Şimdi Ara

- DonanımHaber Peugeot 407 Bilgi Ve Paylaşım Alanı - 16.YIL (Ana konu) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.543
Cevap
27
Favori
314.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyin benim değil babamın araç olurmu daha 2 gün oldu alalı
    Fotolarını eklerim yakın zamanda
    Siyah 2005 PEUGEOT 407 Executive Premium HDi 2.0 136 hp Tiptronic
  • quote:

Orijinalden alıntı: human33

merhaba arkadaslar

yine bi sorum olacak,

aracimla yolda giderken sag tarafdan sanki kaportaya bi tas gelmis gibi tok bir ses geliyor bu 10-15 km bi oluyor. acaba amörtüsörlerde mi bi sorun var.

tecrubesi yada bilgisi olan varsa ve cevap verirse sevinirim

simdiden tesekkurler

evet arkadaslar sorunun sebebini buldum ; sag ön koltugun altinadaki ici bos plastik su sisesiymis
  • Selam arkadaşlar bir kaç paylaşımda ben yapayım. Aracımın uzaktan kumandalı anahtarı kırıktı yenisini TEKOTO yetkili servisinden 200 TL ye yaptırdım. Ayrıca 4 adet Michelin lastik aldım 880 TL ye bilginize. Aracımda iki eksik kaldı birincisi 1 adet lastik basınç sensörü sol ön tekerimde olmadığı için hata veriyor. Çıkma olabilir. En son iş olartakda hız sabitleyicisi taktırmak istiyorum. Taktıran arkadaşlar artılarını ve eksilerini yazarlarsa bizlere yardımcı olur.
  • ben sakarya özöztürkler peugeot servisinde taktırdım,
    hız sabitleyici parcatreni nden aldım 143 tl civarı idi.
    15 dk sürmüyo takması.
    basınç sensörü nü de internette gördüm gidiyorgitti de:) sanırım.
    birazdaha deneyimleri paylaşalım madem başladık yazmaya.
    ekranda uyarı olarak tire pressure(s)not monitored yazısı görürseniz ,lastik basınç sensörleri ekrana bilgi vermiyor kapalı, ,bilgisayardan açtırın.serviste tabi.
    unuttum,
    benim uzaktan kumandalı anahtar da kitleme düğmesine basılı tutulduğunda açık olan tüm pencereleri ve sunroof da kapanıyormuş,1 yıl bindikten sonra öğrendim.comfort larda olduğunu bilmiyodum.
    arasıra arabanızın önünden ızgaradan içeri bakın taş giriyor bazen,tıkı tıkı ses yapıyor,şişe olayı gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bicakci -- 23 Temmuz 2010; 14:46:20 >
  • Evet dediğin uyarıyı veriyor ama kapılı olduğundan değil sensörlerden 1 i olmadığından. başka bir lastik indiğinde gösteriyor. Benimkide 2006 comfort ama kumandaya basılı tutuyorum kapatmıyor. Bacanakda 2005 focus var o bile kapatıp açıyor. Acaba anhtarı değiştirdim ondanmı?
  • dün ortağıma 2009 model 44000km yeni citroen c5 aldık...yol konforu,yalıtım,süspansiyon vs fevkalade...çakıllı sathi asfaltta lastik sesi falan yok,çukurlardan geçerken hiç hissettirmiyor,sarsmıyor...bu kadarını beklemiyordum...açıkça söyleyebilirim arabamdan bariz 1 gömlek üstün...arabamı nasip olursa seneye değiştirmeyi düşünüyordum,sanırım ne alacağımı buldum...
  • arkadaslar bende ford c max tdci vardı aynı motor ve aynı sesi o da yapıyordu simdi 2006 model 1.6 hdi 407 aldım cok memnunum ford a göre daha kalıteli bir işliciği var ama tek bir sorun var aracımda,aracımı yıkattım ve 407 yazısının içinde bulunan acma düğmesi calışmadı sebebini bilen varsa yardımcı olan olursa sevinirim
  • Peugeot araçları nazik araçlar maalesef hor kullanıma gelmiyorlar benimde 2006 executive m var çok memnunum özellikle yakıt konusunda çok başarılı donanımı tartışılmaz dizaynı zaten çok güzel araca biraz özen gösterirseniz iyi bakarsanız problem çıkaracağını zannetmiyorum...Tatile çıktım yaklaşık 2000 km yol yaptım ortalaması 4.4 litre ...bu araba sadece yakıt tüketimi için bile alınabilir diğer özelliklerine bile gerek yok...
  • Arkadaşlar 2006, 2007, 2008 model 2.0 hdi triptoniklerde şanzımanın problemli olduğu söyleniyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsodii

