüne 45 dediler, ben orjinal olsun diye 68 TL'ye aldım servisten.
    Yarın 130 bin km bakımı yaptırıcam sanayide.
    Bu arada Continental CPC 5 lastik alıcam büyük ihtimal yarın, 240 TL dediler, 10 taksitle uygun geldi.
  • evooz E kullanıcısına yanıt
    Gönderdiğiniz maili ve cevabı paylaşabilir misiniz benimle. Bende göndereyim. İlk defa duyuyorum. Mmavcu@superonline.com
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 sorum var
    1. yol bilgisayarında mesala varış noktası için 80 km yazıyorum fakat bu 80 km yi gittikten sonra ne kadar yakıt tükettiğine nasıl bakılıyor
    2. audio cd yazmayı bir türlü başaramadım nero ile ses cd si yazdır ile yapıyorum olmuyor niye acaba
  • quote:

arkadaşlar 2 sorum var
    1. yol bilgisayarında mesala varış noktası için 80 km yazıyorum fakat bu 80 km yi gittikten sonra ne kadar yakıt tükettiğine nasıl bakılıyor
    2. audio cd yazmayı bir türlü başaramadım nero ile ses cd si yazdır ile yapıyorum olmuyor niye acaba

Hocam sende de hiç tepki yok, tonla soru soruyosun cevaplıyoruz, hadi teşekkürü bırak yararı oldu mu olmadı mı onu cevapla bari, forum ruhuna aykırı hareketler bunlar.
  • aslında forum a direk aklıma gelen herşeyi sormuyorum üstat bu başlığı geceleri okuyorum şu an 30. sayfadayım(gözlerim yoruluyor) katkılarınıza TEŞEKKÜRLER...

Bence araç fiyatına göre çok fazla lüks benim beklediğimin üstünde gayet memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim
    örneğin 5 tane cd yazdırdıktan sonra sordum soruyu yol bilgisayarını hallettim sileceklerin ordaki tuşa basınca oluyor
    daha soracağım şeyler olacak öğrendikten sonrada başkalarının sorularını cevaplıycam.diye düşünüyorum
  • aracım 140000 de 2006 model gri:26500 aldım
    cd yazdırma olayını çözemedim hala acaba yazdırılan cd yi mi seçiyor yazdıran arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
  • quote:

aracım 140000 de 2006 model gri:26500 aldım
    cd yazdırma olayını çözemedim hala acaba yazdırılan cd yi mi seçiyor yazdıran arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

hayırlı olsun.
    cd seçiyor, benimde yazdığım cdlerden bazılarını okumaz, bazılarını okur.
  • cd markası philips olsun
    bilmeyenlerin için söylüyorum mp3 okumuyor ses cd çalıyor(track)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcamlibel

cd markası philips olsun
    bilmeyenlerin için söylüyorum mp3 okumuyor ses cd çalıyor(track)

Makyajsız modeller için evet.
  • Herkese selamlar ;
    Arkadaslar bende Allah kısmet ederse 407 almayı düşünüyorum ancak aramalarımda bir türlü bulamadığım birkac konu hakkında bilginize ihtiyacım var
    1) 407 modelleri arasında executive- executive premium - hdi executive yada premium seçenekleri var buna gore hdi modelde executive premium yok mü? Yada bu modelleri tam olarak kiyaslayabilecek birisi varmı?
    2) 2.0 Lt almayı düşünüyorum sizce dizelmi almalıyım yoksa benzin+Lpg mı sizce son zamlara birlikte hangisi daha uygun yakar?
    Cevaplar icin şimdiden teşekkürler çünkü 1. Sorduğum soru sadece peugeot forumda comfort- executive - executive premium olarak kıyaslanmış diger modellerin kıyası yok ilk burda yapılacak tam anlamıyla kıyaslama sanırım

• can mühürdaroğlu kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarını aktarmaya çalışayım (makyajsız modeller içindir)
    1- Executive modelin confortdan artısı
    Çift taraflı krlima
    Kadife koltuk
    Akustik ön cam
    katlanır ayna
    Krom kaplamalar
    kararan iç ayna
    CD chancer
    elektrikli ön koltukar

Premiun un executive den artısı
    hafızalı ve ısıtmalı ön koltukar
    Akustik yan camlar
    xenon far
    yan cam perdeleri

Birde istersenizhttp://www.forumpeugeot.com/showthread.php?1995-407-executive-ile-comfort-aras%FDndaki-20-fark burada detaylı anlatılmış

2- Eğer aradığın performans ise dizel almalısın ama yakıt tasarrufu ise o zaman bezin + lpg Ben 2006 lpgli kulanıyorum şu anda şehir içi 11-12 LT uzun yol 8-8.5 lt civarında lpg tuketimim var dizel 2.0 bi 407 de şehir içinde 9 lt den aşşa yakıcağını hiç zannetmiyorum hesabını sen yap

• üstad slm lar 2.0 hdi sehiriçinde ortalama bir sürüşle 7 litreleri rahatca görmektedir uzun yoldada 4.5-5 litre bandında gezecektir 110 km sabit hızla ama bu sekilde bu aracı sürmek kolay olmuyor arac elinin altından kaçmak için bahne arıyor
  • bu da benim aslan rengine hastayız :)
    - DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 16.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 16.YIL (Ana konu)- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 16.YIL (Ana konu)

• Buna gore tercihim benzin+LPG olacaktır sanırım çünkü zaten2.0 Lt motor yeterli bir performans verecektir ve LPG nin cokta fark ettireceğini sanmıyorum
    Dediklerinizden yola çıkarsak premium executiveden daha Ust bir model gibi guzukuyor ancak benzinli seçenekte birde executive premium var bu premium özelliklerini taşıdığı anlaminami geliyor? Dizel modellerde bu model olmamasına karsın executive ve premium olarak ayrılmış durumda iste bu kafamı karıştırıyor

• ARKADAŞLAR MRBLAR
    aracımda sinyal kolu arızası vardı elektirkçiye gittim söktü taktı arıza sona erdi takarken belli açıda takmak gerekiyormus arac su an esp uyarısı veriyor
    bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı tskler şimdiden
    2006 model dinamik premium 2.0 hdi 136 hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptantrojan

ARKADAŞLAR MRBLAR
    aracımda sinyal kolu arızası vardı elektirkçiye gittim söktü taktı arıza sona erdi takarken belli açıda takmak gerekiyormus arac su an esp uyarısı veriyor
    bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı tskler şimdiden
    2006 model dinamik premium 2.0 hdi 136 hp

ESP arıza uyarısı benim arabada da oluyor bazen ama sık değil, o yüzden üzerinde fazla durmuyorum, servise gitsem şurayı burayı değiştirelim diyip ayaküstü kayış atarlar.
  • hmm ankarada ostimle çıkma parca satan adamın biriyle konustum tamir edebilirim dedi ne kadar dogru söyledi bilmiyorum hem özel servisteki arkadaslar hemde peugeot servisleri com 2000 denen parcanın değişmesi gerektiğini söyledi
    bu konuda tecrübesi olan var mı geri dönüşleri bekliyorum
    tskler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.