Şimdi Ara

3d 2001 skoru:inanılmaz ama gerçek=16356

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki ekran kartı ile daha öncede değişik denemeler yapmıştım.ama en son denemem beni şok etti.bu değerlerle aldığım bu puan doğrusu çok çarpıcı.evet sizinde yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 13 Haziran 2005, 19:50:18 >

• Bana pek garip gelmedi. AMD64'ün etkisi diyorum ben
  • dostum resim açılmıyor?
    kaç aldığını yazsaydın bare, 20000 falan mı
  • resim açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: theprometheus

Bana pek garip gelmedi. AMD64'ün etkisi diyorum ben

+1
    01 de islemcinin etkisi biraz fazla..
  • kardeş resim açılmıyor
  • 145.. lu bisiy sanirim kucuk resimden pek okuyamadim ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14000 filan almış arkadaş
    ilginç....
  • göründüğü kadarıyla 9550 tarzı bir ekran kartıyla 14500 filan almış
  • herşey defaultta aldıysa bug yapmış olabilir
  • arkadaşlar üstteki resmi yeniledim.evet ikinci bir şok daha yaşadım.buda ikinci denemem.herhalde biraz daha kasarsam 20000 i bulurum diyorum
    allah allah herhangi bir soğutma olmadan bu değerleri alabilir mi?

• 9600xt değerlerini yakalamışsın
  • işlemcin kaçta??????
    01'de işlemcinin etkisi çok büyüktür çünkü
  • işlemcim 280*9(2520 mhz günlük).arkadaşlar daha fazla abanayım mı?ne dersiniz ekran kartı iflas edermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar üstteki resmi yeniledim.evet ikinci bir şok daha yaşadım.buda ikinci denemem.herhalde biraz daha kasarsam 20000 i bulurum diyorum
    allah allah herhangi bir soğutma olmadan bu değerleri alabilir mi?

20bin yapamazsın boşuna kasma. rekor zaten brandy'de şu an. 17 mi 18 bin mi ne yapmıştı o 19k da olabilir ama emin değilim

• Arkadaşım gel vazgeç bu 3DMark yazılımı bağımlılık yapar,testi hergün yapmadan duramazsın,hergeçen gün yeni teknolojiyi takip edip sistemini devamlı yenilemeyi düşünürsün,elindeki kartlardan yananlar patlıyanlar olur genede yaparsın, gel yol yakınken vazgeç

• Dostum sen bi de 3dmark2003 skorlarını yazıver de asıl değerlendirmeyi o zaman yapalım.. Bu aldığın skor her ne kadar ekran kartını ilgilendiriyorsa da işlemci + mobo + ram'lerin etkisi bi o kadar fazla... 2003 ve 2005 skoru daha belirleyici olur ekran kartı için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: operaciumut

Arkadaşım gel vazgeç bu 3DMark yazılımı bağımlılık yapar,testi hergün yapmadan duramazsın,hergeçen gün yeni teknolojiyi takip edip sistemini devamlı yenilemeyi düşünürsün,elindeki kartlardan yananlar patlıyanlar olur genede yaparsın, gel yol yakınken vazgeç

+1

• dostum odeğerlerde harika skor almış kartın
  • Skorlar çok güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.