arkadaslar bende ford c max tdci vardı aynı motor ve aynı sesi o da yapıyordu simdi 2006 model 1.6 hdi 407 aldım cok memnunum ford a göre daha kalıteli bir işliciği var ama tek bir sorun var aracımda,aracımı yıkattım ve 407 yazısının içinde bulunan acma düğmesi calışmadı sebebini bilen varsa yardımcı olan olursa sevinirim

arkadaşım yanlışlıkla araç bilgisayarından kapatılmış ola bilir bir konturol etmende fayda var .saygılar
  • arkadaşlar yeni araba alıcam daha önce ford focus 1 kullandım ama benzin parası beni bıktırdıgı için sattım şimdi bu sınıfın gözdelerinden 407 ye geçiş yapmak istiyorum 1.6 hdi tercihim olucak sizce alırken dikkat etmem gerekenler varmı ne biliyim şu modellerde kronik sorun var şu model üstünü alın gibi.. ve tavsiye ediomusunuz?
  • merhaba
    bende aracımı yeni aldım
    2006 407 executive premium siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsodii

arkadaslar bende ford c max tdci vardı aynı motor ve aynı sesi o da yapıyordu simdi 2006 model 1.6 hdi 407 aldım cok memnunum ford a göre daha kalıteli bir işliciği var ama tek bir sorun var aracımda,aracımı yıkattım ve 407 yazısının içinde bulunan acma düğmesi calışmadı sebebini bilen varsa yardımcı olan olursa sevinirim

kardeş bendede 407 di vardı sattım fakat satmadan benimde 4 0 7 nin 0 bağaj açma tuşu basmıyodu istanbul küçükyalıdaki yıldırım peugeota götürdüm yaptılar bilgisayara sokuyorlar off olan konumu onn yani aktif yapıyorlar sanırım gözümle görmedim ama böle oluyor çünkü bu araçların her türlü sorununu laptop bağlayarak yapıyorlar buna şahit oldum EN YAKIN PEUGEOT SERVİSİNE GÖTÜR 2 DAKKALIK İŞ

• peugeot 2008 407 comfort
  • Peugeot 407 beyaz comfort 2008 yeni aldım
  • yalnız arabanın bütün klimaları çalışıyor fakat yolcu tarafı kliması ılık üflüyo ayrıca aldığım adam kitapçığı kaybetmiş nasıl temin edebilirim cevap yazarsanız sevinirim 407 1.6 hdi 110 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: white king 407

yalnız arabanın bütün klimaları çalışıyor fakat yolcu tarafı kliması ılık üflüyo ayrıca aldığım adam kitapçığı kaybetmiş nasıl temin edebilirim cevap yazarsanız sevinirim 407 1.6 hdi 110 var

http://documentation.peugeot.com/default.aspx?country=TR&language=tr&model=407

kullanim klavuzu icin;
    aracinin modelini secmen gerekli,hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi human33 -- 28 Temmuz 2010; 21:35:47 >

• listeye ekleme talebinde bulunan arkadaşlar başarıyla eklendiniz duyrullur...
  • öncelikle selamlar arkadaslar

ben 2005 ten berı 407 kullanıyorum
    adım cengiz/istanbul/ 2005 407 2.0 hdi premium executive otomatik
    heım işimde serbest meslek erbabı
    bu foruma partner tepee için kayıt olmustum 407 grubu oldugunu gorunce bi selam vermeden gecmıyım dedım
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.